Assassin’s Creed Valhalla باکیفیت 4K 30 فریم بر روی Xbox Series X اجرا خواهد شد

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
یوبی سافت رسما اعلام کرد نسخه Xbox Series X بازی مورد انتظار Assassin’s Creed Valhalla با بهبود گرافیکی کاهش زمان بارگذاری ها و با کیفیت 4K 30 فریم اجرا خواهد شد

ایول احسان خوشم میاد از آب گل آلود ماهی میگیری :D:D:D یوبی باگ رو هم تقدیس کردی رفت ولی نمیدونی هنوز جای یونیتی و سندیکت درد میکنه :))
PlayStation boss confirms that the PS5 will feature 120Hz, 4K support and 'cross-generational' play
با بحث شما ها کاری ندارم اما ساپورت کردن با اجرا کردن خیلی فرق میکنه این موضوع در مورد هر دوتا کنسول صدق میکنه .

اینکه بگی همه بازی های ما از فردا .... شدنی نیست چون یکی مثل یوبی اون وسط پیدا میشه که کم هم نیستن سازنده های که هدف هیچ وقت 60 فریم نمیزان و حاضر نیستن بازی بهینه کنن که فریم بهتر بگیره یا میره برای ویژوال خفن تر الان دارین اولینش میبینین از اینها هم در طول نسل کم نخواهد بود روی هر دوتا کنسول اینکه بگیم از فردا همه میشن 60 فریم به نظرم رویایی بازم استدیوی پیدا میشه که میخواد بازیش 30 فریم بسازه.

ایول احسان خوشم میاد از آب گل آلود ماهی میگیری :D:D:D یوبی باگ رو هم تقدیس کردی رفت ولی نمیدونی هنوز جای یونیتی و سندیکت درد میکنه :))
PlayStation boss confirms that the PS5 will feature 120Hz, 4K support and 'cross-generational' play
عه من اصلا ماهیگیری بلد نیستم. :D. اینهمه از کنسولتون اینجا دفاع کردم

ببین همون موقع که گرینبرگ این حرفو زد من پیش خودم گفتم دهنت سرویسه داداش:D چون مثل روز برام روشن بود بازیای 30 فریمی تو راهن. گرچه فکر میکردم حداقل سال اول خبری نشه. روحمم خبر نداشت تو همون لانچ یوبی ضربشو میزنه. مشخص بود که حرفش درست نیست.
در مورد PS5 هم همینه مثل XSX بازیای 60 و120 خواهد داشت, 30 فریمی هم خواهد داشت. همین AC صد در صد رو 5 هم 30 فریمه.

خب به به پي سي گيمرهايي كه سر Rdr 2 كه بهشون ٢٠ فريم هم نمي داد اينجا بازي نسل بعدي رو ترول ميكنن
خوشبختانه اين بازي نسخه پي سي هم داره و تو تاپيك پايرت بازي مخصوص پي سي فريم مي شمريم.

حالا كاري به اون كنسول دار نادون ندارم كه از اين قضيه خوشحاله يكي نيست بگه نابغه پلي استيشن كه وضعش بدتره كه از چي خوشحالي الان؟ :D

همین الانش AC Odyssey رو PC با کارت گرافیک 2080 نمیتونه 4K 60FPS خروجی بده. کلا نسل بعدم همینه. شما نمیتونی توقع داشته باشی RT باشه، تخریب پذیری بهتر باشه گرافیک و افکت های بهتر باشه همزمان فریم و رزولوشن هم چند برابر شه. حالا درسته AC هیچکدومو نداره (:D) ولی خب کلا این ایده 4K 60FPS بیرون کنید از ذهنتون. بیشتر باید امیدوار باشیم اپشن 1440p یا 1080p با 60FPS رو همه بازیها بزارن انتخاب کنیم.
البته اينجا ماكرو ميره زير سوال
چرا؟
چون وقتي مياد به طور رسمي 4k@60 رو استاندارد اين نسل معرفي ميكنه
خوب هر كسي زير اين رزولوشن و فريم بازي بده مساله ساز ميشه
يعني بيس رو گذاشتي اين
شرط هم نذاشته كه مثلا با گرافيك اولترا ٣٠ فريمه و با گرافيك مديوم ٦٠.
الانم از اين ناحيه ترول داره ميشه

• Like
Reactions: g4mer
خب به به پي سي گيمرهايي كه سر Rdr 2 كه بهشون ٢٠ فريم هم نمي داد اينجا بازي نسل بعدي رو ترول ميكنن
خوشبختانه اين بازي نسخه پي سي هم داره و تو تاپيك پايرت بازي مخصوص پي سي فريم مي شمريم.

حالا كاري به اون كنسول دار نادون ندارم كه از اين قضيه خوشحاله يكي نيست بگه نابغه پلي استيشن كه وضعش بدتره كه از چي خوشحالي الان؟ :D
خب حداقل کسی که با PC بازی می کنه از اینکه بازی براش 60 فریم اجرا میشه مطمئنه فوقش چهارتا ستینگ گرافیک رو بالاپایین می کنه شما ولی بترس از اون روزی که یوبیسافت حالت بهینه با فریم بالاتر نذاره و مجبور باشی با کنسول 12 ترافلاپسیت 30 فریم بازی کنی

• Smile
Reactions: Sir Daniel
خب حداقل کسی که با PC بازی می کنه از اینکه بازی براش 60 فریم اجرا میشه مطمئنه فوقش چهارتا ستینگ گرافیک رو بالاپایین می کنه شما ولی بترس از اون روزی که یوبیسافت حالت بهینه با فریم بالاتر نذاره و مجبور باشی با کنسول 12 ترافلاپسیت 30 فریم بازی کنی
تو Rdr2 كه رو ١٠٨٠ رسيدين روي ٦٠
و البته با قوي ترين پي سي الان با ٢٠٨٠ ti هم بعيده رو فوركي ٦٠ لاك كنه
يعني عملا يه پي سي هاي اند الان در حد همين كنسول ماكروسافته
اگه از نسل جديد سي پي يو و كارت گرافيك انويديا استفاده كنين اره بهتر از كنسول سري اكسه
منتهي حدود ٣ براير بايد بيشتر خرج كني.
همين نسل يه پي سي هاي اند حدود ٢٠ تومن بود و وان اكس ٥ تومن.
خيلي عاليه ٤ برابر بيشتر پول بدي فريمت بره رو ٦٠
بهرحال يه نوع سرمايه گذاريه :))

• Like
Reactions: usmarine
اقایون موضوع اصلا پلتفرم نیست این گرافیک داغون چرا نباید رو ده و دوازده ترافلاپس 60 فریم اجرا بشه؟
بنظرم مسایل تکنیکی و خروجی انجین باعث بروز این افتضاح کاریا شده
انجین میان نسلی و ناهماهنگ
اونم از گرافیک مسخرش
ینی ماکرو و سونی عرضه داشته باشن سال اول رلیز کنسولاشون یوبی حمالو بلاک و ممنوع الکار میکنن که هر دوره اینطوری با ضعفای فنی مسخره زیر سوال نبره :|
Rdr 2 گرافیکش از این بالاتره جزیات و نورپردازی از این قوی تره رو کنسول 6 ترافلاپی 30 فریم میده اونوقت این احمقا موندن توش
من نمیفهمم با این اوصاف فرق نسخه one X با سری X چی میشه:|/:)

دیگه اینچیزا برای تبلیغاته سونی هم میکنه. جفت مایکرو سونی داشتن از ساپورت کنسولاشون از 8K میگفتن اوایل. که درست هم هست یعنی قابلیت خروجی 8K جفت کنسولا دارن ولی خب وایسید بازی بیاد 8K باشه :D
من خودم بشخه از اینکه سعی دارن 4K زورچپون کنن تو همه بازیها اصلا خوشم نمیاد. بشخصه دوست دارم بجای رزولوشن بیشتر روی فریم و تخریپ پذیری هزینه شه. 4K واقعا زیاده روی فعلا.
اره خوب تبليغات هم هست
منتهي الان چي داره ترول ميشه؟
اون ٦٠ فريم به عنوان بيس لاين
واقعا مجبور نيستي بيس لاين بذاري
مثلا up to 120 هيچ تعهدي ايجاد نميكنه

اما 60 fps being standard output

ميكنه

ميگم مثله قضيه ايونت may كه اومدن عذر خواهي كردن
اقا يه كلمه ميگفتي Cg تموم ميشد
ولي ميگي گيم پلي توقع ايجاد ميكنه

وظيفه ماركتينگ هم همينه كه روي هوا توييت و هايپ نكنه چون بهونه ميده دست هيتر ها

يه جاهاي ماكرو تو بديهيات عاجزه واقعا ....

• Like
اقایون موضوع اصلا پلتفرم نیست این گرافیک داغون چرا نباید رو ده و دوازده ترافلاپس 60 فریم اجرا بشه؟
اونم از گرافیک مسخرش
ینی ماکرو و سونی عرضه داشته باشن سال اول رلیز کنسولاشون یوبی حمالو بلاک و ممنوع الکار میکنن که هر دوره اینطوری با ضعفای فنی مسخره زیر سوال نبره :|
Rdr 2 گرافیکش از این بالاتره جزیات و نورپردازی از این قوی تره رو کنسول 6 ترافلاپی 30 فریم میده اونوقت این احمقا موندن توش
rdr داره رو تنظیمات مدیوم و low این فریمو میده. کسی نمیدونه قراره ،این رو چه تنظیماتی و با چه افکتی انجام بشه.
rdr2 تو 6-7 سال داشته برا 2 پلتفرم آماده میشده. نه در طول 3-4 سال برا 6 پلتفرم.
بعد هنوز بازی نیومده. حکم اعدام یوبی رو صادر کردی

اونم از گرافیک مسخرش
خوب البته مشخصا ٤كي و سي فريم روي وان اكس و فوركي سي فريم رو سري اكس خيلي تفاوت خواهند داشت

و ميدوني حقيقتش يوبي موظف نيست بازيشو براي هيچ پلتفورمي بهينه كنه
اما بج optimize for series x دقيقا بر عكس رو ميگه!
الان اين بازي اين بج رو داره و قاعدتا اوپتيمايز نيست
و اگه هم باشه كه اون حرفشون كه استاندارد اين كنسول فوركي و ٦٠ فريمه رو نقض ميكنه

ميدوني صحبتها و به نوعي قولهاي ماكرو داره زير سوال ميره تا بحث عملكرد رو پلتفورمها يا عملكرد يوبي سافت.

rdr داره رو تنظیمات مدیوم و low این فریمو میده. کسی نمیدونه قراره ،این رو چه تنظیماتی و با چه افکتی انجام بشه.
rdr2 تو 6-7 سال داشته برا 2 پلتفرم آماده میشده. نه در طول 3-4 سال برا 6 پلتفرم.
بعد هنوز بازی نیومده. حکم اعدام یوبی رو صادر کردی
Gears 5 با تنظیمات ultra 4k بالای 100 fps خروجی داده رو سری اکس چرا این بازی نتونه؟
منم عرض کردم چون به لحاظ فنی ضعیف عملکرده و کاملا نمایان و نیازه به رلیز و بازدید دوباره نیست
بحثی رو تجربه گیم پلی و غنی بودن یا متنوع و کیفیت گیم پلی بازی که نیست چون از حالا نتیجه گیری کردن حتما نادرسته
اما نمایش20/20 هم واقعا گرافیک بازی رو کنسول نسل بعدی اصلا جالب توجه نبود
حکم اعدام چیه مهندس؟؟
مگه یوبی unity داغونو کرد تو پاچه ملت ککشم گزید که حالا بخاد اعلام شه

تو Rdr2 كه رو ١٠٨٠ رسيدين روي ٦٠
و البته با قوي ترين پي سي الان با ٢٠٨٠ ti هم بعيده رو فوركي ٦٠ لاك كنه
يعني عملا يه پي سي هاي اند الان در حد همين كنسول ماكروسافته
اگه از نسل جديد سي پي يو و كارت گرافيك انويديا استفاده كنين اره بهتر از كنسول سري اكسه
منتهي حدود ٣ براير بايد بيشتر خرج كني.
همين نسل يه پي سي هاي اند حدود ٢٠ تومن بود و وان اكس ٥ تومن.
خيلي عاليه ٤ برابر بيشتر پول بدي فريمت بره رو ٦٠
بهرحال يه نوع سرمايه گذاريه :))
خب مگه گرافیک فقط رزولوشنه؟ همون 2080ti با تنظیمات معادل onex میدونی چه فریم بالایی میده؟ الان هم که همه از RDR2 بد میگن بخاطر سنگین بودن بیش از حد بازی روی ultra ـه وگرنه روی تنظیمات کنسولی که بعضیاش از low هم پایین تره فریم میچسبه به سقف

خب مگه گرافیک فقط رزولوشنه؟ همون 2080ti با تنظیمات معادل onex میدونی چه فریم بالایی میده؟ الان هم که همه از RDR2 بد میگن بخاطر سنگین بودن بیش از حد بازی روی ultra ـه وگرنه روی تنظیمات کنسولی که بعضیاش از low هم پایین تره فریم میچسبه به سقف
افرين منم همينو ميگم گرافيك فقط رزولوشن و فريم ريت نيست
شما ميگي ٦٠ فريم روپي سي براحتي ميده
منم ميگم چند تا پارامتر هست كه بايد كاهش پيدا كنه تا برسه به ٦٠ فريم
حرف شما وقتي درسته كه بازي روي تنظيمات مشابه روي كنسول ٣٠ فريم بده و روي پي سي ٦٠ فريم
بعد شما بگو من خيالم راحته
من گفتم الان قدرت هام كنسولهاي نسل بعد در حد پي سي هاي اند فعلي هست

Gears 5 با تنظیمات ultra 4k بالای 100 fps خروجی داده رو سری اکس چرا این بازی نتونه؟
منم عرض کردم چون به لحاظ فنی ضعیف عملکرده و کاملا نمایان و نیازه به رلیز و بازدید دوباره نیست
بحثی رو تجربه گیم پلی و غنی بودن یا متنوع و کیفیت گیم پلی بازی که نیست چون از حالا نتیجه گیری کردن حتما نادرسته
اما نمایش20/20 هم واقعا گرافیک بازی رو کنسول نسل بعدی اصلا جالب توجه نبود
حکم اعدام چیه مهندس؟؟
مگه یوبی unity داغونو کرد تو پاچه ملت ککشم گزید که حالا بخاد اعلام شه
همين ~X(
همينجا استاپ كن :D

نكته دقيقا همينجاست
وقتي صحبت از ١٠٠ فريم ميكني اونم روي بازي انحصاري نسل قبلت
روي پلتفورم نسل نهميت.
گل به خودي ميزني !
چرا چون ميخواي بگي كنسول من خيلي خفنه اما بجاي اينكه بذاري تحليل و بررسي ها نشون بده مياي رو عدد مانور ميدي كه يه كوروش نامي پيدا بشه ترولت كنه :D
وگرنه فوركي و ٣٠ فريم اونم با گرافيك نسل بعد بد نيست منتهي اين بخش گرينبرگ اينا كه رو هوا اطلاعات ميده بايد دقت كنه :D

مطمئنا و قاعدتا خروجي اكس از پلي فايو بهتره اما با يكسري وعده تو خالي جو منفي ايجاد ميكني كه كسي نگه كدوم بهتره!
بگه ٦٠ فريم نيست؟ پس بدرد نمي خوره ...:no:

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or