Arne Meyer: پورت سری Uncharted بر روی PS4 واقعا می تواند جالب باشد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Arne Meyer از استودیو Naughty Dog با مدیر استودیو های Playstation، آقای Shuhei Yoshida درباره پورت سری Uncharted بر روی PS4 هم عقیده است.
او در این باره به Digital Spy گفت : "عرضه سه گانه های موفق PS3 بر روی PS4 راه مناسبی برای آشنایی آنها با دارندگان جدید Playstation است. این همچنین یک فرصت خوب برای ما می شود تا توجه خود را بر روی آن بگذاریم و کیفیت آن را بالا ببریم. این واقعا پروزه خوبی می شود. Shuhei به Uncharted علاقه زیادی دارد و من فکر می کنم این یک روش خوب برای معرفی این سری به -نمی خواهم بگویم نسل جدید- کسانی هست که می خواهند با Uncharted آشنا شوند.
کار بر روی The Last of Us Remastered به Naughty Dog کمک کرد تا با ساخت بازی بر روی PS4 آشنا شود و این امر بر روی Uncharted 4: A Thief's End اثر می گذارد. از آنجا که این اولین باری بود که ما یک عنوان را بر روی دو پلتفرم عرضه می کردیم، می تواند یک راه خوب برای گیمرها باشn تا یک سری را به طور کامل با گرافیک برابر تجربه کنند."
Meyer همچنین اضافه کرد که نمی داند استویدیو می تواند پروژه پورت سری Uncharted را انجام دهد یا خیر، اما در صورت امکان ایده مناسبی خواهد بود.

The Last of Us Remastered در تاریخ July 29 برای PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

نمی تونه؟ Uncharted 2 و 3ـه ریمستر نشده هنوزم من رو بیشتر از خیلی از باری های این نسل ارضا می کنه! جه برسه به ریمستر شدش! اغراق هم نیست. جدا بازی های نسل 8 چی داره که Uncharted 3ـه ریمستر شده بهش نرسه؟ همچین چیزی تو چنتا بازی نسل 8ـی پیدا می شه؟

بعد نکته دیگه ای که وجود داره اینه که قرار نیست گرافیک WOWـی داشته باشه و به وجد بیاره!:دی ریمستر هست دیگه.
کسی هم نگفته حتما پورت می کنن، اما اگر پورت کنن کسانی که مایل باشن می خرن.حالا چه نوپاها (:دی) که ممکنه تجربه نکرده باشن، چه قدیمی تر ها که شاید دوباره بخوان تجربه کنن. اون کسانی هم که نمی خوان می تونن نخرن، صبر کنن برای پروژه جدید.
خب وقتی که هنوزم گرافیک این بازی برات جذابه واقعا دیگه آیا ارزشش رو داره که کلی هزینه صرف این باشه که صرفا با گرافیک بهترتری (!) مواجه بشی؟!:d

آخه به شما ها چه دارین میگین نسازه، اونا منتظر این نیستن که ببینن شما دلتون میخواد یا نه که. خیلی از کسایی که تو این سایت چه در مورد TLOU چه Uncharted نظر میدن فکر میکنم حتی PS4 هم نداشته باشند...

44045321095293333910.jpg
سنگ شفاف:|

من یکی به شخصه با وجود اینکه همه نسخه ها رو بازی کردم اگه بیاد دوباره میخرم
در ضمن هرکی معتقده بازی تکراریه بازی رو نخره!کسی مجبورش نکرده

من خودم شخصا چندان موافق فلسفه کالکشن نیستم (هرچند که نسل قبل چندتا کالکشن خریدم و بازی کردم!). یعنی بنظرم میتونه برای یک عده محدود جذابیت داشته باشه. کسایی که موفق به تجربه انها نشدن و الان یهو نظرشون عوض شده و میخوان ببینن چی بوده یا ان دسته از طرفدارهای نرد که فقط منتظر بهانه هستن تا از اول برن سمت ان بازی ها (مثل دلیل خودم برای خرید FFX و GoW و KH و ...). از این وسط هم خود گیمرها یه چیزی گیرشون میاد و هم ناشر یه سودی میکنه. اما برعکس این چیزی که یه عده الکی میگن نه بده، و نه ایرادی داره! کالکشن خیلی چیز نیچی هست و قراره برای همون یک عده خاص که گفتم جذاب باشه. دیگه معنی نداره باقی گیمرهای بیان به کالکشن ایراد بگیرن!‍ چون آش کشک خاله نیست. کسی کسی رو زور نمیکنه حتما باید کالکشن UC رو بازی کنی!

وقتی آمار نشون میده بخش عمده کسایی که PS4 خریدن از 360 و Wii به این کنسول کوچ کردن، لابد بدشون نمیاد کالکشن UC رو تجربه کنن. برای انها شاید از خیلی از بازی های دیگه هم جذاب تر بنظر برسه. اما مثلا برای من که UC رو روی PS3 ایم جوییدم دیگه معنی خاصی نداشته باشه.

کاملا از یه کالکشن RM 1080p 60fps آنچارتد استقبال میشه بخصوص ما که نسخه اولش رو نرفتیم.اما خبر وقتی جالب میشه که مطمئنا 3تا بازی احتمالا RMشده توی یه دیسک بلوری فعلی جا نمیگیرن.آیا سونی غیر مستقیم گفته که به زودی شاهد عرضه بلورهای با حجم بالاتر روی PS4 خواهید بود؟
البته اگه اون پشت صحنه ها رو کمتر کنن/حذف کنن کارشون راحت تره:دی
پ.ن: فکر کردم این پست رو زدم:)

گیمر حق انتخاب داره .... میتونه بخره ، نخواست نمیخره......
به شخصه مشکلی با اینکه بیشتر بازیهای خوب سونی رو تو کنسول نسل حاضر داشته باشم ندارم....

کسی شما رو مجبور نکرده که اینو بخرین.

شنیده هایی بود مبنی بر این که خلیفه ابوبکر البغدادی سر کرده داعش به کل ملت ایران هشدار داده که اگر اینو نخرید سر از بدنتون جدا می شه
خوب شد اطمینان خاطر دادی که کسی مارو مجبور نکرده اینو بخریم و شنیده ها دروغ بوده

به شدت استقبال میشه
برای من که وقتی ps3 داشتم هر روز uncharted بازی میکردم خیلی هم عالی هست,الان هم که ps3 چراغ زرد شده افتاده گوشه خونه به جای اینکه برم 200 هزار تومان بدم ps3 رو درست کنم ( که آخر معلوم هم نیست دوباره فرداش چراغ زرد بشه یا نه ) میرم این بازی رو میخرم تازه گرافیکش هم که بهتر میشه و نهایت لذت رو میبرم :d
...
آقایونی هم که هی جو الکی میدین من فنم من فنم مخالفت میشه, خب نخر بازی رو , مجبورتون که نکردن بخرین مخالفت میکنین، برای کسایی بازی رو Remastered میکنن که uncharted رو بازی نکردن و علاقه دارن که بازی کنن و بعضی ها با اینکه چند بار بازی رو رفتن و دوست دارن باز هم برن.

خدا رو شکر تا الان فقط 1 بازی از PS3 که TLOU باشه که پارسال هم اومد داره برا PS4 پورت میشه ولی بعضی کامنتا رو آدم میخونه فکر میکنه پروژه پورت 20 تا بازی PS3 برا PS4 تایید شده و قرار شده استدیوهای سونی دیگه ساخت بازی های جدید رو متوقف کنند و بشینن کالکشن بدن !! یه همچین جوی دارن میدن :| بعد از اونور اونایی که از کالکشن MC به عنوان سیستم سلر وحشتناک و نیاز واجب بر هر گیمر یاد میکنند اینجا نمک میریزن 8-| به هر حال این کالکشن اگه تایید هم بشه فقط 1080 و 60 فریم بکنند کفایت میکنه مثل کالکشن های HD نسل قبل که اکثرا فقط HD میشدن و بس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or