he_ghm
کاربر سایت
لوسی مرده... البته اسپویل نمی خواد چون کسایی که بازیو تموم کردن میان تو این تاپیک( اول تاپیک هم اخطار داده شده)دستت درد نکنه خوب بگو چی میشه من برام لو رفتن داستان مهم نیست.(برای بقیه اسپویل کن)
لوسی مرده... البته اسپویل نمی خواد چون کسایی که بازیو تموم کردن میان تو این تاپیک( اول تاپیک هم اخطار داده شده)دستت درد نکنه خوب بگو چی میشه من برام لو رفتن داستان مهم نیست.(برای بقیه اسپویل کن)
با این تفاسیر شما 80 درصد لذت این بازی رو ازدست دادین چون نقطه قوت این بازی داستان بسیار قویش هستممنون:d
من اساسین رو همینجوری بازی میکنم و تموم میکنم سریع!!
ولی اصلا حال و حوصله ندارم بفهمم داستانش درباره چیه!
اره این عین حرف های بیل بود توی Animus Island هم میگه. میپرسه که رابطه ی دزموند و لوسی چجوری بود؟ شان و ربکا هم پاسخش رو میدن و میگن که آره یه جورایی همدیگر رو دوست داشتن. در ادامه بیل میگه که از بچگی اونارو تحت تربیت داشته.توی Desmond Journey هم فکر کنم یه اشاراتی شد، شما که داری میری اون مراحل یه دقت بکن:d، من به خاطر ندارممن یک چیزی رو نفهمیدم این دزموند تا قبل از AC1 هیچی درباره این دنیای اساسین و... نمیدونست، الان میگی دزموند تحت تربین و... بوده؟
خوش آمدید....سلام من فقط به عشق این بازی و تاپیک عضو این سایت شدم :d
بیل ماشین رو باز میکنه تا اون مکانی رو که اون سه تا الهه/فرشته/...بهش اشاره کرده بودند رو ببینه. در واقع اونا این همه راهو اومدند تا به این منطقه برسند. #489 رو بخون حواب تمامی سوالاتتون داده شده.وقتی پدر دزموند در ماشین و باز میکنه معنی اش چیه ؟؟؟
اون دنیایی که نشون داد در حال سوختن توسط خورشید گذشته هست یا اینده؟؟؟اتفاق افتاده یا نه ؟؟؟
بسیار از شما سپاس گزارم.به روندتون دادمه بدید، چرا که بهش نیاز داریم.[FONT=&]دوستان این ترجمه دیالوگهای مهم سکانس 9 بازیه جایی که دیالوگها چندان مهم نبوده کلی نوشتم[/FONT][FONT=&]
[/FONT]
جواب اتزیو بسیار برای من جالبه. توی صفحات اولیه هم دوست عزیزی به این موضوع پرداخته بودند، من اون موقع واقعا نمیدونستم پیام این شعار یعنی چی، ولی الان فکر کنم دیگه همه متوجه اش شده باشند.[FONT=&]سوفیا از اتزیو میپرسه قبلاً از کلمه ای به نام Creed نام بردی، این یعنی چی؟ و در جواب اتزیو همون جمله معروف رو میگه [/FONT]Nothing is true, everything is permitted.[FONT=&]که سوفیا میگه این یه جورایی گمراه کننده نیست. و اتزیو هم یه سری توضیحات میده که زیاده و در مجموع میشه گفت که میگه منظور از اینکه میگه Nothing is true یعنی این که بنیادهای اجتماعی ما همه شکننده هستن و ما مانند چوپانهایی حافظ تمدن خود هستیم و اینکه میگیم everything is permitted یعنی اینکه ما مسئول پیامد تمامی اعمال خودمون هستیم حالا چه خوب چه بد. و بعدش سوفیا ازش میپرسه آیا بابت تصمیماتی که گرفتی متأسف هستی؟ و از اینکه مدت زیادی رو به عنوان یه آدمکش زندگی کردی؟[/FONT]
بله درسته. سایت ها و مجلات(بازی) پارسی زبان هم بهش اشاراتی داشتند و این مسئله رو بعضی هامذهبی و بعضی ها چیز دیگری(بیخود و نامربوط) خوانده اند. مسائل مذهبی هم توی فروم بازی جا نداره. به خاطر همین ازش صرف نظر کردیم.من و شما و بقیه هم بهتره ازش صرف نظر کنیم :dنمیدونم توجه کردین یا نه ولی وقتی Ezio دوباره به Masyaf برمیگرده اگه آرم آساسین ها رو نگاه کنین وسطش نوشته علی . دوبار بصورت برعکس همدیگه .
سلام من فقط به عشق این بازی و تاپیک عضو این سایت شدم :d
من بازیو تموم کردم ولی یه چیزایی رو نفهمیدم ......
خطر لو رفتن داستان ......
من نفهمیدم
دزموند ناجی دنیا هست درست ...ناجی زمان ما یا اینده یا گذشته ؟؟؟ صحنه ی پایانی که اتزیو میگه گوش کن بعد سه نفر میان دو زن و یک مرد که جایی عجیب که خورشید و زمین رو نشون میده اینجا دقیقا چه اتفاقی میفته ؟؟؟؟به دزموند چی میگن ؟؟؟
وقتی پدر دزموند در ماشین و باز میکنه معنی اش چیه ؟؟؟
اون دنیایی که نشون داد در حال سوختن توسط خورشید گذشته هست یا اینده؟؟؟اتفاق افتاده یا نه ؟؟؟
یه دنیا ممنون میشم .....چون واقعا برام مبهمه .....
نه اونجوری نه که هیچی نفهمم زیاد توجه نکردم!با این تفاسیر شما 80 درصد لذت این بازی رو ازدست دادین چون نقطه قوت این بازی داستان بسیار قویش هست
شک نکن.100% توی نیویورک هم هست.(سیب بزرگ!)به نظر من 99 درصد تو امریکاس
خیر. شش تا هستن.-مگه Apple of Eden یه دونه نیس؟؟!پس چطور درحالی که توو این نسخه توو ماسیاف بود و همونجا ام موند توو Brotherhood وقتی توو زمان حال بودیم ام توو رٌم بود!!
یعنی اینکه دزموند الان کاملا توجیه شده که کی هست. میدونه که از نسل کی هست. از همه مهمتر دورگه هست.اون سه تا الهه به اصطلاح Those Who Came Before دزموند رو با وظیفه اش آشنا کردند، در واقع به دزموند فهموندند که کی هست، چه وظیقه اش داره و.....دزموند الان چند تا وظیفه داره. جلوگیری از دسیسه های تمپلارها، نجات دنیا، به دست آوردن تکه های بهشتی دیگه(شاید)......-آخرش که دزموند گفت میدونم الان باید چیکار کنیم,میخواد چیکار کنه؟؟!در واقع یعنی وظیفش اینه که جلو نابودیه جهانو بگیره یا انسانارو بسوی اون پناهگاه ها ببره؟؟
دقیقا فرق همه با دزموند این هست که دزمودند دو رگه هست. Eagle Vision داره. همون حس ششم که فقط TWCB داشتن و پس از اون آدم و حوا اولین انسان هایی بودند که تونستند به این ویژگی دست پیدا کنند. الطائر و اتزیو و جیووانی بورجیا هم از اون افراد خاصی بودند که این توانایی رو داشتند.-مگه Subject 16 ام assassin نبوده؟؟چرا این وظیفه به اون محوّل نشده؟؟
پدر دزموند مسئولیت دزموند رو برای تربیت کردنش به عنوان یک اساسین به عهده داشت. خودش هم یک اساسین بود. بعد از فرار کردن دزموند از محل زندگیش طبیعی که پدر (همچنین تمپلارها و اساسین ها) به دنبال پیدا کردن دزموند به راه افتادند. دزموند توسط ابسترگو شناسایی میشه. با لوسی فرار میکنه. اطلاعات دزموند به دست اساسین ها میرسه و پدر دزموند ازش باخبر میشه و میاد به دنبال پسرش. البته اینجا تنها یک رابطه ی خانوادگی مطرح نیست. قضیه نجات یه نسل تمدن هست.:d4-بابای دزموند یهو از کجا پیداش شد و وارده این ماجرا شد؟؟!
یه سوال بسیار عالی!یه سؤال کلّی:به چه دلیلی TWCB وظیفه ی نجات دادن دنیا رو فقط به عهده ی این فرقه(البته افراد خاصّش) گذاشتن؟؟!
بعد من این ارتباط حس ششم این الهه ها رو با دزموند و الطائر و اتزیو و جیووانی بورجیا متوجه نمیشم!!یعنی چرا اون حسّه ششمی که اونا دارن اینا ام دارن؟؟!
کلا بشریت وجود نداشت. Those Who Came before اونها رو به وجود آورد. انسان ها تبدیل به برده برای TWCB شده بودند که پس از مدتی شورش میکنند و اولین جنگ رخ میده. پس از اون اولین فاجعه رخ میده و همین بود که توی Revelations صحبتش رو کردیم. TWCB و انسان ها تصمیم میگیرند که در کنار هم زندگی کنند و معابدی برای آیندگان به جای بگذارند و....در نهایت نسل TWCB منقرض میشه و انسان ها به دو دسته تمپلار و اساسین ها تقسیم میشند. اساسین ها میشن از نسل آدم و حوا. تمپلارها میشن از نسل قابیل!. قابیل برای به دست آوردن سیب بهشتی برادر خودش هابیل رو میکشه و نماد تمپلارها رو حتی اون درست میکنه. اختلاف از اینجا شروع میشه و.....اگر بین انسانها ارثی باشه که با توجه به اینکه آدم و حوّا اولین انسانایه روی زمین بودن پس باید همه انسانهای بعدشونم این ویژگیرو داشته باشن نه فقط 4 نفر
دیگه بیشتر از چیزی در اختیار ما نیست. الان وقت این رسیده که یوبی درباره ی TWCB به بیشتر بگه. از جنگ ها، از آدم، از انقراض، حتی از تمدنشون، .....نه اینکه بریم مصر و فرانسه و آمریکا و .....دیگه وقتش باید تموم شده باشه.The bloodline of the original Assassins was formed centuries ago, after various members of Those Who Came Before conceived children with members of the human race. These children had the visual appearance of humans, but were gifted with several extra senses from Those Who Came Before, such as Eagle Sense.
-من بیشتر تمایل داشتم که توی بازیسنتر بشه یه همچین سیستمی رو راه اندازی کرد. البته سایت یه نظرسنجی رو هم در این موضوع برگزار کرد.اگه ممکن بود مطالب تاپیک توی بخش مقالات قرار بگیره و کلا بشه یه پروفایل مخصوص برای AC منحصرا بازیسنتر داشته باشه اینا خوب میشد، ولی خوب همونطور که مطلع هستید یه سری محدودیت ها برای سایت هست و همینکه ما میتونیم براحتی درباره ی AC توی تاپیکهای مختلف گفت و گو کنیم، دانسته ها مون رو به اشتراک بگزاریم، باید خیلی هم از بازیسنتر سپاس گزار باشیم!بچه ها من فکر میکنم اگر اطلاعات بازی رو توی ویکیپدیا هم بزارید بد نباشه ها.
یا از این سیستم ها مثه اساسینپدیا همچین چیزی.
روچشم. پست اول ویرایش شد.:biggrin1:دیالوگ هایی که ترجمه شده رو کسی میشه بزاره پست اول؟ الان 36 صفحه رو باید بگردم؟