دمت گرم خیلی حال دادی ، یک ماه دیگه میخواد بره کاناداانلاک کردن آیفون کاری نداره و ارزش 1000 تومن دادن رو هم نداره چه برسه به 20 تومن !
آموزشش تو همین سایت هست
3GS هم هنوز عرضه نشده که مشخص بشه آنلاک میشه یا نمیشه ولی قاعدتا میشه
همون 99$اقا من گیج شدم بالاخره من اگه بگم برام از مثلا از امریکا بیارن باید انجا چقدر هزینه بدن کلا ؟
میشه بگی اینا رو از کی شنیدی ؟ چون چرت و پرتی بیش نیست !
شما اگه بخوای از اونور بیاری هیچ مشکلی نیست لازم هم نیست که بخوای با AT&T قرار داد ببندی
ولی اونایی که تو آمریکا هسن موظفن که این کارو بکنن اما خیلی ها این کارو هم نمیکنن و راحت میرن Jailbreak میکنن ( تو آمریکا ) قرار با AT&T هم شما باید ماهی 72 $ به مدت 2 سال پرداخت کنی به AT&T
الانم که دیگه آنلاک فکتوری اومده تو کشور هایی که با اپراتور قرار داد ندارن
که تو ایران هم هست
همینی که هست دیگه !اقا من گیج شدم ! بالاخره من اگه بگم برام از مثلا امریکا بیارن باید انجا چقدر هزینه بدن کلا ؟
من گفتم آنلاک فکتوری 199$ هست یه لطف کن حرف نزار تو دهن منخیله خب ... برین بخرین :laughing: فکر کردین الکیه ؟ اون واسه اوایل بود که اینجوری بود ... شما یک iPhone ـه آنلاک فکتوری به من نشون بده که 199$ باشه !!
شما یه نگاه به تاریخ پست ها بنداز بعد سعی کن پست بدی !چه دل خجسته ای دارین:biggrin1: اتصالات که قراردادش فسخ شد!![]()
آنلاک شدن 3GS هم یه جورایی فکر کنم دور از انتظار نباشه بعد از اینکه عرضه شد ! البته اگه Baseband ــش با 3G یکی باشه !یعنی من بگم بیاره از سایت اموزش انلاک رو استفاده کنم همه چی ok میشه ؟
من گفتم آنلاک فکتوری 199$ هست یه لطف کن حرف نزار تو دهن من
شما هم که از هیچی خبر نداری نیازی نیست بیایی اطلاعات غلط بدی من
خیلی ها رو میشناسم تو ایران که از آمریکا آوردن بدون دادن هزینه ی اضاقی !
میخوای اسم بیارم ؟ بگم بگم ؟ میگما !!!!!!!!!!!!
حالا ما هر چی بگیم ملت فکر میکنن دروغ میگیم !2x2 تا ؟![]()
ببین، اون اوایل که آنلاک نمیشد و میخواستن هکش کنن ملت اینجوری بود، یعنی میرفتی گوشی رو میخریدی بعد برای اینکه کار کنه باید میرفتی شارژ AT&T میخریدی ولی از زمانی که هک شد و اینا اونا هم احمق نیستن که ! گفتن همه باید وقتی میخوان بخرن باید 2000$ هم شارژ بخرن !
فکر میکنم آیفون آنلاک فکتوری 599$ باشه ( شایدم 699$ )
پس از اونجایی که خود شما میگی "هک کردن آیفون حتی ارزش نداره که 1000 تومان هم بدی یکی واست هکش کنه"، اونقدر راحت هست که AT&T باید مغز خر خرده باشه که گوشی ها رو مفت مفت به قیمت 199$ بده دستِ مردم !
من خودم میخواستم بخرم یک مدت، پس نگو که اطلاع نداری... !
من نمیدونم ... ولی میدونم که نمیشه ... پسرخاله من آمریکاست، منم میخواستم اینجوری بخرم ولی نشد !حالا ما هر چی بگیم ملت فکر میکنن دروغ میگیم !
آقا برو سایت i-phone.ir یکی از مدیرانش ( onfuve ) که اسمش بشیر خوشنویس هست ازش بپرس
ایشون اگه اشتباه نکنم از آمریکا گرفتن و هزینه اضافی هم ندادن چون از امکانات AT&T اصلا استفاده نکرده و یه راست آورده ایران !
پ.ن : ببین من شما رو دوس دارم دلم براتون میسوزه (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
حالا ما هر چی بگیم ملت فکر میکنن دروغ میگیم !
آقا برو سایت i-phone.ir یکی از مدیرانش ( onfuve ) که اسمش بشیر خوشنویس هست ازش بپرس
ایشون اگه اشتباه نکنم از آمریکا گرفتن و هزینه اضافی هم ندادن چون از امکانات AT&T اصلا استفاده نکرده و یه راست آورده ایران !
پ.ن : ببین من شما رو دوس دارم دلم براتون میسوزه (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
[LTR]Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. For non-qualified customers, including existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G, the price with a new two-year agreement is $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB)[/LTR]
http://www.apple.com/iphone/buy/
سلام
میشه به سوالات من جواب بدین لطفا مسخره هم نکنید چون من درباره ایفون هیچی نمی دونم :blushing:
1- تفاوتهای اصلی ایفون با ایپاد تاچ چیه ؟
2- قیمت مدل های مختلف ای پاد تاچ چنده ؟ و تفاوت هاشون در چیه ؟
3-کدلم مغازه برای خرید بهتره ؟(یعنی یه موقع تقلبی بهم ندن)
ممنون
یعنی ساعت 9:30 PM به وفت تهرانساعت 6 بهد از ظهر به وقت لندن می تونید Apple os 3 رو بگیرین...