Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش درسته یه سری زیادی گیر میدن ولی با این حرفها شما داری اصل نقد رومیبری زیر سوال که! من به شخصه از بازی کلی خوشم امده ولی خب وقتی باگ میبینم میخوره تو حسم! حتما هم قرار نیست اول پول بدی بعد نقد کنی این قانون رو نمیدونم از کجا اوردی...همین الان سایت ها دارن به بازی های free to play امتیاز میدن و اونها رو نقد میکنن!

دوست عزیز ایشون هم نظر خودشون رو دادند!!!!!! و البته من هم نظر ایشون رو کاملا تایید می کنم.
شما اگه همین 2-3 صفحه اخیر رو خونده باشی می بینی که بعضی دوستان کلا بازی رو بی خیال شدن و گیر دادن به باگ و گرافیک و تکسچر!!!!!!:(
کسی درباره داستان بازی، نحوه انجام مراحل، مراحل اصلی و فرعی و این چیزا صحبت نمی کنه. (چیزایی که نقطه قوت سری AC هستش و تو AC3 واقعا حیرت آوره:d).
در مورد نقد سایت ها هم افردای که بازی رو نقد می کنند کارشون این هست و بعضا از این راه درآمد دارند (سایت هایی مثل gamespot) ولی آدم های معمولی مثل من و شما فقط بازی می کنیم به قصد بازی کردن و این که از بازی خوشمون بیاد و نه این که کلا بازی رو بذاریم کنار و فقط به فکر نقد باشیم.
من از این بازی خوشم اومده و وقتی بازی می کنم لذت می برم. برام هم مهم نیست که سایت های منتقد چه نمره ای به این بازی می دن.

بنده همینجا بابت هر سوء تفاهمی که باعث پیش اومدنش شدم عذر خواهی میکنم. ( چه توهین کردم چه اشتباهی حرفی زدم و ... )
من تا پایان بازی تو تو این تاپیک نمیام ( که نه حرفی بزنم نه اسپویل شما ها رو یهویی بخونم :دی نه چیز دیگه ای ) سعیمو میکنم کلا تا پایان بازی بازیسنتر نیام :دی
وسلام نامه تمام :دی

داداش درسته یه سری زیادی گیر میدن ولی با این حرفها شما داری اصل نقد رومیبری زیر سوال که! من به شخصه از بازی کلی خوشم امده ولی خب وقتی باگ میبینم میخوره تو حسم! حتما هم قرار نیست اول پول بدی بعد نقد کنی این قانون رو نمیدونم از کجا اوردی...همین الان سایت ها دارن به بازی های free to play امتیاز میدن و اونها رو نقد میکنن!

منظور من این هست که بیاید یکم در مورد خود بازی صحبت کنید...گرافیک هنری...لوکیشن ها....تاریخچه مکان ها و شخصیت ها...تعامل بازیگر با بازی....مراحل اصلی...فرعی...ریزه کاری ها....نکات جالب....تجربه های شخصی...این جور چیزها....

اخه یعنی چی هرکی میرسه فقط یا به تکسچر گیر میده یا نورپردازی....خب مثلا فرض کنید 4 تا اسلحه هم معلق موند تو هوا....یا یه لبه بالکن رو خواستید بگیرید نتونستید....اینها ایا چیزی از ارزش های بازی کم میکنه؟ بلاخره بازی با این حجم کار و اشیا و مراحل 4 تا باگ هم داره دیگه....همه چیز که 100 درصد نیست...تماما ساخته دست انسان هست و بدون شک نقص دار......

منظور من این هست که انقدر معطل این چیزها نباشید....خود بازی انقدر خوب هست که انقدر سخت نگیریم.:d

کل بحث شما باگ؟! تنها چیزی که از بازی فهمیدین باگ هاشه!؟ یا نور پردازی مشکل داره یا گرافیک فاجعس یا باگ داره
هیچی دیگه نداره؟! میخوام بدونم واقعا بازی کردید یا نه!:دی هیچکس از گیم پلی و امکاناتی که تو بازی هست و داستان و ماموریت ها حرفی نمیزنه
هرکی میرسه....باگ!

بازی عرضه نشده من دارم تمومش میکنم سکانس 9 هستم 12 تا بیشتر نی که:d
امشب تمومه قبل عرضه رسمی
بازی خوبی بود باهاش حال کردم
راستی یهو نوشت یه لباس برات باز شده هنوز نرفتم ببینمش به نظرتون کدوم لباسه؟
سخت ترین چیز تو بازی به نظر من گوش دادن مخفیانست خیلیییییی رو مخه گوش دادنو دنبال کردن...خیلی سخت شدن....مبارزه که مثل هلو میمونه:D منم زیاد باگ دیدم ولی بیخی بابا باگ اصلا ب هحساب نمیاد داستانش خیلی عالیه...
جون جرج واشنگتنم که نجات دادمو
شما هم بدل دو نفر انجام دادید؟فقطی دو نفر حمله میکنن بدل بگیرید یه کارای عجیبی میکنه:D من که دهنم وا موند
راستی پدر کانر هنوز زندست

حتما باید بگی بقیه بفهمن .. هر کی بخواد بازی میکنه میفهممه .. یکم این بچه بازیا رو بزارید کنار :|

خوب من مواردي رو در مورد گيم پلي بازي ميگم كه دوستان بهش اشاراتي رو نكردن ...
در درجه اول راندن كشتي در بازي خيلي خوب طراحي شده و خيلي لذت بخشه من به شخصه از اين قسمتش خيلي خوشم اومد و شبيه سازي امواج دريا و طوفان هم خيلي خوب طراحي شده وكاملا حس حضور در اقيانوس و طوفان رو به خوبي القا ميكنه استفاده از توپ هاي كشتي هم خيلي خوب طرحي شده و يك جنگ تمام عيار رو بر روي امواج دريا رقم ميزنه كه سرشار از لذت و هيجانه.
بخش دوم پلتفرمينگ بازي هست مخصوصا پريدن از شاخه اي به شاخه ديگر و بالا رفتن از تنه درختان كه اين بخش هم با انيميشن ها پويا وروون بسيار لذت بخشه و طراحي و مكانيزم خيلي خوبي داره...
يه نكته رو در مورد كانر بگم كه جوونيش خيلي شبيه به كاراكتر پرنس پرشيا 2 طرحي شده مخصوصا مدل لباس ها و موهاش ...بازي در جاهايي از پرنس 2 هم الهام گرفته كه براي من جالب بود حتي حضور كانر در عرشه كشتي و هدايت كردنش هم يادآور خاطرات پرنس پرشيا 2 هست.ولي حيف ميشد خيلي بهتر از اين عمل كرد.
بخش ديگه در مورد گيم پلي مبارزات بازي هست كه از سيستم جديدي در اين نسخه استفاده ميكنه كه طولش ميكشه بهش عادت كنيم و لي از سيستم قبلي بهتر و روونتر هست ولي مشكلات دوربين گاهي اوقات مانع ديد بازيكن ميشه و لي در كل به لطف انيميشنها ي متنوع و نرم بهترين مبارزه ها رو در كل سري اساين داره.تنها ايراد در اين بخش آسون بودن نسبي مبارزات هست.

خب منم تا سکانس سه رفتم(بوستون)
نمیخوام حرفای تکراری بزنم ولی فقط میگم صبرمیکنم تا ‏PCش بیاد...
آخه این چه گرافیکیه؟!
اساسین 2 از این گرافیکش بیشتر بود...
نورپردازی و تکسچر در حد بازیهای پنج سال پیشه
به هرحال من نظر شخصیمو گفتم خواهشا به من حمله نکنید

آخه این چه گرافیکیه؟!
واقعا انگار نه انگار اساسینس کرید هستش :|
1 سال صبر کردیم که زمانی با hidden blade یکی رو میکشی دستت بره تو بدنش یا یه جا هایی چنان افت فریم داشته باشی که نفهمی اصن چی میگذره تو بازی ... :|
خدا رو شکر ما تو ایرانیم بازی رو میخریم 8000 تومن
وگرنه باس 59$ میدادیم بازی اصل میخریدیم که کلا چرت بود :|

مراحل بازی خیلی جالب و متنوع هستند به خصوص این که برای 100 درصد کردن هر مرحله باید یه سری optional object هم انجام بدی که این هیجان بازی رو افزایش می ده. به خصوص اونجایی که باید از سربازایی که راه میرن استراق سمع کنی خیلی باحاله:d
من تازه اول سکانس سه هستم و هیچ عجله ای هم برای ادامه بازی ندارم. دارم همین جوری آروم آروم می رم جلو و از بازی و مراحلش لذت می برم. در یک کلام:

((thank you ubisoft))

آخه این چه گرافیکیه؟!
اره محیطش می دونید چند برابر بردار هود هستش
کیفت هر شخصیت می بینید چقدر بالاست
تو کدوم بازی از نزدیک 1000 نفر ادم دیدید یک جا
گرافیکش باید خداروشکر کنید روی کنسول ها می کشه

بر اي اولين بار شكار كردن يك جونور و كندن پوستش وفروختنش از كجا اومده؟نكنه از زمان ماريو وجود داشته.
درسته در متال گير3 شكار وجود داشت ولي بازي اي كه اين اصل رو توسعه داد و به يك المان و ايده در گيم پلي بازي تبديل كرد بازي red dead بود .بنده هم ادعاي تخصص ندارم.
برای اولین بار من توی اسکایریم دیدم
ولی این کجا و آن کجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or