Assassin’s Creed Valhalla باکیفیت 4K 30 فریم بر روی Xbox Series X اجرا خواهد شد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
یوبی سافت رسما اعلام کرد نسخه Xbox Series X بازی مورد انتظار Assassin’s Creed Valhalla با بهبود گرافیکی کاهش زمان بارگذاری ها و با کیفیت 4K 30 فریم اجرا خواهد شد

Gears 5 با تنظیمات ultra 4k بالای 100 fps خروجی داده رو سری اکس چرا این بازی نتونه؟
منم عرض کردم چون به لحاظ فنی ضعیف عملکرده و کاملا نمایان و نیازه به رلیز و بازدید دوباره نیست
بحثی رو تجربه گیم پلی و غنی بودن یا متنوع و کیفیت گیم پلی بازی که نیست چون از حالا نتیجه گیری کردن حتما نادرسته
اما نمایش20/20 هم واقعا گرافیک بازی رو کنسول نسل بعدی اصلا جالب توجه نبود
حکم اعدام چیه مهندس؟؟
مگه یوبی unity داغونو کرد تو پاچه ملت ککشم گزید که حالا بخاد اعلام شه
گیرز بازی ای بود رو 2 تا پلتفرم. بازم از این منظر مقایسه درستی نیست. گیرز فرست پارتی هست. و مشخصه اگه فرست پارتی های سونیی و مایکرو نخوان بهینه باشن و حداکثر قدرت کنسولشونو نخوان نشون بدن. باید من برم بهینه سازی رو با بازی مار و پله نشون بدن.
هنوز به متهم تفهیم اتهام نکردی . یوبی رو بستی ،پشت هم ترولش میکنی.ما هنوز هیچی نمیدونیم،اگه این فریم با ری تریسینگ باشه که بی نظیره.
یکسری تنظیمات هست که تفاوت زیادی رو ایجاد نمیکنه ولی بشدت گرافیک خوره.
هنوز چیزی ندیدیم که ببینیم گرافیک بازی در چه حدیه.بیشتر این تریلرا cg بوده.آب بازی چجور در اومده ،چه تکنیکهای توش کار شده.
هوا چطوره ،ابرها چطورن . anti aliasing چجوریه.تک تک این تنظیمات اگه به شکل اولترا زده بشه. هر گرافیکی رو بیچاره میکنه.
بعد هنوز معلوم نیست این خبر درست باشه یا نباشه.قطعا تا کنفرانس یوبی .از گیم پلی بازی کاملا رونمایی میشه. و مشخص میشه که از لحاظ گرافیکی بازی در چه حدیه .
ولی انتظاری که از فرست پارتی داری رو ،هیچ موقع از یه بازی ای که قراره رو 6 تا پلتفرم میاد نداشته باش.
و اساسین تو دو نسخه اخرش رو pc همین بوده. تا 1070 هم ر همین نسل برا گرفتن 60 مشکل داشت.

عه من اصلا ماهیگیری بلد نیستم. :D. اینهمه از کنسولتون اینجا دفاع کردم

ببین همون موقع که گرینبرگ این حرفو زد من پیش خودم گفتم دهنت سرویسه داداش:D چون مثل روز برام روشن بود بازیای 30 فریمی تو راهن. گرچه فکر میکردم حداقل سال اول خبری نشه. روحمم خبر نداشت تو همون لانچ یوبی ضربشو میزنه. مشخص بود که حرفش درست نیست.
در مورد PS5 هم همینه مثل XSX بازیای 60 و120 خواهد داشت, 30 فریمی هم خواهد داشت. همین AC صد در صد رو 5 هم 30 فریمه.
اسم این گربه نره رو میبینم بدنم کهیر میزنه ، ( جدا کی میشه دکمه گرینبرگ روهم بزنن) :-& ... خب اینو قبول دارم 60 فریم استاندارد یه مکر تبلیغاتی هست( جیسون رونالد هم تو مصاحبه اخیرش گفته بود فریم ریت بستگی به توسعه دهنده داره ) ولی به نسبت نسل8 شاهد بازی های 60 فریمی بیشتری خواهیم بود وبرام مهم تر از همه تجربه فورزا روی 120 فریم هست(مولتی هیلو و گیرز هم همچنین ...)
این وسط یوبی سافت با سابقه نابودی ک تو بهینه سازی و دانگرید داره رو باید بین استثنا ها گذاشت :D... روی این یه مورد نمیشه حساب بازکرد خدایی اینا حتی روی PC پدر مادر دار هم پدر GPU رو درمیارن چه برسه کنسول ...

آخرین ویرایش:
اون موقع که اومدم گفتم ممکنه بازی هایی مثل هورایزن 30 فریم باشه، ملت فکر کردن دارم دمیج کنترل میکنم... البته امیدوارم قید 4k هم بزنن و تمام منابع کنسول رو خرج یه بازی با جزئیات فک بر انداز بکنن
بابا نهایت گرافیک همین TLoU 2 هست. نهایتا روی جزئیات کار میکنن (که من بعید میدونم خیلی از سازنده ها این زحمت رو به خودشون بدن که بشینن ریز به ریز به چیزهای مختلف و جزئیاتشون فکر کنن). حالا اینا بیان 8K و 500000K بسازن. چه فایده داره واقعا؟ من به شخصه فکر میکنم 1080P کافیه و به جاش تمرکز کنن روی 60 فریم ثابت به عنوان استاندارد خروجی.

پ.ن: از اتاق فرمان گفتن تازه این ASS V کراس جن هم هست که اینطوریه وضعیت8-|
30 فریم با گرافیک پشم رویزون رو بیشتر میپسندم.

ezgif-5-eda5f266d606.gif

حالا قبل اینکه نسخه نسل بعد را ببیچید و ماکروسافت را به دروغگویی متهم کنید حداقل خبر را دقیق بخونید :

Currently, we can guarantee that Assassin's Creed Valhalla will run at least 30 FPS
داره میگه میتونیم تایید بکنیم که در بدترین شرایط روی سری ایکس AC Vallhala روی رزولوشن 4K و 30FPS اجرا خواهد شد.

یعنی مشخصه هنوز دارن بهینه سازی میکنن و بعید نیست مثلا یک حالت Performance مود داشته باشه که فریم آنلاک باشه بره بالاتر یا حتی به 60 برسه.

در ضمن هرکس Origins و Odyssey را بازی کرده باشه میدونه چه فاجعه ای هست این موتور یوبی . یا حداقل چقدر سنگینه بازیش. نصف افکت ها تا نیم متر اونور تر اصلا لود نمیشه. میری روی ایگلز آی دو ساعت طول میشکه. به نظرم اگه سری ایکس والهالا را با 4K/30Fps و یک RT معقول اجرا کنه همین اول کار مشخص میشه چه Beast ایه.

در مورد 60 فریم هم نگران نباشید. فکر کنم اکثر استدیوهای ماکروسافت که 60 فریم تارگتشون باشه. از Third Party ها هم همین الان خیلی ها هستند که روی کنسول های داغون این نسل هم 60 فریمه بازیشون چه برسه به نسل بعد. هرچند نهایتا فریم یک انتخابه که سازنده انجام میده. منتهی این سری به مراتب دستشون باز تره.

خب مگه زیر 30 فریم راه داره که الان میان تضمین میدن 30 فریم رو بهتون میدیم؟ :D

منظورش مشخصا 4K/30FPS ه.

آخرین ویرایش:
حالا قبل اینکه نسخه نسل بعد را ببیچید و ماکروسافت را به دروغگویی متهم کنید حداقل خبر را دقیق بخونید :

داره میگه میتونیم تایید بکنیم که در بدترین شرایط روی سری ایکس AC Vallhala روی رزولوشن 4K و 30FPS اجرا خواهد شد.

یعنی مشخصه هنوز دارن بهینه سازی میکنن و بعید نیست مثلا یک حالت Performance مود داشته باشه که فریم آنلاک باشه بره بالاتر یا حتی به 60 برسه.

در ضمن هرکس Origins و Odyssey را بازی کرده باشه میدونه چه فاجعه ای هست این موتور یوبی . یا حداقل چقدر سنگینه بازیش. نصف افکت ها تا نیم متر اونور تر اصلا لود نمیشه. میری روی ایگلز آی دو ساعت طول میشکه. به نظرم اگه سری ایکس والهالا را با 4K/30Fps و یک RT معقول اجرا کنه همین اول کار مشخص میشه چه Beast ایه.

در مورد 60 فریم هم نگران نباشید. فکر کنم اکثر استدیوهای ماکروسافت که 60 فریم تارگتشون باشه. از Third Party ها هم همین الان خیلی ها هستند که روی کنسول های داغون این نسل هم 60 فریمه بازیشون چه برسه به نسل بعد. هرچند نهایتا فریم یک انتخابه که سازنده انجام میده. منتهی این سری به مراتب دستشون باز تره.

الان من دارم اینور اونور میچرخم سر همین جمله سوژه شده. منت گذاشته سی فریم رو تضمین نموده. انگار مثلا بازیای دیگه 10 فریمن مال اینا شده 30. البته منظور طرف اینه که ما خیلی خفن ساختیم و اینا منتها فکر کنم یکم باید در حرف زدنش و جمله بندیاش تجدید نظر کنه

فقط اینایی که منتظر 120 فریم هستن :))
بازی به صورت ۶۰ فریم بر ثانیه و رزولوشن 4K بر روی کنسول Xbox Series X اجرا خواهد شد. همچنین امکان انجام بازی به صورت ۱۲۰ فریم بر ثانیه هم در دسترس بازیکنان این کنسول قرار خواهد گرفت. درت ۵ همچنین از قابلیت Smart Delivery بهره می‌برد و بدین صورت با خرید نسخه Xbox One بازی، به نسخه Xbox Series X هم به صورت رایگان دسترسی خواهید داشت.

• Like
Reactions: brotherhood
آره، Unity به صورت ۲۰ فریم لانچ شد، تازه رو استاندارد ۲۰ فریم (!)، هنوز افت فریم داشت! :دی پیشرفت کرده یوبی سافت :دی

همین نسل فعلی کلی بازی به صورت ۶۰ فریم داشتیم، نسل بعد قطعا تعدادشون خیلی بیشتر میشه. خصوصا اینکه سازنده‌ها بخوان تصمیم بگیرن حق انتخاب بدن و گزینه رزولوشن پایین‌تر از 4K و فریم ۶۰ رو تو بازیشون قرار بدن.

ببین من حرفتو کاملا می فهمم. یوبی سافتم یکم دیگه گردنش بو گرفته جای دفاع نداره واقعا :D منتها بحث من کلا تو این تاپیک اینه که اصولا 30 فریم بودن بازی نه تقصیر سخت افزار هست نه لزوما تقصیر بازی ساز. حالا این حالت کلیشه شاید بقول تو بازی بیاد بیرون ببینیم گند اساسی زدن. ولی ازونور باید اینم درک کرد که ریتریسینگ خیلی میتونه سنگیین باشه الان بنچمارکای PC هم هست. باید دید نهایتا چه کردن. من حدسم اینه که شاید 4K واقعی هم نباشه بعید نیست مثلا 1620p باشه یا داینامیک همچین چیزی. اونم بدلیل همون ریتریسینگه. احتمالا مایکرو و یوبی خیلی خواستن روی این قضیه مانور بدن

نکته بعدی اینکه بنظرم ری تریسینگ در حال حاضر یه چیز تبلیغاتی بیشتر نیست سخت افزارها هنوز آماده همچین چیزی نیستن. احتمالا تو این نسل یه شمه هایی ازش میبینیم ولی در نهایت تو بازیای های اند خبر زیادی ازش نباشه. حالا ایشالا نسلای بعدی کنسول و گرافیک کارتهای PC آماده تر که بشن یه چیز استاندارد میشه

حالا جالبه که گفتن Series S هم بصورت محدود ازش پشتیبانی کنه. دیگه خودت بخوان این حدیث مجمل

خوب آخه احسان من این حرفتو اصلا نمیتونم قبول کنم، الان همین جناب XSX تبلیغاتش 4K@60 به عنوان استاندارد نسل بعده، درست؟ بعد اگه یه بازی کراس جن که هنوز گرافیکش این نسلیه و ورژن نسل بعدیش نهایت یکی دوتا فیچر تکنیکال بیشتر داشته باشه هم نتونه به این استاندارد برسه عجیب نیست؟ یعنی دارن یه چیز انقدر فیک رو تبلیغ میکنن که از همون اولین نمایش گندش در میاد؟

حالا من نمیدونم سونی هم چنین ادعایی رو داره و میگه پایه این نسل 4K@60 هست یا نه، اما در این معادله یا باید مایکروسافت (و شاید سونی، اگه چنین ادعای میکنه) خیلی کلاهبردار باشن و انقدر واضح تبلیغ دروغ بکنن، یا یوبیسافت شیاده:دی که من نظرم به دومی نزدیک تره:دی

من متوجه هستم RT چقدر هزینه بره، اما مسلما درک و شناخت خود کنسول سازها از من ده ها بار بیشتره، بهتر هم میدونن چی ساختن و چه توانایی هایی داره کنسولشون و اگه با این وجود باز میگن استاندارد نسل بعد 4K@60 ـه یا مخاطبشون رو هالو گیر آوردن، یه چیزی میگن که هنوز اول بسم الله رد میشه و برعکس تبلیغ منفی خواهد بود، یا یوبیسافت متر و معیار خوبی برای سنجش قدرت کنسول ها نیست. من سر همین میگم ایراد از یوبیسافته، بار اولش نیست از این کارار میکنه، میگم شک ندارم همینی که نشون دادن هم تو بازی نهایی نیست! دیگه انقدر از این توش کاری ها شخص خود من دیدم تا با چشم خودم نبینم باور نمیکنم. بعدا که بازی ریلیز شد روی XSX و PS5 یه آشغالی خواهد بود که به زور صدتا پچ هم قابل بازی نیست.

حالا وای میستیم تا نمایش بازی های انحصاری خودشون، اگه اونا به این استاندارد رسیدن که هیچی، اگه نه من کامل میپذیرم از بیخ دروغ بوده همه این تبلیغات:دی

خوب آخه احسان من این حرفتو اصلا نمیتونم قبول کنم، الان همین جناب XSX تبلیغاتش 4K@60 به عنوان استاندارد نسل بعده، درست؟ بعد اگه یه بازی کراس جن که هنوز گرافیکش این نسلیه و ورژن نسل بعدیش نهایت یکی دوتا فیچر تکنیکال بیشتر داشته باشه هم نتونه به این استاندارد برسه عجیب نیست؟ یعنی دارن یه چیز انقدر فیک رو تبلیغ میکنن که از همون اولین نمایش گندش در میاد؟

حالا من نمیدونم سونی هم چنین ادعایی رو داره و میگه پایه این نسل 4K@60 هست یا نه، اما در این معادله یا باید مایکروسافت (و شاید سونی، اگه چنین ادعای میکنه) خیلی کلاهبردار باشن و انقدر واضح تبلیغ دروغ بکنن، یا یوبیسافت شیاده:D که من نظرم به دومی نزدیک تره:D

من متوجه هستم RT چقدر هزینه بره، اما مسلما درک و شناخت خود کنسول سازها از من ده ها بار بیشتره، بهتر هم میدونن چی ساختن و چه توانایی هایی داره کنسولشون و اگه با این وجود باز میگن استاندارد نسل بعد 4K@60 ـه یا مخاطبشون رو هالو گیر آوردن، یه چیزی میگن که هنوز اول بسم الله رد میشه و برعکس تبلیغ منفی خواهد بود، یا یوبیسافت متر و معیار خوبی برای سنجش قدرت کنسول ها نیست. من سر همین میگم ایراد از یوبیسافته، بار اولش نیست از این کارار میکنه، میگم شک ندارم همینی که نشون دادن هم تو بازی نهایی نیست! دیگه انقدر از این توش کاری ها شخص خود من دیدم تا با چشم خودم نبینم باور نمیکنم. بعدا که بازی ریلیز شد روی XSX و PS5 یه آشغالی خواهد بود که به زور صدتا پچ هم قابل بازی نیست.

حالا وای میستیم تا نمایش بازی های انحصاری خودشون، اگه اونا به این استاندارد رسیدن که هیچی، اگه نه من کامل میپذیرم از بیخ دروغ بوده همه این تبلیغات:D
ماکان اون که یه حرف مفتی بیشتر نیست. میشه گفت کنسولای نسل بعدی حداکثر میتونن 4K/120 یا 8K/30 رو ساپورت کنن. حداکثرش رو میشه گفت ولی حداقلش واقعا استاندارد بردار نیست تصمیم بازی سازه. حالا اومدن برای تبلیغات یه چیزی گفتن ولی واقعا خیلی حرف بی معنایی زدن. بقولی این جملشون اصلا خوب عمر نکرده همون لانچ گند خورده بهش.
میشه گفت احتمالا نسل بعد بازیای بیشتری 60 فریمن ولی اینکه همه بازیا 60 فریمن نه تو کنسول صحیحه نه رو PC. هر کیم این حرفو میزنه داره حرف مفت میزنه

ماکان اون که یه حرف مفتی بیشتر نیست. میشه گفت کنسولای نسل بعدی حداکثر میتونن 4K/120 یا 8K/30 رو ساپورت کنن. حداکثرش رو میشه گفت ولی حداقلش واقعا استاندارد بردار نیست تصمیم بازی سازه. حالا اومدن برای تبلیغات یه چیزی گفتن ولی واقعا خیلی حرف بی معنایی زدن. بقولی این جملشون اصلا خوب عمر نکرده همون لانچ گند خورده بهش.
میشه گفت احتمالا نسل بعد بازیای بیشتری 60 فریمن ولی اینکه همه بازیا 60 فریمن نه تو کنسول صحیحه نه رو PC. هر کیم این حرفو میزنه داره حرف مفت میزنه

خوب پس خیلی حرف مفت سنگینیه:دی استاد گرینبرگ فرمودن 60 فریم استاندارده و حالا ممکنه یه نفر 120 فریم هم بسازه اما الان اولین بازی تازه بین نسلی که هنوز اینوریه تا انور 30 فریمه!

141323

من نمیفهمم شما یوبی سافت با سابقه درخشان رو ول کردید چسبیدید به حرف کسی که گفته کنسول میتونه ساپورت کنه 60 فریم رو؟ دیگه اگه این کنسولا با این همه پیشرفت نسبت به نسل قبل نتونه 60 فریم رو اجرا کنه پس ول معطلیم دیگه! 100% مشکل از سازنده بی عرضه ای به نام یوبیسافت هست. خداوندگار وعده های پوچ و داونگریدهای حماسی. فقط برید تریلر های واچ داگز و دیویژن اول نسل قبل رو با چیزی که تحویل دادن مقایسه کنید. واچ داگزی که اون سال نشون دادن رو به جون خودم همین الانشم نمیتونن تحویل بدن!

ویدیو زیر رو ببینید.

خوب پس خیلی حرف مفت سنگینیه:D استاد گرینبرگ فرمودن 60 فریم استاندارده و حالا ممکنه یه نفر 120 فریم هم بسازه اما الان اولین بازی تازه بین نسلی که هنوز اینوریه تا انور 30 فریمه!

View attachment 141323
از قدیم گفتن سنگ بزرگ علامت نزدنه. سر اسمارت دلیوری هم همچین ادعاهایی شد دیگه الان مشخص شده مدن 21 در زمان محدود ساپورت میکنه باز خبر اومده که EA کلا ساپورت نمیکنه و سیستم مخصوص خودشو داره. اونا ساپورت نکنن اکتی و یوبی هم پشت سرش. میدونی کلا ادعاهای اول نسل رو نباید خیلی جدی گرفت اصولا هیچ کدوم آخرش نمیشن

من نمیفهمم شما یوبی سافت با سابقه درخشان رو ول کردید چسبیدید به حرف کسی که گفته کنسول میتونه ساپورت کنه 60 فریم رو؟ دیگه اگه این کنسولا با این همه پیشرفت نسبت به نسل قبل نتونه 60 فریم رو اجرا کنه پس ول معطلیم دیگه! 100% مشکل از سازنده بی عرضه ای به نام یوبیسافت هست. خداوندگار وعده های پوچ و داونگریدهای حماسی. فقط برید تریلر های واچ داگز و دیویژن اول نسل قبل رو با چیزی که تحویل دادن مقایسه کنید. واچ داگزی که اون سال نشون دادن رو به جون خودم همین الانشم نمیتونن تحویل بدن!

ویدیو زیر رو ببینید.

این نسل که سهله ده نسل بعدم که بگذره 470 ترافلاپسم که دست بازی ساز باشه باز یه سریشون میخوان بجای فریم چهارتا ستینگو بالاتر ببرن همون 30 فریم بسازن. کلا سی فریم ساختن اوپتیمایز راحتتری هم داره. 60 فریم اوپتیمایز خفنی میخواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or