Arne Meyer: پورت سری Uncharted بر روی PS4 واقعا می تواند جالب باشد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Arne Meyer از استودیو Naughty Dog با مدیر استودیو های Playstation، آقای Shuhei Yoshida درباره پورت سری Uncharted بر روی PS4 هم عقیده است.
او در این باره به Digital Spy گفت : "عرضه سه گانه های موفق PS3 بر روی PS4 راه مناسبی برای آشنایی آنها با دارندگان جدید Playstation است. این همچنین یک فرصت خوب برای ما می شود تا توجه خود را بر روی آن بگذاریم و کیفیت آن را بالا ببریم. این واقعا پروزه خوبی می شود. Shuhei به Uncharted علاقه زیادی دارد و من فکر می کنم این یک روش خوب برای معرفی این سری به -نمی خواهم بگویم نسل جدید- کسانی هست که می خواهند با Uncharted آشنا شوند.
کار بر روی The Last of Us Remastered به Naughty Dog کمک کرد تا با ساخت بازی بر روی PS4 آشنا شود و این امر بر روی Uncharted 4: A Thief's End اثر می گذارد. از آنجا که این اولین باری بود که ما یک عنوان را بر روی دو پلتفرم عرضه می کردیم، می تواند یک راه خوب برای گیمرها باشn تا یک سری را به طور کامل با گرافیک برابر تجربه کنند."
Meyer همچنین اضافه کرد که نمی داند استویدیو می تواند پروژه پورت سری Uncharted را انجام دهد یا خیر، اما در صورت امکان ایده مناسبی خواهد بود.

The Last of Us Remastered در تاریخ July 29 برای PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

جالبه همین دوستانی که دارن میگن کسی تفنگ نزاشته پشت سرتون بازی کنید وقتی شایعه اسکایریم واسه نسل بعد اومد و یکی همچین پستی داد:
فرت و فرت زیر پستشو لایک زدن:))
البته راست هم میگه، مثلا چرا آدم U4 که از پایه بر مبنای نسل هشتم رو ول کنه بیاد سراع U های نسل هفتمی که آخریشون 3 سال قبل اومده با 4 تا تسکچر بیشتر و رزولوشن بالاتر بازی کنه؟ اگه میخوای بازی نسل قبلی بازی کنی پس اصلا چه کاریه کنسول نسل بعدی بخری؟
من قبلا هم گفتم باز هم میگم کلا به تعریف بعضی از فن های پلتفرم .... اگر جنون منچ هم انحصاری پلتفرمش بود و بازسازی میشید شدیدا ازش استقبال می کردند، هر چند که شاید خودشون هم طرف اون بازی نرند!
اما کلا این پست در مورد تمام بازی ها صدق میکنه ولی نظر بعضی ها هم ممکنه متفاوت باش (و هست) اما حقیقت همینه! حالا چه TLOU باشه چه اسکایریم چه آنچارتد.
شخصا فکر میکنم این یه جور سوء استفاده به حساب میاد که با وقاحت همراه هست! بازی محبوب با گرافیک بهتر و چند دلار کمتر از نسخه اصلی که کلی هم فروش داشته و برای کنسول هم بده، خود یوشیدا هم یادمه که گفته بود نمی خوان اول نسلی بازار رو پر بازی های بازسازی شده کنند.

از یه طرف میگم دکونو ببندین برین
از یه طرف اگه نباشین ما بخندیم به کی ؟
نمی تونم نه بدون تو نمی تونم
آره باش پیشم تو که باشی شاد میشم
حقیقت هست، حقیقتی تلخ برای شما ;)
میگی نه؟ یه نگاه به آمار بنداز ;)

خیلی ND رو دوست دارم ولی دیگه دارن زیادی میزنن توی کار Money Grubbing!
جمع کنین دیگه بابا، بگذارین یک سال از عمر کنسول بگذره! اینکارارو میکنن بهانه میدن دست فن بوی های برند های دیگه که فحششون بدن!

به لطف شما لیسانس گرامر هم گرفتیم فقط نکته این که فرمایشتون فقط نظر شماست و محترم... عرضه این کالکشن به هیچ وجه برای درامدزایی بیشتر نیست

فن X360 بودم و هستم! ، خیلی خوب بود ، این نسل خیلی از PS4 بیشتر از XOne خوشم اومد ، دوست دارم بهترین بازیهای PS3 روی PS4 پورت شن ، دمشون گرم ، هم پول در میارن ، هم به کسایی که نسل قبل کنسول سونی رو نداشتن و این نسل از مایکروسافت ناامید شدن حال میدن ، Problem?

خیلی جالبی شما!
مثال یه نفر رو ورداشتی به جمع ربط میدی خودتم حال میکنی که مثلن مچ گرفتی :|
جالبه برام شما که قطعن این کنسولو نمیخری 1 قصد هم نداری بعدن بخری 2 الان اینجا و تو این تایپیک دلت واسه ما میسوزه که داری پست میدی یا داری مارو از جهالت بیرون میکشی3 /:)
هنوز ND تصمیمی نگرفته و چیزی قطعی نشده از اونور زده بیرون برا بعضی ها :d
مثال یه نفر نیست، مثال 1 نفر + 12 نفره:)

بعضی ها همچین میگن درآمدزایی انگار بقیه برای رضای خدا بازی میسازن =))
سر tlou هم همین داستان بود ، کلا فکر کنم منتظرین ببینینND بازی نسل قبلی رو پورت میکنه یا نه بیاین این وسط بیانیه بدین :))
حتما تواناییشو دارن در کنار بازی های دیگه دوست دارن اینم پورت کنن ، شما اگه احساس میکنین سرتون کلاه می ره و جیبتون می زنن نخرین ، کسی مجبورتون نکرده...

فقط از کار و بارشون عقب نمونن و بازیای جدیدشون رو بسازن بعد کالکشن آنچارتد بدن چون هر کودومو 5 6 بار تموم کردیم شخصا بازی جدید بیشتر جذاب هست واسم از ناتی داگ. البته بحث تلو و آنچارتد2 جداست :دی

من اصلا درک نمیکنم... یه جوری دارن نظر میدن و ترول میکنن انگار میخوان راید تو هل رو ریمستر کنن واسه نسل بعد ...

جالبیش هم اینه اکثرشون همون دوستانی هستن که از معجزات 60 فریم و برتری بلامنازعش در هر حالتی نسبت به 30 فریم میگفتن ... حالا رزولیشن فول HD بماند

هرچی بازیهای قدیمی بصورت کالکشن عرضه بشن من شخصا استقبال میکنم ولی اگه خودشون درگیر این پروژه نشن و وقتشون رو برای بازیهای اصلیشون بزارن بهتره (اینام بدن یه استودیو تا 1080 و 60 فریم کنه کافیه)

بنابراین این وسط کسی ضرر نمیکنه

god-of-war-sell-in-numbers.jpg

به نظر من که کالکشن بازی فروش خیلی خوبی میکنه. در کل کالکشن های این مدلی اگه تاثیری رو ساخت شماره های اصلی سری نداشته باشن خیلی هم عالیه، حالا هر عنوانی میخواد باشه :دی

برادران گرامی فراموش نکنن که اگه این کالکشن‌ها وجود دارن، علتش اینه که گیمرها طالبشون هستن.
مثل باقی صنعت‌های سرگرمی، اگه مخاطبی برای این کالکشن‌ها وجود نداشته باشه، سازنده هم مغز خر نخورده کالکشن بده بیرون!
تا زمانی که ملت طالب این بازی‌ها هستن و فروش خوبی می‌کنن، سازنده‌ها هم کالکشن می‌سازن.

به شخصه خیلی خوشم میاد از این کالکشن‌ها. نه فقط از این جهت که بعضی‌ها رو فرصت نکردم روی PS3 تجربه کنم (به جز شماره سوم، دو شماره اول رو بازی کردم)، بلکه دوست دارم آرشیوی از بهترین بازی‌های چند نسل گذشته رو روی "تنها یک کنسول" داشته باشم. اگه کالکشن GOW,Halo,Uncharted و GeOW واسه کنسولای نسل بعد بیان، به شخصه خیلی راحت بی‌خیال کنسولای نسل قبل می‌شم و مجبور نیستم 4 تا کنسول داشته باشم!

من با اینکه کالکشن عرضه کنن اصن مشکلی ندارم ولی اینکه یه بازی رو خریدی , بعد در آینده نمیتونی رو کنسول نسل بعدی و مجبوری بری بخریش تا دوباره بتونی بازی کنی شدیدن آزار دهندس
انصافن باید یه فکری به حال این قضیه بکنن هم مایکرو , هم سونی ...جالب نیست اصن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or