siavashjal
کاربر سایت
داداش درسته یه سری زیادی گیر میدن ولی با این حرفها شما داری اصل نقد رومیبری زیر سوال که! من به شخصه از بازی کلی خوشم امده ولی خب وقتی باگ میبینم میخوره تو حسم! حتما هم قرار نیست اول پول بدی بعد نقد کنی این قانون رو نمیدونم از کجا اوردی...همین الان سایت ها دارن به بازی های free to play امتیاز میدن و اونها رو نقد میکنن!
دوست عزیز ایشون هم نظر خودشون رو دادند!!!!!! و البته من هم نظر ایشون رو کاملا تایید می کنم.
شما اگه همین 2-3 صفحه اخیر رو خونده باشی می بینی که بعضی دوستان کلا بازی رو بی خیال شدن و گیر دادن به باگ و گرافیک و تکسچر!!!!!!
کسی درباره داستان بازی، نحوه انجام مراحل، مراحل اصلی و فرعی و این چیزا صحبت نمی کنه. (چیزایی که نقطه قوت سری AC هستش و تو AC3 واقعا حیرت آوره:d).
در مورد نقد سایت ها هم افردای که بازی رو نقد می کنند کارشون این هست و بعضا از این راه درآمد دارند (سایت هایی مثل gamespot) ولی آدم های معمولی مثل من و شما فقط بازی می کنیم به قصد بازی کردن و این که از بازی خوشمون بیاد و نه این که کلا بازی رو بذاریم کنار و فقط به فکر نقد باشیم.
من از این بازی خوشم اومده و وقتی بازی می کنم لذت می برم. برام هم مهم نیست که سایت های منتقد چه نمره ای به این بازی می دن.