Multi Platform Apex Legends

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
February 2019
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
https___media.contentapi.ea.com_content_dam_apex-legends_images_2019_01_apex-featured-image-16...jpg

سازنده:Respawn Entertainment
ناشر:EA
تاریخ انتشار:2/4/2019
سبک : Battle royale

Apex Legends عنوانی F2P در سبک Battle Royale و تیمی از سری Titanfall است که توسط Respawn Entertainment سازندگان سابق Call of Duty ساخته شده و بر روی پلتفرم های PS4.Xbox one.PC عرضه شده است . بازی دارای شخصیت (Legend) های مختلف است که هرکدام ویژگی خاص خود را دارند .

آخرین ویرایش:
دوستان ایمیلی که من به شکن دادم برای رفع فیلر اپکس حواب دادن لان به من

سلام

بازی اپکس هنوز تحت پشتیبانی شکن قرار نگرفته و دوستان واحد فنی در حال کار بر روی آن هستند.

به محض اتمام فعالیت روی آن،‌ این بازی تحت پشتیبانی قرار خواهد گرفت.

موفق باشید

امیدوارم به زودی مشکل کامل حل بشه.

ما هم بلاخره یه تنه بردیم:D
hx0n_apex_legends_20190210180509.jpg

خيلي عجيبه واقعا تا حالا همچين چيزي نديده بودم از يه طرف ميگن فيلتره از يه طرف ميگن تحريمه بعضي اوقات اصلا تو نميره بعضي وقتا تو منو ميره بازي ارور ميده چند بارم كه كلا ميره تو بازي بدون هيچي ادم ميمونه

امروز بعد تقریبا 3 ماه تو ps4 رفتم سراغ بازی تایتان فال 2 گفتم اینو بشینم بازی کنم تا ایپکس درست شه که در کمال تعجب دیدم تایتان فال 2 هم مثل ایپکس لجند از کار افتاده یعنی دقیقا مثل این تا منوی بخش آنلاین میره ولی وقتی میزنم به یه مسابقه وصل شه اخطار میده کلا از بخش انلاین در میاد بیرون دیگه واقعا موندم این مشکل از کجاست ...
یکی دوبار test connection بگیر درست میشه

امروز بعد تقریبا 3 ماه تو ps4 رفتم سراغ بازی تایتان فال 2 گفتم اینو بشینم بازی کنم تا ایپکس درست شه که در کمال تعجب دیدم تایتان فال 2 هم مثل ایپکس لجند از کار افتاده یعنی دقیقا مثل این تا منوی بخش آنلاین میره ولی وقتی میزنم به یه مسابقه وصل شه اخطار میده کلا از بخش انلاین در میاد بیرون دیگه واقعا موندم این مشکل از کجاست ...
برو تو شاپ اول ازونجا بزن رو لابی ببین درست میشه؟!

خیلی تابلو هست که نشکل از داخله چون اگه بحث تحریم بود نباید روز اول کار میکرد بازی راحت...اگه سرور تحریمه که کلا نباید میشد بازی کرد حتی روز اول
ترماله خودشونه

• Like
Reactions: shayan_99
دیشب دیتای اولییه بازی دانلود کردم برا اولین با وی پی ان رفتم داخل بازی یه دست تمرینی یه دستم با دونفر دیگه.بعد وی پی ان خاموش کردم اوون دی اس ان که یکی از دوستان چند صحفه قبل داده بود رو گذاشتم تا صحفه لودینگ کارکتر رفت ولی بعد رددی دادن مپ لود نکرد و ارور تایم اوت به سرور رو داد نت تیپ هم فیلد میشه روو کنسول با دی ان اس مودم یه قابلیت داره کار همون پورت فورواردینگ خودموونو انجام میده فعال کردم دوتا سطر اومد اولی که مال پی اس ان دومی زده ea tunnle پورتاشم مشخص من از سرور وشبکه زیاد سر در نیمارم عکسشو میزارم شاید بدرد بخوره .
کنسول ps4 بانت همراه اول

Attachments

• Captgggure.JPG
    Captgggure.JPG
    162.4 KB · مشاهده: 96
  • Like
Reactions: saeed_sg
دیشب دیتای اولییه بازی دانلود کردم برا اولین با وی پی ان رفتم داخل بازی یه دست تمرینی یه دستم با دونفر دیگه.بعد وی پی ان خاموش کردم اوون دی اس ان که یکی از دوستان چند صحفه قبل داده بود رو گذاشتم تا صحفه لودینگ کارکتر رفت ولی بعد رددی دادن مپ لود نکرد و ارور تایم اوت به سرور رو داد نت تیپ هم فیلد میشه روو کنسول با دی ان اس مودم یه قابلیت داره کار همون پورت فورواردینگ خودموونو انجام میده فعال کردم دوتا سطر اومد اولی که مال پی اس ان دومی زده ea tunnle پورتاشم مشخص من از سرور وشبکه زیاد سر در نیمارم عکسشو میزارم شاید بدرد بخوره .
کنسول ps4 بانت همراه اول
مودم من تو اين قسمت فقط اينيبل و ديسيبل داره و نميشه چيزي رو بهش ادد كرد

Attachments

• 77EC4D68-5F47-4750-85D9-EA1107047E9E.png
    77EC4D68-5F47-4750-85D9-EA1107047E9E.png
    192.2 KB · مشاهده: 68

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or