Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

باندای تلاش زیادی میخواد کنه تا کدگیاس یه فرنچایز سراسری مثل گاندام شه...
بعید میدونم به موفقیت خاصی برسن. کدگیاس متاسفانه برخلاف گاندام خیلی کاراکتر محورتره تا ستینگ محور تر

=======

بالاخره نشستم دارم انیمه فصل سه موشوکو رو شروع کردم می بینم (تا الان فقط نظرات رو میخوندم برحسب ناول که خوندم ببینم چقدر و چطور رفته جلو)
قسمت چهارم ام
تنها چیزی که هنوز به شدت رو مخ منه اینه که دوبلور رودئوس عوض نشده. بد رو مخ مه این قضیه اصن. این تنها چیزیه که با تصورات من از سری موقع خوندن ناول شدییید تفاوت داره

و این که هنوز بعضی موقع ها رودی به روکسی میگه "روکسی شیشو" (استاد) بد کرینجه

خارج از این موارد به نظرم همین که موشوکو یکی از معدود انیمه هاییه که خیلی خالصانه و بی برو برگرد نشسته یه رابطه Polygami رو اونم تو شخصیت اصلی اش به تصویر کشیده هنوزم لایق تمجیده (با این که خیلی جاهاش می لنگه طبیعتا)

وای این تیکه ترنت ـه و اصرار آیشا واسه نگه داشتنش خیلی خنده دار بود تو انیمه :))

باندای تلاش زیادی میخواد کنه تا کدگیاس یه فرنچایز سراسری مثل گاندام شه...
بعید میدونم به موفقیت خاصی برسن. کدگیاس متاسفانه برخلاف گاندام خیلی کاراکتر محورتره تا ستینگ محور تر

=======

بالاخره نشستم دارم انیمه فصل سه موشوکو رو شروع کردم می بینم (تا الان فقط نظرات رو میخوندم برحسب ناول که خوندم ببینم چقدر و چطور رفته جلو)
قسمت چهارم ام
تنها چیزی که هنوز به شدت رو مخ منه اینه که دوبلور رودئوس عوض نشده. بد رو مخ مه این قضیه اصن. این تنها چیزیه که با تصورات من از سری موقع خوندن ناول شدییید تفاوت داره

و این که هنوز بعضی موقع ها رودی به روکسی میگه "روکسی شیشو" (استاد) بد کرینجه

خارج از این موارد به نظرم همین که موشوکو یکی از معدود انیمه هاییه که خیلی خالصانه و بی برو برگرد نشسته یه رابطه Polygami رو اونم تو شخصیت اصلی اش به تصویر کشیده هنوزم لایق تمجیده (با این که خیلی جاهاش می لنگه طبیعتا)

وای این تیکه ترنت ـه و اصرار آیشا واسه نگه داشتنش خیلی خنده دار بود تو انیمه :))
مشکل دوبلور بعدا درست میشه.

مشکل دوبلور بعدا درست میشه.
خود نویسنده در موردش نظر داده. که وقتی سن رودئوس بالا رفت دوست داره جای صدا های مونولوگ و دیالوگ عوض بشه.

• Like
Reactions: m.a.t
بعد از مدت ها سلام.

شاید یکمی دیر شده باشه ولی:
Gintama:Yushiwara In Flames
رو از دست ندید.
دیدن گین سان شینپاچی کاگورا بعد از مدتها خیلی حال داد و کیفیت خوبش لذت و چند برابر کرد.
آرت و مبارزه ها خیلی عالی دراومدن و چنتا فایت داره که با یکم اغراق هم سطح مبارزه های پرایم خود انیمه ان.

خیلی خوبه که انیمه ها درگیر ادا و اطوار غربی و ووکیسم نشدن و این چند وقته هرچی انیمه سینمایی معروف اومده خود واقعیشون بودن و اکثرا هم ترکوندن.

باز وان پیس یکی ۲ تا فیلم خوب داره ولی ناروتو مادر مرده کلی سینمایی داره که هیچکدوم در حد خود انیمه نیستن.

یه سینمایی تو سطح کیفی kimetsu,chainsawman یا همین گینتاما بدن یه عمر دعاشون میکنم.

آخرین ویرایش:
photo_2026-09-26_19-20-02.jpg ​

مترجم خودکار مانگای K3 نسخه اندروید 3.0.0

ورژن جدید مترجم خودکار مانگای K3 نسخه اندروید رو زدم...خوشحال میشم که ازش استفاده کنید :D

----------------------------

1790493462277.png ​

نسخه جدید ترجمه خودکار زیرنویس انیمه رو هم زدم...

تغییرات توی این ورژن:
  • اضافه شدن مدل Gemini 3.8 Flash
  • برای حل مشکل ترجمه نشدن بعضی خطوط از Structured Output استفاده کردم...امیدوارم که ترکیب اون با System instruction این مشکل رو برای همیشه حل کنه.
  • دوتا پراپمت ترجمه حرفه ای و محاوره ای اضافه کردم برای ترجمه با مدل های فلش و فلش لایت.
  • بعد از هر آپدیت برنامه، دیگه نیازی به بازنشانی تنظیمات نیست.
  • مرحله آپلود رو حذف کردم و متن زیرنویس در زیر پراپمت به صورت JSON قرار میگیره (اینطوری خطای شلوغی سرور ظاهراً کمتر میشه)
  • سیستم دریافت ترجمه بخاطر استفاده از Structured Output تغییر کرده، ولی با همون کارایی قبلش هستش
ترجمه خودکار زیرنویس انیمه با Gemini

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or