آقا این version 3 چه چیزای اضافه میشه میشه بگین
احتمالا این بوقه !!ولی متاسفانه هنوز دلیوری واسش در نظر گرفته نشده .
اول اینکه یه منبع درست حسابی از اینکه اپل اینا رو تایید کرده بیارمتاسفانه مدل جدید یعنی 3gs یه مشکل اساسی داره اونم داغ کردن بیش از اندازه و شدید گوشیه که بسیاری از کاربران حتی هنگام صحبت کردن نمیتونن گوشی رو به گوششون بچسبونن . اپل گفته که بخاطر گرم بودن هوا این مشکل حادتر شده ولی این مشکل رو تکذیب نکرده و گفته ایفون هنگام داغ کردن بیش از حد با قطع کردن شارژ و یا تار شدن صفحه نمایش و یا ضعیف شدن سیگنال با این پدیده مقابله میکنه که بنظر من خودش باعث دردسره .
اینم از عوارض بالا بردن توان سخت افزاری ایفون که سلامت گوشی و کاربر رو فدای سرعت دوبرابر نسبت به 3g کرده .
احتمالا این بوقه !!
Delivery Report آیفون برای ایرانسل !
اول اینکه یه منبع درست حسابی از اینکه اپل اینا رو تایید کرده بیار
دوما این یه شایعه بوده که از طرف سایت PCWorld درز کرده خوب عزیز انتظار داری PCWorld بیاد از 3GS تعریف و تمجید کنه ؟
پ.ن : یکم رو کلمه PC فکر کنید شاید بدونید منظورم چیه ... شاید !
مگه تو اینجا مدیری که میایی تهدیدی میکنی ؟ چیکاره ای اصلا ؟دوباره که ساز مخالفت رو کوک کردی !!!
عزیز دل تو ایرانسل داری من که ندارم !!! من دوست ندارم سیم کارت 3 تومنی بذارم توی گوشیه 800 تومنی ، شما اگه دوست داری بحثت جداس .پس برو جلو بوق بزن . .
شما برو توی سایت اپل و کامنتهای یوزرها رو نگاه کن بعدش بیانیه اپل رو بخون میفهمی چی به چیه . فکر نکنم منبعی بهتر از سایت اپل وجود داشته باشه .
البته انتظار ندارم کسی مثل شما که امضاشو 3gs گذاشته بیاد و اشکالاتشو اعتراف کنه . میدونم ارزو داری زودتر 3gs بخری ولی بهتر چشمات رو باز کنی .
دفعه اخرت هم باشه میای این وسط هر چی دلت میخواد ول میدی .
ما استاد نیسیم هیچی هم بلد نیسیم تو که استادی و کار بلد لینک اپل رو بده نه ایسنا رو ! ایسنا میخوام چیکار ؟متن خبر به گزارش ایسنا :
به گزارش (ايسنا)، سايتهاي فناوري و تالارهاي اينترنتي اپل پر از كامنتهايي درباره داغي بيش از حد iPhone 3GS شدهاند كه به تازگي روانه بازار شده است. برخي از كاربران آيفون شكايت كردهاند كه در جريان مكالمههاي طولاني، آيفونشان به اندازهاي داغ ميشود كه نميتوانند آن را در كنار گوششان نگه دارند در حالي كه برخي ديگر اظهار كردهاند مدل 32 گيگابايتي اين گوشي پس از داغي بيش از حد، صورتي ميشود. اپل با اذعان بر اين كه مدل جديد iPhone 3GS ممكن است بيش از حد داغ شود، با ارسال هشداري در اينترنت اعلام كرد كاربران نبايد تلفن خود را در خودرو كه ممكن است دماي آن از منفي 20 درجه سانتيگراد به فراتر از 45 درجه سانتيگراد كه دماي مناسب براي كار كردن آيفون است، بگذارند. طبق اعلام اپل، اگر دماي داخلي اين دستگاه از دماي معمولي كار كردن آن فراتر برود دستگاه درصدد تنظيم دماي خود برآمده و در نتيجه كاربران ممكن است توقف شارژ دستگاه، تار شدن صفحه نمايش و سيگنالهاي ضعيف را تجربه كنند. اپل در پيام خود متذكر شده آيفون داراي ويژگي ايمني است كه به هنگام داغ شدن زياد دستگاه به كاربر هشدار ميدهد.
-----------------------------------------
کسانی هم که ادعای زیادی در باره ایفون دارن و همچنین این خبر رو قبول ندارن میتونن برن توی فرومهای اپل (فکر کنم خودشون دیگه استادن البته بنا به ادعای خودشون و نیازی نیست لینک فروم اپل رو بدم) و کمی به اطلاعاتشون اضافه کنن .
-----------------------------------------
اقا این که میگن iphone 3gs داغ میکنه کاملا حقیقت داره چون دوست بابای من گرفته البته اون اوکراین زندگی میکنه ازش پرسیدم چه جوریه میگفت داغ میکنه
هر هر:laughing:
هنوز منتظر بیانیه ی اپل هستیم ! :laughing: