Apple iPhone User

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان که نگاه کردم دیدم خبری که خوندم قدیمیه.اتفاقا بحث اتصالات هم توش بود.
بله اونم انشاالله راه میفته،قطعا کیفیتش بالاست اما اجازه یه سری چیزا بهش داده نمیشه.احتمالا محدودیت هایی خواهد داشت.
چه دل خجسته ای دارین:biggrin1: اتصالات که قراردادش فسخ شد!:-"

انلاک کردن آیفون کاری نداره و ارزش 1000 تومن دادن رو هم نداره چه برسه به 20 تومن !
آموزشش تو همین سایت هست
3GS هم هنوز عرضه نشده که مشخص بشه آنلاک میشه یا نمیشه ولی قاعدتا میشه
دمت گرم خیلی حال دادی ، یک ماه دیگه میخواد بره کانادا
یعنی من بگم بیاره از سایت اموزش انلاک رو استفاده کنم همه چی ok میشه ؟
( اخه دوستم گفت دلیل بالا بودن قیمتش تو ایران اینه یه کاری میکنن که سیم کارت کار کنه کلی هزینه داره )
خبر انلاک شدن 3gs رو میام ازتون میپرسم
اقا من گیج شدم بالاخره من اگه بگم برام از مثلا از امریکا بیارن باید انجا چقدر هزینه بدن کلا ؟
همون 99$
میتونی فروشگاه های توی امریکا رو در این لینک پیدا کنی

مقایسه 3G با 3GS

آخرین ویرایش:
میشه بگی اینا رو از کی شنیدی ؟ چون چرت و پرتی بیش نیست !
شما اگه بخوای از اونور بیاری هیچ مشکلی نیست لازم هم نیست که بخوای با AT&T قرار داد ببندی
ولی اونایی که تو آمریکا هسن موظفن که این کارو بکنن اما خیلی ها این کارو هم نمیکنن و راحت میرن Jailbreak میکنن ( تو آمریکا ) قرار با AT&T هم شما باید ماهی 72 $ به مدت 2 سال پرداخت کنی به AT&T
الانم که دیگه آنلاک فکتوری اومده تو کشور هایی که با اپراتور قرار داد ندارن
که تو ایران هم هست

خیله خب ... برین بخرین :laughing: فکر کردین الکیه ؟ اون واسه اوایل بود که اینجوری بود ... شما یک iPhone ـه آنلاک فکتوری به من نشون بده که 199$ باشه !!

اقا من گیج شدم ! بالاخره من اگه بگم برام از مثلا امریکا بیارن باید انجا چقدر هزینه بدن کلا ؟
همینی که هست دیگه !

خیله خب ... برین بخرین :laughing: فکر کردین الکیه ؟ اون واسه اوایل بود که اینجوری بود ... شما یک iPhone ـه آنلاک فکتوری به من نشون بده که 199$ باشه !!
من گفتم آنلاک فکتوری 199$ هست یه لطف کن حرف نزار تو دهن من
شما هم که از هیچی خبر نداری نیازی نیست بیایی اطلاعات غلط بدی من
خیلی ها رو میشناسم تو ایران که از آمریکا آوردن بدون دادن هزینه ی اضاقی !
میخوای اسم بیارم ؟ بگم بگم ؟ میگما !!!!!!!!!!!!
چه دل خجسته ای دارین:biggrin1: اتصالات که قراردادش فسخ شد!:-"
شما یه نگاه به تاریخ پست ها بنداز بعد سعی کن پست بدی ! ;)
-------------------------------
یعنی من بگم بیاره از سایت اموزش انلاک رو استفاده کنم همه چی ok میشه ؟
آنلاک شدن 3GS هم یه جورایی فکر کنم دور از انتظار نباشه بعد از اینکه عرضه شد ! البته اگه Baseband ــش با 3G یکی باشه ! :دی
که نیست ! :دی چون فرم ور 3 داره میا 8 روز دیگه !
البته این آموزش هم که تو سایت هست مربوط به فرم ور 2.2 هست نه 3.0 !

من گفتم آنلاک فکتوری 199$ هست یه لطف کن حرف نزار تو دهن من
شما هم که از هیچی خبر نداری نیازی نیست بیایی اطلاعات غلط بدی من
خیلی ها رو میشناسم تو ایران که از آمریکا آوردن بدون دادن هزینه ی اضاقی !
میخوای اسم بیارم ؟ بگم بگم ؟ میگما !!!!!!!!!!!!

2x2 تا ؟ :دی
ببین، اون اوایل که آنلاک نمیشد و میخواستن هکش کنن ملت اینجوری بود، یعنی میرفتی گوشی رو میخریدی بعد برای اینکه کار کنه باید میرفتی شارژ AT&T میخریدی ولی از زمانی که هک شد و اینا اونا هم احمق نیستن که ! گفتن همه باید وقتی میخوان بخرن باید 2000$ هم شارژ بخرن !
فکر میکنم آیفون آنلاک فکتوری 599$ باشه ( شایدم 699$ )
پس از اونجایی که خود شما میگی "هک کردن آیفون حتی ارزش نداره که 1000 تومان هم بدی یکی واست هکش کنه"، اونقدر راحت هست که AT&T باید مغز خر خرده باشه که گوشی ها رو مفت مفت به قیمت 199$ بده دستِ مردم !
من خودم میخواستم بخرم یک مدت، پس نگو که اطلاع نداری... !

2x2 تا ؟ :دی
ببین، اون اوایل که آنلاک نمیشد و میخواستن هکش کنن ملت اینجوری بود، یعنی میرفتی گوشی رو میخریدی بعد برای اینکه کار کنه باید میرفتی شارژ AT&T میخریدی ولی از زمانی که هک شد و اینا اونا هم احمق نیستن که ! گفتن همه باید وقتی میخوان بخرن باید 2000$ هم شارژ بخرن !
فکر میکنم آیفون آنلاک فکتوری 599$ باشه ( شایدم 699$ )
پس از اونجایی که خود شما میگی "هک کردن آیفون حتی ارزش نداره که 1000 تومان هم بدی یکی واست هکش کنه"، اونقدر راحت هست که AT&T باید مغز خر خرده باشه که گوشی ها رو مفت مفت به قیمت 199$ بده دستِ مردم !
من خودم میخواستم بخرم یک مدت، پس نگو که اطلاع نداری... !
حالا ما هر چی بگیم ملت فکر میکنن دروغ میگیم !
آقا برو سایت i-phone.ir یکی از مدیرانش ( onfuve ) که اسمش بشیر خوشنویس هست ازش بپرس
ایشون اگه اشتباه نکنم از آمریکا گرفتن و هزینه اضافی هم ندادن چون از امکانات AT&T اصلا استفاده نکرده و یه راست آورده ایران !
پ.ن : ببین من شما رو دوس دارم دلم براتون میسوزه (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

آقا برو سایت i-phone.ir یکی از مدیرانش ( onfuve ) که اسمش بشیر خوشنویس هست ازش بپرس
ایشون اگه اشتباه نکنم از آمریکا گرفتن و هزینه اضافی هم ندادن چون از امکانات AT&T اصلا استفاده نکرده و یه راست آورده ایران !
من نمیدونم ... ولی میدونم که نمیشه ... پسرخاله من آمریکاست، منم میخواستم اینجوری بخرم ولی نشد !

پ.ن: دروغگو ... >:P :دی

جهت اطلاع می تونی در سایت Apple این متن رو ببینی :

[LTR]Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. For non-qualified customers, including existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G, the price with a new two-year agreement is $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB)[/LTR]

Code:
http://www.apple.com/iphone/buy/

قرارداد می بندن باهات.تا قبل از عرضه iPhone 3G این مورد نبود.اما بعد از عرضه این کار رو انجام دادن.
برای محکم کاری من یکی از دوستانم که آمریکاست قرار شد بره Apple Store سوال کنه در این مورد.
توی انگلستان هم اینطور که پرس و جو کردن قیمت 342 پوند هست اما برای کسانی که قرارداد نمی بندن با O2.

سلام

میشه به سوالات من جواب بدین لطفا مسخره هم نکنید چون من درباره ایفون هیچی نمی دونم :blushing::(

1- تفاوتهای اصلی ایفون با ایپاد تاچ چیه ؟
2- قیمت مدل های مختلف ای پاد تاچ چنده ؟ و تفاوت هاشون در چیه ؟
3-کدلم مغازه برای خرید بهتره ؟(یعنی یه موقع تقلبی بهم ندن :( )

ممنون

سلام

میشه به سوالات من جواب بدین لطفا مسخره هم نکنید چون من درباره ایفون هیچی نمی دونم :blushing::(

1- تفاوتهای اصلی ایفون با ایپاد تاچ چیه ؟
2- قیمت مدل های مختلف ای پاد تاچ چنده ؟ و تفاوت هاشون در چیه ؟
3-کدلم مغازه برای خرید بهتره ؟(یعنی یه موقع تقلبی بهم ندن :( )

ممنون

1: سلام من در حده اطلاعتی که دارم جواب میدم
در ایفون مهم ترین برتریش اینه که سیم کارت میخوره هم چنین دوربین دارید ولی خوب ایفون تا حدی قطرش بیشتره
ولی از لحاظ app میشه گفت تمامه برنامه های ایفون غیر از برنامه های مربوط به call sms mms و کلا مربوط به سیم کارت روی ipod اجرا میشه
2: این قیمت هایی که من دارم هست طبقه قیمت فروشگاهی تو پیاتخت
IPOD toUCh 2g
8gb=260
16=310
32=400
البته قیمت ها هر روز عوض میشه ولی در همین حدوداس
ipod 2مدل 1g و 2g داره که الان همه تقریبا 2 G دارند یا نسل 2
تفاوتش در اسپیکر خارجی هست و کلید کنترل صدا و اینطور که من شنیدم تا حدی شارژ بیشتر نگه میداره
ولی نمیشه گفت خیلی تفاوت دارند چون اسپیکر خارجی خیلی کیفیت و بلندی خوبی نداره تو ipod 2g

3: اگر اسم فروشگاه رو خواستی پ.خ بده با شماره تلفنش واست میگم البته اگر میتونی بری پایتخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or