Multi Platform Apex Legends

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
February 2019
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___media.contentapi.ea.com_content_dam_apex-legends_images_2019_01_apex-featured-image-16...jpg

سازنده:Respawn Entertainment
ناشر:EA
تاریخ انتشار:2/4/2019
سبک : Battle royale

Apex Legends عنوانی F2P در سبک Battle Royale و تیمی از سری Titanfall است که توسط Respawn Entertainment سازندگان سابق Call of Duty ساخته شده و بر روی پلتفرم های PS4.Xbox one.PC عرضه شده است . بازی دارای شخصیت (Legend) های مختلف است که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند .

آخرین ویرایش:
اخرین اپدیت بگذر دقایق پیش:

با سلام
وضعیت سرورهای بازی APEX Legends در حال بررسی هست و با توجه به بررسی های انجام شده تعدادی از سرورهای اروپایی دچار مشکل هستند که در حال رفع هستیم.
نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.
با احترام

این وسط هیچی بیشتر از سایتهای خبری گیم فارسی زبان حالم رو بهم نزد، خودم چندباری به سردبیراشون گفتم یه گزارشی کار کنین دریغ از یه جواب
از بزگترینشون تا کوچکترینشون
واقعن تو این خرابکده یه کارشناسی ای تی پیدا نمیشد اینا برن ازش بخوان و مصاحبه کنن واقعن مشکل چیه

اخرین اپدیت بگذر دقایق پیش:

با سلام
وضعیت سرورهای بازی APEX Legends در حال بررسی هست و با توجه به بررسی های انجام شده تعدادی از سرورهای اروپایی دچار مشکل هستند که در حال رفع هستیم.
نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.
با احترام
توییتر به دروغ گفتن مشکل رو حل کردیم
این وسطم یه سری سایت کاهش پینگ! اگهی زدن که بیان سرویس ما مشکل رو رفع میکنه، با پشتیبانی حرف میزنم چرت میگن
همه از دم بی شرف

همشون
این وسط هیچی بیشتر از سایتهای خبری گیم فارسی زبان حالم رو بهم نزد، خودم چندباری به سردبیراشون گفتم یه گزارشی کار کنین دریغ از یه جواب
از بزگترینشون تا کوچکترینشون
واقعن تو این خرابکده یه کارشناسی ای تی پیدا نمیشد اینا برن ازش بخوان و مصاحبه کنن واقعن مشکل چیه
فقط ترجمه ميكنن يه مقاله هم نميتونن از خودشون بنويسن

من دارم راحت با وی پی ان میزنم ولی اینکه همش با غریبه ها بزنی حال نمیده
یه تیم میخواد که زبونتو بفهمه عین اسب راش نکنه کل تیم رو به فنا بده

نیاز نداره چیزی ادد کنی وقتی انیبل کنی خودش پورت و ادرس ایپی در میاره وبعد ثبت میکنه
من اصلا متوجه نميشم بايد چي كار كنم وي پي ان اول بايد ست كنم؟ يا بايد چيزي رو تغيير بدم ؟انيبل كه كردم چيزي نياورد

• Like
Reactions: live is life
من اصلا متوجه نميشم بايد چي كار كنم وي پي ان اول بايد ست كنم؟ يا بايد چيزي رو تغيير بدم ؟انيبل كه كردم چيزي نياورد
منم modem مشکوک میزنه گزینه V,p,ان را پیدا نکردم اما تو کاتالوگش نوشته ip sec pptp بقیه چیزها را داره از من Aztech
spacer.gif
(DSL5005EN(U هست مدل مودم 8-}

دوست عزیز این گزینه تغیری در روند گیم نمیذاره به هر حال گیم فیلتر چه از داخل چه از خارج وبایدبا وی پی ان بازی کنی من اوون عکس گذاشتم فقط محض اطلاع رسانی که پورت ea tunnle نشوون میداد وکسی بهش اشاره نکرده بود.
شما تیک انییبل رو بزنی حله خود مودم پیدا میکنه پورتها وایپیهارو حالا مودم شما نشون نمیده مال من نشون میده ادرس ایپی و پورت ها روو.
چیز همچینن شاخیم نیست فقط یکم زوتر به پی اس ان سایین میکنه ودر بعضی مواقع زودتر به سرور بازی جویین میشه وتوو بعضی بازیهام بدتر عمل میکنه مثلا دستینی ۲ اگه تیک انیبل باشه ۱۰ ثانیه دیرتر به سرور جوین میشه پس همیشه خوب نیست انیبل باشه بسته به بازی که داری باید تست کنی خودت بیشتر جنبه نمایش ادرس ایپی وپورت ها رو داره . مثل سایت پورت فوروارد .و وقتی ادرسها خودش توو مودم سیو میشه مودم چند ثانیه زودتر دسترسی پیدا میکنه به پی اس وسرور گیم. موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or