noctis-sm3
کاربر فعال
میلکینگاز کدگیاس یه آرت استایلش مونده بود که اونم ترتیبشو دادن.

مشکل دوبلور بعدا درست میشه.باندای تلاش زیادی میخواد کنه تا کدگیاس یه فرنچایز سراسری مثل گاندام شه...
بعید میدونم به موفقیت خاصی برسن. کدگیاس متاسفانه برخلاف گاندام خیلی کاراکتر محورتره تا ستینگ محور تر
=======
بالاخره نشستم دارم انیمه فصل سه موشوکو رو شروع کردم می بینم (تا الان فقط نظرات رو میخوندم برحسب ناول که خوندم ببینم چقدر و چطور رفته جلو)
قسمت چهارم ام
تنها چیزی که هنوز به شدت رو مخ منه اینه که دوبلور رودئوس عوض نشده. بد رو مخ مه این قضیه اصن. این تنها چیزیه که با تصورات من از سری موقع خوندن ناول شدییید تفاوت داره
و این که هنوز بعضی موقع ها رودی به روکسی میگه "روکسی شیشو" (استاد) بد کرینجه
خارج از این موارد به نظرم همین که موشوکو یکی از معدود انیمه هاییه که خیلی خالصانه و بی برو برگرد نشسته یه رابطه Polygami رو اونم تو شخصیت اصلی اش به تصویر کشیده هنوزم لایق تمجیده (با این که خیلی جاهاش می لنگه طبیعتا)
وای این تیکه ترنت ـه و اصرار آیشا واسه نگه داشتنش خیلی خنده دار بود تو انیمه
خود نویسنده در موردش نظر داده. که وقتی سن رودئوس بالا رفت دوست داره جای صدا های مونولوگ و دیالوگ عوض بشه.مشکل دوبلور بعدا درست میشه.
فقط منم فکر می کنم کاری که رودئوس میخواد انجام بده، کاملا احمقانه و باگ داره؟ مخصوصا با اطلاعاتی که از قبل داشته.
آخه بازم دیگه بی چون و چرا؟ خیلی عجیبه!اتفاقا به خاطر این که همین میزان اطلاعات رو داره (و البته وضعیت به شدت بغرنج اش) این بهترین انتخابشه
The Greatest Estate Developerسلام
دوستان اگر کسی اینا رو خونده باشه چیا رو دیگه معرفی میکنید ؟
Sword Sheath's Child - Solo Leveling - The Breaker - Tower Of God
اتفاقا رفتاری که نشون داد و تصمیمی که گرفت به کاراکترش میخورد. رودس کلا ایگوی خاصی نداره واسه همین از کاراکترش بیرون نزد این قسمت. یه جورایی آدم خودخواهی هم هست واسه همین به هیچ جاش نیست قراره چی بشه اگه خودش آسیبی نمیبینه این وسط.فقط منم فکر می کنم کاری که رودئوس میخواد انجام بده، کاملا احمقانه و باگ داره؟ مخصوصا با اطلاعاتی که از قبل داشته.