Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

دوستان من می خوام شروع کنم به دیدن انیمه Demon Slayer یه چند تا سوال داشتم! انیمه سرراسته یا پر از سکانس های آبکی و فیلره ؟ لازمه همه ی قسمت های سریال انیمه رو ببینم یا خلاصه ای چیزی داره و فقط دیدن انیمه های سینمایی اش کافیه؟

دوستان من می خوام شروع کنم به دیدن انیمه Demon Slayer یه چند تا سوال داشتم! انیمه سرراسته یا پر از سکانس های آبکی و فیلره ؟ لازمه همه ی قسمت های سریال انیمه رو ببینم یا خلاصه ای چیزی داره و فقط دیدن انیمه های سینمایی اش کافیه؟
انیمه فیلر نداره. سکانس‌های آبکی هم به نظر من نداره.
قسمت‌های سریال رو هم باید ببینی. فیلم‌هایی که داره میاد ادامه سریاله.

پرامپت این پست رو آپدیت کردم و چندتا مورد مهم رو هم تو آموزش توضیح دادم که کیفیت ترجمه رو به طرز چشمگیری افزایش میده.
  • رفع مشکلات زمانبدی که بعد از ترجمه رخ میداد
  • تنظیمات مدل هوش مصنوعی برای افزایش کیفیت ترجمه
  • پرامپت: قابلیت مدیریت خروجی ترجمه چندین فایل در یک درخواست رو الان داره.

P.S
اگه از این روش تا الان برای ترجمه زیرنویس استفاده کردید، پیشنهاد میکنم که حتماً با تنظیمات جدید هم یک امتحان کنید...پشیمون نمی شید.

الان دیگه ۸۰درصد ایده های اولیه تقریبا برنامه نویسی شدن (چند مورد رو هنوز حوصله نکردم که درست ـشون کنم) و به پایان فاز آلفا ورژن رسیدیم...و فقط بخش user interface اون مونده که نیاز به یک همت عالی داره که تمامی دیزاینر برنامه از اول طراحی مدرن بشه...و یک ToolBox هم باید بهش اضافه کنم.

اگه ظاهر برنامه رو کلا قلم بگیریم الان تو فاز نسخه‌ی pre-beta هستم و دیگه کم کم باید درباره نحوه‌ی سازوکار انتشار برنامه، برنامه ریزی کنم.

برای UI برنامه امدم یه تم رنگی گوگولی با کلید های شیشه ای شفافش واکنشگرا زدم....ولی خروجی کار من رو جذب نکرد....و اصلاً ربطی به ماهیت اصلی برنامه نداشت...

تصمیم گرفتم که یه تم تماماً مانگایی بزنم...یه تم سیاه و سفید دارک که مترجم موقعه کار کردن طولانی مدت چشمم خسته نشه....

P.S
بعضی کلیدها رو باید دوباره طراحی کنم...
P.SS
نظری داشتید برای بهتر شدن ظاهر اون بهم بگید....

آخرین ویرایش:
برای UI برنامه امدم یه تم رنگی گوگولی با کلید های شیشه ای شفافش واکنشگرا زدم....ولی خروجی کار من رو جذب نکرد....و اصلاً ربطی به ماهیت اصلی برنامه نداشت...

تصمیم گرفتم که یه تم تماماً مانگایی بزنم...یه تم سیاه و سفید دارک که مترجم موقعه کار کردن طولانی مدت چشمم خسته نشه....

P.S
بعضی کلیدها رو باید دوباره طراحی کنم...
P.SS
نظری داشتید برای بهتر شدن ظاهر اون بهم بگید....
سلام و خسته نباشید

بنظرم طرح ساده بهتره (پس زمینه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or