Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.

چجوری باید اساسین استخدام کنیم (علامتشون چیه رو نقشه)

مغازه ای هست که سلاح بفروشه ؟؟؟
من یه سری گاری دیدم که در حال حرکت هستن ، ولی فقط تیر و ... میفروشن ...

سلام.

در مورد اساسین نمی دونم(چون هنوز بهش نرسیدم:d)

مغازه هایی که رو نقشه با علامت پوند (£) قرار گرفتند برای فروش سلاح هستند. می تونی واردشون بشی و سلاح بخری.

سلام.

يه علامت هایی رو نقشه هست به اسم ماموریت آزادی ( liberation missions ) که اونا رو که بری مناطق آزاد میشه و می تونی یار جمع کنی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

فردا تاریخ عرضه رسمی بازی در آمریکای شمالی و پس فردا در سراسر جهان هستش.

ولی این جا خیلی از دوستان یا بازی رو تموم کردن و یا در حال انجام بازی هستند( از جمله خود من):d:d:d

به این میگن کپی رایت :d;)

منم بالاخره بازی کردم گرافیکش که تا اینجا خوب بود امیدوار شدم فقط میمونه محیطای برفیش که ببنیم چی از اب درمیاد.>:d<

فقط یه سوال:

این پدر دزموند دیگه کیه از کجا پیداش شد؟

دوستان لطفا از اسپویلر استفاده کنید.ادم جرات نداره بیاد تو تاپیک:(سریع داستان رو اسپویل میکنن:((

سلام دوستان من بازی رو همونطور که قول دادم قبل عرضه تموم کردم:d
از دلمم نمیاد آخرشو اصلا بهتون بگم خودتون بازی کنید فقط بدونید همونطور که گفته اند آخر دزمونده
دزموند میمیره...و کلا حرف هایی که آخر بازی ردو بدل میشه رو باید بدنید واقعا گریم گرفت دزموند مرد...ولی حتما حتما بازم ادامه داره....کلی اتفاق میوفته حالا میبینید....
بچه ها من تا آخر رفتم نفهمیدم چجوری کیفمونو ارتقاع بدیم که وسایل زیادی جا بگیره...یا سلاح از کجا بگیریم...من تیرو گلوله اینا منظورم نیست سلاحو اینا منظورمه...بعدش از کجا برم به مقر اصلی خودم؟که سلاح اینام اونجاست بتونم ورش دارم؟اینارو هر کی میدونه بگه....
راستی جنگ با دزموند هم واقعا عالی شده و حسابی کیف میده باورم نمیشه انقدر باحال مبارزه کنه...به یه آساسین کامل تبدیل شده بود....ااا من آخر داستانو گفتم؟:D

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان گل!!!
میبینم که عرضه شده بصورت کپی!
یه سوال داشتم برام مهمه!
ریولیشن رو برم و تمام کنم بعد نسخه 3 رو بازی کنم یه 3 رو بازی کرد داستانش براحتی قابل هضمه؟تا
brotherhoodرو رفتم ولی انقلاب رو نه!

من هم بازي رو تموم كردم داستانش خارق العاده بود.
فكر نميكردم پايان بازي اينقدر قشنگ باشه محشر بود پايان داستان دزموند واقعا غافلگير كننده بود موهاي بدنم سيخ شد به نظرم بهترين پايان ممكنو داشت منو از لحاظ داستاني ارضا كرد فوق العاده بود.

شما که این همه بد گفتی باز تا آخرش رفتیو داری به بهو چه چه میکنی؟خوب از اول ایراد نمیگرفتی عزیز من....
بازی حسابی ترکوند هم گیم پلی هم داستان شاهکاش...هم گرافیکش...اونایی که میگن گرافیکش بده واستن برا پی سی بیا دبازی کنن باز ببینیم همینو میگن....

---------- نوشته در 02:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 AM ارسال شده بود ----------

منم بالاخره بازی کردم گرافیکش که تا اینجا خوب بود امیدوار شدم فقط میمونه محیطای برفیش که ببنیم چی از اب درمیاد.>:d<

فقط یه سوال:

این پدر دزموند دیگه کیه از کجا پیداش شد؟

دوستان لطفا از اسپویلر استفاده کنید.ادم جرات نداره بیاد تو تاپیک:(سریع داستان رو اسپویل میکنن:((
داداش مگه تو رویلیشن آخرش ندیدی بیدار میشیم بالا سرمونه...از کجاشو نشون نداد

منم بازیو تموم کردم در یک کلام عالی بود عاااالی
111.gif

نمیدونم جدیدا بازی ساز ها چه اصراری دارن که این قدر فیلم بزارن تو بازی ها شون دقیقا 20 دقیقه اول بازی باید عین ... بشینی جلوش انگار داری فیلم نگاه میکنی بابا من میخوام بازی کنم آخه

در کل بازی خوبی هست ولی انتظار میرفت ضعف هایی که در نسخه قبل بود بر طرف شده باشه که این طور نشده و هنوز هم دیده میشه

جنگیدن خیلی سخت شده نه اینکه بد شده باشه ولی دشمن ها سر سخت تر شدن

در کل بازیه که حتما باید انجام بشه

شما که این همه بد گفتی باز تا آخرش رفتیو داری به بهو چه چه میکنی؟خوب از اول ایراد نمیگرفتی عزیز من....
بازی حسابی ترکوند هم گیم پلی هم داستان شاهکاش...هم گرافیکش...اونایی که میگن گرافیکش بده واستن برا پی سی بیا دبازی کنن باز ببینیم همینو میگن....

---------- نوشته در 02:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 AM ارسال شده بود ----------

داداش مگه تو رویلیشن آخرش ندیدی بیدار میشیم بالا سرمونه...از کجاشو نشون نداد

رولیشنز به قدری افتضاح بود که فقط میخواستم تمومش کنم دیگه داستان از دستم در رفت.
ولی تا رولیشنز کجا بود؟یه دفه ای پیداش شد.تا اخر بازی میگه یا همینجور مثل لاست تموم میشه؟

سلام به دوستان گل!!!
میبینم که عرضه شده بصورت کپی!
یه سوال داشتم برام مهمه!
ریولیشن رو برم و تمام کنم بعد نسخه 3 رو بازی کنم یه 3 رو بازی کرد داستانش براحتی قابل هضمه؟تا
brotherhoodرو رفتم ولی انقلاب رو نه!
نه هیچ ارتباطی نداره همه چی بازی عوض شده
اما خب بد نیست اونم تموم کنی بعد بیایی سراغ این که بهتر تفاوت هاشو ببینی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or