خوب آخه احسان من این حرفتو اصلا نمیتونم قبول کنم،
الان همین جناب XSX تبلیغاتش 4K@60 به عنوان استاندارد نسل بعده، درست؟ بعد اگه یه بازی کراس جن که هنوز گرافیکش این نسلیه و ورژن نسل بعدیش نهایت یکی دوتا فیچر تکنیکال بیشتر داشته باشه هم نتونه به این استاندارد برسه عجیب نیست؟ یعنی دارن یه چیز انقدر فیک رو تبلیغ میکنن که از همون اولین نمایش گندش در میاد؟
حالا من نمیدونم سونی هم چنین ادعایی رو داره و میگه پایه این نسل 4K@60 هست یا نه، اما در این معادله یا باید مایکروسافت (و شاید سونی، اگه چنین ادعای میکنه) خیلی کلاهبردار باشن و انقدر واضح تبلیغ دروغ بکنن، یا یوبیسافت شیاده
که من نظرم به دومی نزدیک تره
من متوجه هستم RT چقدر هزینه بره، اما مسلما درک و شناخت خود کنسول سازها از من ده ها بار بیشتره، بهتر هم میدونن چی ساختن و چه توانایی هایی داره کنسولشون و اگه با این وجود باز میگن استاندارد نسل بعد 4K@60 ـه یا مخاطبشون رو هالو گیر آوردن، یه چیزی میگن که هنوز اول بسم الله رد میشه و برعکس تبلیغ منفی خواهد بود، یا یوبیسافت متر و معیار خوبی برای سنجش قدرت کنسول ها نیست. من سر همین میگم ایراد از یوبیسافته، بار اولش نیست از این کارار میکنه، میگم شک ندارم همینی که نشون دادن هم تو بازی نهایی نیست! دیگه انقدر از این توش کاری ها شخص خود من دیدم تا با چشم خودم نبینم باور نمیکنم. بعدا که بازی ریلیز شد روی XSX و PS5 یه آشغالی خواهد بود که به زور صدتا پچ هم قابل بازی نیست.
حالا وای میستیم تا نمایش بازی های انحصاری خودشون، اگه اونا به این استاندارد رسیدن که هیچی، اگه نه من کامل میپذیرم از بیخ دروغ بوده همه این تبلیغات