Multi Platform Apex Legends

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
February 2019
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___media.contentapi.ea.com_content_dam_apex-legends_images_2019_01_apex-featured-image-16...jpg

سازنده:Respawn Entertainment
ناشر:EA
تاریخ انتشار:2/4/2019
سبک : Battle royale

Apex Legends عنوانی F2P در سبک Battle Royale و تیمی از سری Titanfall است که توسط Respawn Entertainment سازندگان سابق Call of Duty ساخته شده و بر روی پلتفرم های PS4.Xbox one.PC عرضه شده است . بازی دارای شخصیت (Legend) های مختلف است که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند .

آخرین ویرایش:
بنیادملی ادعا میکنه سرورها روی امازون هست و دلیل مشکل رو عوامل داخلی نمیدونه !!!

بعضی از دوستان تاپیک ورژن pc یه تستهایی کردن میگن سرورهاش روی گوگل هست . حداقل بخشیش هست . روی کنسول فکر نکنم دقیق بشه فهمید .ممکنه یه تعداد سرورهای اکانتهای ea واقعا آمازون باشه.
خلاصه که امیدتون به خود ea باشه شانسش بیشتره :d
8ff1e6ea376e3d692baa6c0240af6071.jpg

Sent from my LG-H870S using Tapatalk
این DNS ـای تحریم شکن تقریبا روی هر سایت و سروری کار میکنه و هر تحریمی رو که تاحلا دیدم تونسته رد کنه، از سایتای تحریم مثل انویدیا و AMD گرفته تا خیلی از بازیایی که چند وقت پیش تحریم کردن ایرانو راحت میتونه بپیچونه بعد یک دفعه هیچ تاثیری رو این نداره؟
تنها حدس من اینه که بعضی از سرورایی که بازی ازش استفاده میکنه (نه همش) غیلتر هست و بازی هم چک با یک سرور کلی میزنه که اونم غیلتره برا همین نمیشه بازی کرد.
R5Apex-2019-02-11-16-21-16-73.bmp

عکس بالا مال نسخه PC هست که وقتی با DNS میتونی تحریمای اوریجینو بپیچونی و وارد بازی بشی بعد یک دقیقه Data Center نمایان میشه گوشه پایین میتونی پینگو با سرورای بازی ببینی، همونطور که میبینین بدون غیلتر شکن تونسته از چندین سرور پینگ بگیره ولی خیلیای دیگش خالیه، اما حتی به اینایی که پینگ گرفته هم نمیشه جوین داد.
در مورد سرورا روی نسخه PC هم که من بازی میکنم اکثر موارد به سرورای Googleusercontent وصل میشه.

آخرین ویرایش:
نتیجه نهایی اعلام شد متاسفانه خیلی خیلی بعیده این بازی رو بشه بعدا بدون وی پی ان بازی کرد...

Attachments

• IMG_20190212_180827_376.jpg
    IMG_20190212_180827_376.jpg
    223.8 KB · مشاهده: 43
آخرین ویرایش:
Ahmad Asgari, [12.02.19 17:56]
سلام خسته نباشید
ببخشید توی کانال زدید که APEX پشتیبانی میشه اما روی PS4 ما همچنان نمیتونیم کانکت بشیم
همچنین وقتی دی ان اس هاتون رو ست میکنیم NAT TYPE failed میشه

Begzar Official, [12.02.19 18:02]
سلام ممنونم

Begzar Official, [12.02.19 18:03]
با یکی از دوستان در حال تست هستیم
داخل کانال اطلاع رسانی میکنیم

Ahmad Asgari, [12.02.19 18:04]
خیلی خیلی ممنونم ازتون ❤️ ما توی فروم بازیسنتر هممون دنبال یه روش هستیم اگر بتونید درستش کنید کلی طرفدار پیدا میکنید و اینکه خودمون حمایت میکنیم منتظریم

Begzar Official, [12.02.19 18:06]
بله حتماً در ابتدا اتصال برقرار شد و همه مشکل NAT Type رو دارن که اون هم درستش میکنیم
ایرانی همیشه سرافرازه

این هم متن چت با پشتیبانیش

• Like
Reactions: '!|SNAKE|!'
این DNS ـای تحریم شکن تقریبا روی هر سایت و سروری کار میکنه و هر تحریمی رو که تاحلا دیدم تونسته رد کنه، از سایتای تحریم مثل انویدیا و AMD گرفته تا خیلی از بازیایی که چند وقت پیش تحریم کردن ایرانو راحت میتونه بپیچونه بعد یک دفعه هیچ تاثیری رو این نداره؟
تنها حدس من اینه که بعضی از سرورایی که بازی ازش استفاده میکنه (نه همش) غیلتر هست و بازی هم چک با یک سرور کلی میزنه که اونم غیلتره برا همین نمیشه بازی کرد.
R5Apex-2019-02-11-16-21-16-73.bmp

عکس بالا مال نسخه PC هست که وقتی با DNS میتونی تحریمای اوریجینو بپیچونی و وارد بازی بشی بعد یک دقیقه Data Center نمایان میشه گوشه پایین میتونی پینگو با سرورای بازی ببینی، همونطور که میبینین بدون غیلتر شکن تونسته از چندین سرور پینگ بگیره ولی خیلیای دیگش خالیه، اما حتی به اینایی که پینگ گرفته هم نمیشه جوین داد.
در مورد سرورا روی نسخه PC هم که من بازی میکنم اکثر موارد به سرورای Googleusercontent وصل میشه.
خب الان یک تست دیگه هم کردم مثل اینکه بنیاد ملی چرت نمیگفته :دی
بازی بصورت کلی روی PC از سرورای گوگل استفاده میکنه اما برای چک کردن اولش به سرورای آمازون وصل میشه و اون یارو EA دروغ گفته انگار :دی
همین الان بدون چیز پی ان رفتم داخل بازی و موقعی که ارور کانکشن میداد Resource monitor ـو چک کردم دیدم به دوتا سرور از آمازون کانکت شده:
Capture.JPG
و جالب تر اینکه بنیاد ملی ادعا میکنه آمازون تحریم کرده واسه همین خرابه الان نگاه کردم هیچ کدوم این دوتا نه غیلتره نه تحریم بدون هیچی هم سایتش باز میشه هم از سرورش پینگ میده.

• Like
Reactions: saeed_sg and bi5hop
سلام ببخشید من این ارورو دارم کسی میتونه کمکم کنه (0x000001d), خواهش میکنم کمک کنید ممنون تا حالا 3 بار ویندوز عوض کردم 4 بار هم بازیو دانلود کردم.ممنون میشم کمک کنید. IMG_20190211_225804.jpg

خب الان یک تست دیگه هم کردم مثل اینکه بنیاد ملی چرت نمیگفته :D
بازی بصورت کلی روی PC از سرورای گوگل استفاده میکنه اما برای چک کردن اولش به سرورای آمازون وصل میشه و اون یارو EA دروغ گفته انگار :D
همین الان بدون چیز پی ان رفتم داخل بازی و موقعی که ارور کانکشن میداد Resource monitor ـو چک کردم دیدم به دوتا سرور از آمازون کانکت شده:
View attachment 101343
و جالب تر اینکه بنیاد ملی ادعا میکنه آمازون تحریم کرده واسه همین خرابه الان نگاه کردم هیچ کدوم این دوتا نه غیلتره نه تحریم بدون هیچی هم سایتش باز میشه هم از سرورش پینگ میده.

در هر دو صورت من مطمئنم سرور ها از داخل مسدود شدن.
چون اولا : سرور های آمازون فیلتر نیست ( فورتنایت روی آمازون هست و همچنین بازی battalion 1944 که من بازی میکنم 100% همه چیزش روی آمازون هست و مشکلی نداره با ایران)
دوما گوگل ( و حتی آمازون) اگر ایران رو تحریم کرده باشه و قضیه وصل نشدن ما فقط تحریم باشه ، باید با DNS شکن راحت وصل بشیم ( مثل راکت لیگ) ولی DNS هم تاثیری نداره.
در نتیجه مشکل 100% از داخل هست .( مثل پابجی و رینبو و بلک اوپس 4 و ... )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or