بله دیگه درست گفتید.یه جستجو میکردید همین تاپیک رو بیشتر در موردش مطلب پیدا میکردید.اسم دیگه animus island همون Black-Room هم هست. توی انیمس های قبلی دزموند(یا ما) تو حالت White-Room قرار داشتیم.فلسفه ی این animus island چیه؟یه جور safe mode ه برای انیموس؟(اول بازی می گفت safe mode در حال اماده شدن و رفت تو جزیره)
راستش همین ابسترگو قایلز رو میبینی دیگه از کی هنوز تا فایل ششم هستیم.جدای مشکلات و مشغله ها برای ما دوستان، بخش دیالوگ های الطائر چیز آنچنان مهمی نیست.(البته نظر شما کاملا محترمه و خودم شخصا اگه وقت کنم یه مقایسه میزارم در مقابل کتاب secret Crusade ). خوب درنیومده. یعنی اون پختگی و اون زیبایی کلمات AC 1 درش نه دیده میشه، و نه با این دوبلور گرمی صداش اصلا به دل نمیشینه.(بحث رو کجا بردم!)ترخدا این بخش های الطیر رو ترجمه کنید :biggrin1:.
تو قسمت اول بازی که نبود زیرنویس هیچی نفهمیدم. اینجا هم خیلی دست و پا شکسته
واقعا لذت بردم از خوندن مطالب زیبای این تاپیک از زحمات همه دوستانی که زحمت کشیدن تهیه کردن هم ممنونم.ولی من زیاد از شخصیت فرقه اساسین 3 خوشم نیومد.حالا باید دید تریلرهای بعدی و یا خود بازی اصلی چی نصیبمون میکنن.آیا شخصیت جدید به دوستداشتنی اتزیو آدیتوری دافیرنزه و الخصوص استاد اعظم اساسین ها الطیر افسانه ای کبیر خواهد بود؟!
پ.ن
اینکه الطیر رو بهش لقب افسانه ای و کبیر رو دادم فکر کنم همه تون قبول داشته باشن،چون این حرف رو نه تنها من بلکه الکس آمانسیو (الطیر افسانه ای رو گفت) و خود اتزیو (الطیر کبیر رو گفت) هم گفته اند! با تشکر یه سوال هم داشتم اون تیکه ی بهشتی (POE) که توی تخت جمشید هست هنوز همونجا هست؟آیا اطلاعاتی راجع بهش هست که آیا کسی ازش استفاده کرده و یا چجوری اونجا رفته؟! و اینکه اگه کسی (حالا چه اساسین و چه تمپلار) همه ی قطعات بهشتی رو جمع کنه چه اتفاقی میوفته؟
سلام .
شما یه مقدار زیادی زیاد جدی گرفتین مثل اینکه.این بازیه عزیز من برای وقت کشی و غفلت ساخته شده نه چیز دیگه.
بهر حال فک کنم اونی رو که به پرسپولیس نسبت دادن برای داریوش بوده باشه ( بنده خدا داریوش تنش داره تو قبر میلرزه اینقدر بهش وصله نچسب دادن)
آخه عزیز من در مورد چیزی که نمیدونی نظر نده.شواهد ناریخی هست که جریان این بازی واقعیت داره.در ضمن تمام piece of eden ها واقعیت دارن در مورد زمان حالسلام .
شما یه مقدار زیادی زیاد جدی گرفتین مثل اینکه.این بازیه عزیز من برای وقت کشی و غفلت ساخته شده نه چیز دیگه.
بهر حال فک کنم اونی رو که به پرسپولیس نسبت دادن برای داریوش بوده باشه ( بنده خدا داریوش تنش داره تو قبر میلرزه اینقدر بهش وصله نچسب دادن)
آخه عزیز من در مورد چیزی که نمیدونی نظر نده.شواهد ناریخی هست که جریان این بازی واقعیت داره.در ضمن تمام piece of eden ها واقعیت دارن در مورد زمان حال
بله.کاملاً و به شدت تایید میشه.واقعیت داره قضیه ی اساسینس ها.اون هم از فرقه ی فراماسونری می بودن.
دوباره بحث واقعی بودن یا نبودن و فراماسونری و تبلیغ برای فراماسونری و توطئه رو شروع نکنید خواهشا,کسی هم فک می کنه بازی واسه وقت کشیه و هنوز با فسلفه ی اینکه بازی داره تبدیل به هنر هشتم می شه رو قبول نداره,نیاد راجع به کسایی که میان راجع به داستان بازی تحقیق می کنند,مزخرف بگه...