Arne Meyer: پورت سری Uncharted بر روی PS4 واقعا می تواند جالب باشد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Arne Meyer از استودیو Naughty Dog با مدیر استودیو های Playstation، آقای Shuhei Yoshida درباره پورت سری Uncharted بر روی PS4 هم عقیده است.
او در این باره به Digital Spy گفت : "عرضه سه گانه های موفق PS3 بر روی PS4 راه مناسبی برای آشنایی آنها با دارندگان جدید Playstation است. این همچنین یک فرصت خوب برای ما می شود تا توجه خود را بر روی آن بگذاریم و کیفیت آن را بالا ببریم. این واقعا پروزه خوبی می شود. Shuhei به Uncharted علاقه زیادی دارد و من فکر می کنم این یک روش خوب برای معرفی این سری به -نمی خواهم بگویم نسل جدید- کسانی هست که می خواهند با Uncharted آشنا شوند.
کار بر روی The Last of Us Remastered به Naughty Dog کمک کرد تا با ساخت بازی بر روی PS4 آشنا شود و این امر بر روی Uncharted 4: A Thief's End اثر می گذارد. از آنجا که این اولین باری بود که ما یک عنوان را بر روی دو پلتفرم عرضه می کردیم، می تواند یک راه خوب برای گیمرها باشn تا یک سری را به طور کامل با گرافیک برابر تجربه کنند."
Meyer همچنین اضافه کرد که نمی داند استویدیو می تواند پروژه پورت سری Uncharted را انجام دهد یا خیر، اما در صورت امکان ایده مناسبی خواهد بود.

The Last of Us Remastered در تاریخ July 29 برای PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

آره خوب معمولاً پورت بازیا رو میدن یه استودیوی دیگه با نظارت مستقیم استودیوی مرجع ولی وقتی اعضای تیم کافی باشه و وقت مناسب در اختیار استودیو بزارن به نظرت بازم ND میزاره یه استودیوی دیگه این کارو انجام بده؟

چرا ندن، دلیلی نداره ندن! مثلا کالکشن های GoW رو بلو پوینت پورت میکرد. یا همین سومو دیجیتال که LBP3 رو میسازه وظیفه پورت نسخه 360 بازی FH2 رو هم به عهده داره. اصولا استدیوهای سازنده فقط روی نسخه اصلی کار میکنن و پورت روی باقی کنسول ها که بحث فنی هست رو میدن دست استدیوها دیگه. اگه TLoU رو خود ND پورت کرد بنظرم هم برای آشنایی با سخت افزار بود و هم یجور تبلیغ برای بازی. UC رو قرار باشه پورت کنن میدن یه استدیو دیگه. قرار نیست فیل هوا بشه، فقط باید نیتیو 1080 و 60 فریم باشه که انم باز نباید کار سختی باشه!

ND کلا نباید انقدر بیکار باشه که بشینه بازی های نسل پیشش رو پورت کنه! کلا باید شرایطشون عین نسل پیش باشه، یه تیم روی UC4 کار میکنن و تیم دوم با اولویت کمتر روی ان بازی AAA معرفی نشده که میتونه مثلا TLoU2 باشه. بعد از اتمام ساخت UC4 اعضای تیم به TLoU2 منتقل میشن مثلا و بعد از انجایی که دیگه ND‌ قرار نیست UC بسازه میرن سراغ IP جدید. البته امیدوارم که همه این اتفاق ها بیفته!:دی

ولی در کل من اصلا نصبت به کالکشن UC حس خاصی ندارم! شاید چون دیگه ته بازی رو درآوردم! ولی سونی به عنوان یجور بازار یابی برای UC4 و تضمین فروش ایشون حتما میره سراغ پرت بازی! بهترین راه برای معرفی بازی به این طیف جدیدی هست که دارن به خانواده PS اضافه میشن. (البته با فرض اینکه این Play Now‌ از بیخ یه چیز چرت و پرتی هست و نمیشه باهاش این بازی هارو عین آدم بازی کرد!)

اوه اوه یه بازی AAAـَم هست:dهیچی پس اگر بخوان پورت کنن میدن یه استودیو دیگه ، البته من بازم معتدقدم خوده ND هم میتونه جمش کنه چون فقط U1 ریمستر بشه بسته به نظرم T دو نسخه ی بعدم فقط 1080 و 60 فریم کنن کافیه:d:whistling:
پ.ن: کسی نگفت چند نفرن اعضای ND:-/اگر کسی میدونه ما رو از سردرگمی دربیاره!

58393065586584307844.png

اینجا چرا سر اینطور موضوع ها اینقدر بحث میشه جدیدا ؟
آقا من خودم رو مثال میزنم از زمانی که یادمه عاشق سری متال گیر بودم در حدی که وقتی قسمت اول بازی واسه کنسول نینتندو گیم کیوب با اون رنگ بنفش زاقارت بازسازی شد یه هفته دپرس بودم که چرا با این گرافیک رو PS2 نمیاد یا وقتی HD collection متال گیر واسه X360 اومد با اینکه تمام نسخه هاش رو اندازه موهای سرم بازی کرده بودم بازم رفتم گرفتم که یه بار دیگه تجربه کنم این بازی رو دقیقا حسی که الان دارم و واقعا واسه اینکه TLOU داره رو PS4 میاد ذوق زده ام همینطور وقتی این خبر رو شنیدم جدا خوشحال شدم و بازم مطمئنم اگه یه روزی XONE بگیرم حتما سری HALO رو بازی میکنم به دور از اینکه ببینم رو چه کنسولی عرضه شده یا بازی انحصاری کدوم کنسوله

نکته : گیمر واقعی چه حرفه ای چه مبتدی از عرضه بازی های خوب و مخصوصا بازی هایی که باهاشون خاطره داره نه تنها ناراحت نمیشه و ترول نمیکنه بلکه سعی میکنه به هر نحوی اون رو بازی کنه
تعریف گیمر واقعی هم از نظر بنده کسیه که نه به خاطر اچیومنت یا تروفی نه به خاطر برند و نه به خاطر تعصب بلکه به خاطر خود گیم اون رو بازی میکنه و کاری نداره واسه چه کنسولی عرضه میشه

قصدم توهین به هیچکس نیست و اگه به کسی بر خورد بابت پستی که دادم شرمنده ام

شما تو هر تاپیک کمتر از سه تا اسپم بده بعد حالت به هم بخوره.همه تاپیک ها رو بحثشونو عوض کردی
کسی هم مجبورت نکرده نقل قول کنی اسپمر بزرگ سایت:-$
چند تا نکته هست باید عرض کنم مثکه:)
1- به هیچ کسی ربط نداره من چه چیزی می نویسم، علل خصوص شما:)
2- سایت مدیر و ناظم داره، که شما جرء هیچ کدومشون نیستی:)
3- اینجا فرومه، پست هرکی که دوست داشتم رو نقل قول می کنم:)
4- بلک لیست بهت خوش بگذره:)

بابا dead island که پورت نمیکنن!!!
بهترین ایپی نسل هفته(تازه قطعی هم نشده از بعضی جاها داره بوی سوختنی میاد)

احتمالا غذاتون سوخته :d
------------
من که قسمت نشد انچارتد 1 رو بازی کنم پس قطعا این کالکشن رو میخرم اگه معرفی بشه :x

نمیدونم دوستان چه مشکلی با کالکشن دارن :d

خیلی هم چیز خوبیه به نظر من البته نه هر بازی ای

ببخشید که حرفم زیاد ربط نداره

اما من از این متاسفم که نه تنها در این تاپیک بلکه در یکسری از تاپیک های دیگه هم دیده که میشه که بعضی کاربران در نقل و قول جواب منطقی نمیدهند اما چه بسیار ازشون تشکر میشوند !

اشخاصی که جواب منطقی نمیدهید یا اصلا پستتون منطقی نیست ,به نظرتون بهتر نیست منطقی تر باشیم ؟

فایده اینکه مثلا جواب شخصی رو غیر منطقی بدهید و اینکه عده ای هم از شما تشکر بکنند چی هست واقعا ؟

نه کار اون شخص درسته که پست غیر منطقی ارسال میکنه و نه کار شمایی که نقل و قول غیر منطقی ارسال میکنید

ببخشیدا

امیدوارم شخصی ناراحت نشه از حرفهام

باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or