Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بلاخره حرف درستو از سیاوش خان شنیدیم
همینو میخواستم که بگه شهر ها زنده طراحی شدن :دی
منظورت اینه که هرکس مشغول به کار خودشه ؟ چون gta iv هم یکی مثلا ماشینو تعمیر میکرد و... هرچند تو ac قبلی ها هم یه سری با هم دعوا میکردن و دیوار رو رنگ میزدن ولی اصلا به طبیعی شدن کمک نمیکرد :دی
از پله ها دقیق بالا میره ؟ یعنی پله ها میزون طراحی شده یا مثل قبلیا پاشو صاف صاف میذاره تا رد شه ؟:دی

توضیحاتی راجع به بازی ، که مفید برای دوستان میباشد: - دیسک یک شامل بخش داستانی است . - با 97% و پخش موزیک به راحتی از روی هارد اجرا میشود بقیه نظرات شخصیه : - گرافیک بازی بهبود داشته است - یوبی سافت به جزئیات خیلی خوب توجه کرده ... - هوش مصنوعی ، در حد هویج ضعیف است - صدا گذاری مثل همیشه عالی است - گیم پلی روان تر و لذت بخش تر است - این نسخه ، تا حدودی از اتمسفر اساسینز کرید های قبلی ، مخصوصا نسخه اول به شدت دور شده ! - داستان زیبا ! ( مخصوصا مال دزموند) - ...

بلاخره حرف درستو از سیاوش خان شنیدیم
همینو میخواستم که بگه شهر ها زنده طراحی شدن :دی
منظورت اینه که هرکس مشغول به کار خودشه ؟ چون gta iv هم یکی مثلا ماشینو تعمیر میکرد و... هرچند تو ac قبلی ها هم یه سری با هم دعوا میکردن و دیوار رو رنگ میزدن ولی اصلا به طبیعی شدن کمک نمیکرد :دی
از پله ها دقیق بالا میره ؟ یعنی پله ها میزون طراحی شده یا مثل قبلیا پاشو صاف صاف میذاره تا رد شه ؟:دی

والا اون چیزی که من دیدم خوب بود مثلا زن ها مشغول خرید بودن و غیره. یه چیز جالب اینه که می تونی به حیوانات(خوک، سگ و گربه) غذا بدی و بعدش دست می کشه سر سگ. با حال بود!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

دوستان این پک HD فریم ریت رو بالا میبره ؟
احساس میکنم فریم ریت رو 17 الی 20 ـه !
شدیدا پایینه
HDپک؟ بحث HDپک واسه Medal of Honor هست این نداره

بازی بازیه بزرگیه دوستانی زیاد اعتراض می کنن خودشونو زیر سوال میبرن، جالبه جایی خوندم که برای کامل کردن بازی 40ساعت زمان لازمه!!! دمش گرم

منم بازی رو دیشب تهیه کردم تا الان تقریبا 4 ساعت بازی کردم.قبل از هرچیز باید بگم بازی از نظر گرافیکی پیشرفت واقعا چشمگیری کرده اصلا انگار از نظر گرافیکی هیچ ربطی بهم ندارن!تکسچرها خیلی بهتر شده نورپدازی تغییر چندانی نکرده انیمیشنها عالی بود الان عالیه عالیه عالی شده! فقط کافیه به فیزیک لباسها و پارچه ها توجه کنین تابه قدرت موتور anvil next پی ببرین واقعا زیباست .لبه لباسها کتها یا شالهای سرخپوستی و چادرها به زیباترین شکل ممکن نسبت به باد و نیرویی که ناشی از حرکت بهشون وارد میشه از خودشون عکس العمل نشون میدن.واقعا دیدنه.انیمیشنهای شخصیت اول حالا چه دزموند و چه هیتن و چه کانر بسیار روون و بینظیر هستش و نسبت به هر سطحی با زاویه مختلف یک رفتار مشخص از خودش نشون میده (درسته که در بازیهای دیگه هم این مسئله وجود داشته ولی در اینجا به اوج خودش رسیده).افکتهای آب بسیار زیبا هستن مخصوصا دریای طوفانی منتهی نسبت به نیرویی که بهش وارد میشه عکس العملی ندارن.محیطهای بازی پر از جزییات و شلوغ هستن و چیزی که برای من عجیب بود depth of field فوق العاده بالای بازی بود به طوری که تا شعاع خیلی بالا محیط پویاست و آدمها وحیوانات رفت و آمد دارن و حتی دارای سایه زنی هم هستن که این مسئله برای کنسولی 7 ساله واقعا جای تحسین داره.منتهی نوع تکنیک سایه زنی هایی که در این بازی استفاده شده به علت محدودیت سخت افزاری کنسول زیبا نیسن و دارای لبه هایی به شکل نقطه چین هستن که در فواصل نزدیک خیلی توی ذوق میزنه(مثل gtaiv) ولی طبیعتا این مورد در pc حل شدنیه.به نظر من شروع بازی خیلی به بازی صدمه زده و اونطور که باید بازیباز رو نمیکشه ولی بعد از گذشت حدود یک الی دو ساعت بازی بسیار زیبا میشه وشما در این بازی انواع شرایط آب و هوایی رو تجربه میکنین به همین علت به هیچ وجه از فضا و اتمسفر بازی خسته نمیشین مراحل جنگلی و برفی به زیبایی هر چه تمام از آب دراومدن راه رفتن از لابه لای شاخه های درختان و پرید بین اونها همراه با انیمشنهای دقیق اساسین کریدی خیلی لذت بخشه .جدا از این همه تعاریف متاسفانه این بازی دارای کلکسینی از انواع باگهاست!حالا از فرو رفتن لباس هیتن توی بدن اسب موقع اسب سواری بگیرین تا معلق شدن اسلحه ها و وسایل روی هوا! صدا گزاریه بازی نسبت به بازیهای روز نمره 5 هم نمیگیره!اما بازی اونقدر زیبا هستش که بتونی باگها و صدا گزاری نه چندان خوبش رو نادیده بگیری . فعلا که من بازی ر خیلی دوست داشتم و به شما پیشنهاد میکنم

منم بازی رو دیشب تهیه کردم تا الان تقریبا 4 ساعت بازی کردم.قبل از هرچیز باید بگم بازی از نظر گرافیکی پیشرفت واقعا چشمگیری کرده اصلا انگار از نظر گرافیکی هیچ ربطی بهم ندارن!تکسچرها خیلی بهتر شده نورپدازی تغییر چندانی نکرده انیمیشنها عالی بود الان عالیه عالیه عالی شده! فقط کافیه به فیزیک لباسها و پارچه ها توجه کنین تابه قدرت موتور anvil next پی ببرین واقعا زیباست .لبه لباسها کتها یا شالهای سرخپوستی و چادرها به زیباترین شکل ممکن نسبت به باد و نیرویی که ناشی از حرکت بهشون وارد میشه از خودشون عکس العمل نشون میدن.واقعا دیدنه.انیمیشنهای شخصیت اول حالا چه دزموند و چه هیتن و چه کانر بسیار روون و بینظیر هستش و نسبت به هر سطحی با زاویه مختلف یک رفتار مشخص از خودش نشون میده (درسته که در بازیهای دیگه هم این مسئله وجود داشته ولی در اینجا به اوج خودش رسیده).افکتهای آب بسیار زیبا هستن مخصوصا دریای طوفانی منتهی نسبت به نیرویی که بهش وارد میشه عکس العملی ندارن.محیطهای بازی پر از جزییات و شلوغ هستن و چیزی که برای من عجیب بود depth of field فوق العاده بالای بازی بود به طوری که تا شعاع خیلی بالا محیط پویاست و آدمها وحیوانات رفت و آمد دارن و حتی دارای سایه زنی هم هستن که این مسئله برای کنسولی 7 ساله واقعا جای تحسین داره.منتهی نوع تکنیک سایه زنی هایی که در این بازی استفاده شده به علت محدودیت سخت افزاری کنسول زیبا نیسن و دارای لبه هایی به شکل نقطه چین هستن که در فواصل نزدیک خیلی توی ذوق میزنه(مثل gtaiv) ولی طبیعتا این مورد در pc حل شدنیه.به نظر من شروع بازی خیلی به بازی صدمه زده و اونطور که باید بازیباز رو نمیکشه ولی بعد از گذشت حدود یک الی دو ساعت بازی بسیار زیبا میشه وشما در این بازی انواع شرایط آب و هوایی رو تجربه میکنین به همین علت به هیچ وجه از فضا و اتمسفر بازی خسته نمیشین مراحل جنگلی و برفی به زیبایی هر چه تمام از آب دراومدن راه رفتن از لابه لای شاخه های درختان و پرید بین اونها همراه با انیمشنهای دقیق اساسین کریدی خیلی لذت بخشه .جدا از این همه تعاریف متاسفانه این بازی دارای کلکسینی از انواع باگهاست!حالا از فرو رفتن لباس هیتن توی بدن اسب موقع اسب سواری بگیرین تا معلق شدن اسلحه ها و وسایل روی هوا! صدا گزاریه بازی نسبت به بازیهای روز نمره 5 هم نمیگیره!اما بازی اونقدر زیبا هستش که بتونی باگها و صدا گزاری نه چندان خوبش رو نادیده بگیری . فعلا که من بازی ر خیلی دوست داشتم و به شما پیشنهاد میکنم

ممنون از نقد خوبتون.

در مورد باگ، با توجه به این که محیط بازی خیلی وسیع هستش و در هر صحنه المان های زیادی حضور دارند چند مورد باگ به نظر من اجتناب ناپذیر هستش( هر چند خود من تا الان (پایان سکانس 2) هیچ باگی ندیدم). در مورد صدا، شما وقتی توی بازار حرکت می کنید تقریبا هر نفر صدای خاص خودش رو داره و مثلا تاجرها هم با صدای بلند و واضح کالاشون رو تبلیغ میکنند. حتی حیوانات هم صدای خاص خودشون رو دارند. شفافیت و وضوح صدا هم به نظر من خوب هستش. (مثلا اگه دقت کرده باشید بنجامین فرانکلین با یک لحن خاصی صحبت می کنه).

یه نکته اضافه کنم: تا این جا فقط یک باگ دیدم. دو نفر که از روی پشت بام به من تیر اندازی می کردن روی هوا وایساده بودن:d:d

آخرین ویرایش:
کسی داستان کل سری این بازی رو داره یا نه؟من از نسخه اول به بعد دیگه بازی نکردم و داستانش الان دستم نیست و میخاستم یه یاداوری هم برام بشه.ممنون

ممنون از نقد خوبتون.

در مورد باگ، با توجه به این که محیط بازی خیلی وسیع هستش و در هر صحنه المان های زیادی حضور دارند چند مورد باگ به نظر من اجتناب ناپذیر هستش( هر چند خود من تا الان (پایان سکانس 2) هیچ باگی ندیدم). در مورد صدا، شما وقتی توی بازار حرکت می کنید تقریبا هر نفر صدای خاص خودش رو داره و مثلا تاجرها هم با صدای بلند و واضح کالاشون رو تبلیغ میکنند. حتی حیوانات هم صدای خاص خودشون رو دارند. شفافیت و وضوح صدا هم به نظر من خوب هستش. (مثلا اگه دقت کرده باشید بنجامین فرانکلین با یک لحن خاصی صحبت می کنه).
خواهش میکنم نظر لطفته.
در مورد صداگزاری که گفتم چندان خوب نیست اگر بخوام دقیقتر بگم باید گفت که یکم ناموزونه!مثلا صدای شخصیتها بعضی جاها انگار از محیط جداست اون اوایل بازی هر وقت وارد کاوارهه میشی فقط یک آهنگ پخش میشه.کلا موسیقیه بازی زیر سنگینی صدای محیط له شده و نمیتونه به بهترین شکل حس رو منتقل کنه.البته دوبله شخصیتها و صدای حیوانات و آب عالیه و هیچ حرفی هم درش نیست فقط نمیدونم چرا اینها باهم میکس که میشن نتیجه آنچنان خوشایندی حاصل نمیشه!.یه چیزی هم که هست نمیدونم چرا اینقدر صدای بازی کمه؟!من درست بعد از این بازی فورزا رو گزاشتم برای تست (گفتم شاید اسپیکرم مورد دار شده) ولی صدای فورزا خیلی بلند بود!در مورد باگ هم درسته در محیطهای بزرگ و پر جزییات واقعا باگ اجتناب ناپذیره ولی این بازی با وجود عالی بودنش یکم بیش از حد نرمال باگ داره که اون هم گفتم بخاطر سنگینی کفه ترازو در نکات مثبت میشه ازش چشم پوشی بشه
مرسی از توجهت

خب من هم گرفتم بازی رو:دی
در مورد گرافیک باید بگم بسیار زیبا کار شده و واقعا پیشرفت داشته مخصوصا از لحاظ نورپردازی که فوق العاده زیباس! تکسچر ها هم اگر اجازه بدین کامل لود بشن کیفیت فوق العاده بالایی دارن! انیمیشن های فوق العاده زیبا و البته زیادی تو بازی هست که واقعا باعث می‌شه هیچ وقت از بازی خسته نشین! گیم پلی بازی کماکان مثل نسخه های قبل هست و باید بگم که سرعت جنگولک بازی ها بیشتر شده:دی
ولی متاسفانه بازی پر از باگ هست که با توجه به بیشتر شدن وسعت محیط، این باگ ها کاملا عادی به حساب میاد!
بقیه موارد رو هم که دوستان در موردش صحبت کردن! اگر هم سوالی بود در خدمتم!
یه چیزی هم که خیلی برام عذاب دهنده بود:
یه ذره این قسمت های اولیه بازی زیادی داره کش پیدا می‌کنه!
الان رسیدم سکانس 3 و هنوز بازی به صورت کامل شروع نشده:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or