Arne Meyer: پورت سری Uncharted بر روی PS4 واقعا می تواند جالب باشد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Arne Meyer از استودیو Naughty Dog با مدیر استودیو های Playstation، آقای Shuhei Yoshida درباره پورت سری Uncharted بر روی PS4 هم عقیده است.
او در این باره به Digital Spy گفت : "عرضه سه گانه های موفق PS3 بر روی PS4 راه مناسبی برای آشنایی آنها با دارندگان جدید Playstation است. این همچنین یک فرصت خوب برای ما می شود تا توجه خود را بر روی آن بگذاریم و کیفیت آن را بالا ببریم. این واقعا پروزه خوبی می شود. Shuhei به Uncharted علاقه زیادی دارد و من فکر می کنم این یک روش خوب برای معرفی این سری به -نمی خواهم بگویم نسل جدید- کسانی هست که می خواهند با Uncharted آشنا شوند.
کار بر روی The Last of Us Remastered به Naughty Dog کمک کرد تا با ساخت بازی بر روی PS4 آشنا شود و این امر بر روی Uncharted 4: A Thief's End اثر می گذارد. از آنجا که این اولین باری بود که ما یک عنوان را بر روی دو پلتفرم عرضه می کردیم، می تواند یک راه خوب برای گیمرها باشn تا یک سری را به طور کامل با گرافیک برابر تجربه کنند."
Meyer همچنین اضافه کرد که نمی داند استویدیو می تواند پروژه پورت سری Uncharted را انجام دهد یا خیر، اما در صورت امکان ایده مناسبی خواهد بود.

The Last of Us Remastered در تاریخ July 29 برای PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

تو این تاپیک:
http://forum.bazicenter.com/thread88519/page374/#post3285358
در مورد کالکشن آنچارتد گفتم:
مسئله فروش نیست مسئله اینه که طرفدارا(از جمله خودم) اینو میخوان
جوابی که سونی فنها به من دادن این بود:
یه مسئله ی دیگه هم هست! الان که میدونیم پروژه ی انتقال یه بازی از PS3 به PS4 چقدر سخته ، خیلی از طرفدارها هم پروژه ی جدید رو ترجیه میدن! :d
و کلی هم لایک زیرش خورد، حالا چی شده همه سونی فنها عاشق کالکشن آنچارتد شدن؟ سوپر فن بوی که باشی نتیجش این میشه که با خودت تناقض داری.
چند پست بعد هم یکی اینو نوشته:
متاسفانه ما سونی فن ها برای یه collection قش ضعف نمکنیم فقط ipجدید اکثر سونی فن ها تمام انچارد ها رو تجربه کردن چه دلیل ی داره دوباره بازی کنن؟مگه این که نسل قبل سونی فن نبودن حال شده باشن شما هم جوش نیار من حقیقتو گفتم به کسی هم توهین نکردم

یه سری بازیا باید هر نسل کالکشن بشن
مثل هیلو، گیرز، متالگیر، کیلزون،گاو، انچارتد، فیبل، زلدا و ...
نشه خیانته در حق بشریت و گیمر های جدید و قدیمی. (واقعنی)

من که کلا به کالکشن علاقه‌‌ی زیادی دارم.اگه این سه تا هم پورت بشه استقبال میکنم.اتفاقا صبح به کالکشن Uncharted فکر میکردم.

عرضه کالکشن یک حسنی هم که داره اینه که اونهایی که به این سری علاقه‌ی زیادی دارن و میخان همیشه دم دستشون باشه راحت میتونن PS3 رو کنار بذارن و به کنسول جدید نقل مکان کنن.

از یه طرف میگم دکونو ببندین برین
از یه طرف اگه نباشین ما بخندیم به کی ؟
نمی تونم نه بدون تو نمی تونم
آره باش پیشم تو که باشی شاد میشم

این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم که بجای جواب دادن تکست بنویسه! کلا هر دم از این باغ بری میرسد...

کلا ND هم داره به سرنوشت دیوید کیج دچار میشه. کلیه تاپیک هاش شده مسابقه استعداد یابی برای انتخاب بهترین ترول سال. مشالا شرکت کننده هم زیاد داره و خوب استقبال میشه ازش.

اگه میتونن در کنار دو بازی که دارن میسازن این کار انجام بدن و به کیفیت اون دوتا لطمه ای وارد نمیشه من پایم اساسی اما اگه قراره یه بار اضافه به دوش تیم بندازه من بیشتر پایم اینها آنچارتد عرضه کنن بعد برین این عنوان ریمستر کنن البته اینها بهتر بود به جای TLOU اول آنچارتد ریمستر میکردن که کسایی که میخوان UC جدید بازی کنن در کف داستان نباشن از اون طرف برای TLOU زمان بود اما بازم ماهی هر وقت از آب بگیری تازه پس استقبال میشه همه جوره از این کالکشن .

میخوان تا اونجا که جا داره یه ip رو کاملا بچلونن تو همه نسل ها
اینا همه سیاست های خود سونی هستش که میخواد با تکیه به یه سری ip خوب قدیمی فروش دستگاهشو ببره بالا
من خودم شدیدا فن سونی هستم ولی اینکارا ضعف یه شرکت رو میرسونه به جای اینکارا ip های جدیدی به قدرت TLOU و Beyond و ... بیشتری باید خلق کنن تا یه سری قدیمی رو بیارن تو همه نسل ها بگنجونن

اگه میتونن در کنار دو بازی که دارن میسازن این کار انجام بدن و به کیفیت اون دوتا لطمه ای وارد نمیشه من پایم اساسی اما اگه قراره یه بار اضافه به دوش تیم بندازه من بیشتر پایم اینها آنچارتد عرضه کنن بعد برین این عنوان ریمستر کنن البته اینها بهتر بود به جای TLOU اول آنچارتد ریمستر میکردن که کسایی که میخوان UC جدید بازی کنن در کف داستان نباشن از اون طرف برای TLOU زمان بود اما بازم ماهی هر وقت از آب بگیری تازه پس استقبال میشه همه جوره از این کالکشن .
انچارتد که خب ترتیبش مهم نیست و داستان ها دنبال هم نیست که حتما باید بازی کرده باشی قبلیارو
یه بک گراند ساده از کاراکتر ها بدونی کافیه برا بازی کردن

تو این تاپیک:

و کلی هم لایک زیرش خورد، حالا چی شده همه سونی فنها عاشق کالکشن آنچارتد شدن؟ سوپر فن بوی که باشی نتیجش این میشه که با خودت تناقض داری.
یعنی واقعا دیگه حرفی برا گفتن ندارم !!!
اخه یعنی چی شما فکر میکنین تمام سونی فن ها با یه مغز و عقیده و سلیقه ساخته شدن ؟!
مگه ما ها تمام حرفامون رو یکی میکنیم و با هم هماهنگ میکنیم قبل از پست زدن ؟!
هر کی یه سلیقه ای داره که ممکنه با هم فرق کنن
الان شما این دونفر رو اگه دید تو تاپیک اومدن گفتن وای چقدر عالی بعد میشه یه چیزی گفت !
نظر این دو دوستمون هم کاملا ارزشمند و نمیشه بهش ایراد گرفت
هرچند خودم خیلی دوست دارم این کالکشن بیاد

من حقيقتا متوجه نميشم كه اين دوستاني كه تو تاپيكاي مربوط به ناتي ترول ميكنن قصد دارن كه چه چيزي رو نشون بدن! واقعا حيفه كه آدم وقتش رو پاي خوندن و نوشتن درباره ي يه سري از پستاي اين تاپيك و تاپيك قبلي تلف كنه!

از نسل قبل بگير تا همين الان، انتشار كالكشن از سري بازي هاي بزرگ يه امر طبيعي و اغلب تحسين شده بوده ( از طرف مخاطبين ) و اين روند تا حد زياديم بين جامعه بازيكنا جا افتاده و كسي نيست كه در حال حاضر از اومدن كالكشن يه سري بزرگ مثل Uncharted ناراحت باشه. تنها كسايي كه از اومدن يكي از بزرگ ترين يا شايدم بهتره كه بگيم بزرگ ترين سري نسل قبل اونم با كيفيت و وضوح بالاتر تو كنسول هاي نسل جديد ناراحتن يه سري از دوستان تو اين سايتن!

جالبه همین دوستانی که دارن میگن کسی تفنگ نزاشته پشت سرتون بازی کنید وقتی شایعه اسکایریم واسه نسل بعد اومد و یکی همچین پستی داد:
كاري به مضمون پستت و قصد بي احترامي ندارم اما ازت خواهش ميكنم كه از پستاي بهنام نقل قول نكن چون در حال حاضر بنا به دلايلي تو سايت نيست و نمي تونه در صورت نقل قول شدن پستاش جوابگو باشه. ربطي به تاپيك نداره و به همين خاطرم از دوستان معذرت خواهي ميكنم اما خواهشا اگه مي خوايد از پست كسي نقل قول كنيد به پستاي بهنام و مابقي دوستاني كه در حال حاضر تو سايت حضور ندارن، كاري نداشته باشيد.

انچارتد که خب ترتیبش مهم نیست و داستان ها دنبال هم نیست که حتما باید بازی کرده باشی قبلیارو
یه بک گراند ساده از کاراکتر ها بدونی کافیه برا بازی کردن

شاید از نظر موضوع کلی داستان ارتباطی با هم نداشته باشن اما بعض چیزا این وسط پرونده میشه تو داستان بین کاراکتر ها که رتباط دارن یا رابطه ها بین شخصیت ها یا حتی اینکه چطور سالی با نیت همراه شد خوب کسی که شماره 3 بازی نکرده باشه چه میدونه این دوتا چی کشیدن و چطور با هم همراه شدن اتفاقا به نظر من خیلی این مضوع شاید مهم نباشه اما بودنش بهتر از نبودنشه .;)

تو این تاپیک:

دوست عزیز یعنی صحبت انقدر مشخصه نمیدونم چرا شما ناراحت شدی خوب مشخصا همه کسایی که اونجا لایک کردن پست امیر نه اینکه صحبت شما رو قبول نداشته باشن یا دوست نداشتن کالکشن آنچارتد بیاد بلکه خیلی ها به خاطر یه بازی جدید از ND پستش لایک کردن خوب مشخصا الان بیان بگن یه بازی جدید از ND بیاد یا کالکشن همه کسایی که UC بازی کرده باشن بازی جدید انتخاب میکنن نه اینکه کالکشن دوست نداشته باشن اما در صورتی که بخوان کالکشن بدن همه اون دوستان استقبال میکنن اما دوست دارن بازی جدید هم ساخته بشه در کنارش همین نمیدونم چی این موضوع سخته درکش که شما ناراحت شدی .;)

آخرین ویرایش:
بعدا سونی فن ها این رو به عنوان بازی انحصاری PS4 اعلام میکنن و میگن ما مشکل انحصاری نداریم..!

البته اومدنش از نیومدنش خیلی بهتره

بعدا سونی فن ها این رو به عنوان بازی انحصاری PS4 اعلام میکنن و میگن ما مشکل انحصاری نداریم..!

البته اومدنش از نیومدنش خیلی بهتره

خودت تو امضات The Master Chief Collection را بعنوان انحصاریـه ایکس وان حساب کردی کـه ;) :d

نکنه میخوای بگی بدون این کالکشن "نداریم " ؟:-/

درسته نداریم با خیلی کم داریم فرق میکنن ولی خیلی کم داریم هم زیاد جالب نیست

خودت تو امضات The Master Chief Collection را بعنوان انحصاریـه ایکس وان حساب کردی کـه ;) :d

دیگه ما حجتمون رو از سونی فن ها می گیریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or