Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اصلا ریش دیدی (چه کلون حضرت امیرالمومنین خلیفه باشه چه کلون حضرت جیزس کرایست) بدون طرف یجاش خله، به بقیه اش دیگه کار نداشته باش. دیگه چه برسه به اینکه بریم نظرات گرانبهاشون هم بخونیم :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
این To Be Hero X چقدر خوشگله :D خیلی آرت خفنی داره. چینی‌ها بار دیگر درخشیدن. قسمت اولش خیلی خوب بود.
قسمت اول MHA Vigilantes هم خوب بود. آرتش کاملا با انیمه‌ی اصلی فرق داره و همین باعث شده حس جدید و خوبی بده. شخصیتاشم خوبن.
نینجا و اسسین هم به پیشنهاد دوستان دیدم و قسمت اولش خیلی بامزه بود. میتونه انیمه‌ی احمقانه و بانمکی باشه :D

به مناسبت پخش فصل دوم Sentai Daishikkaku گفتم یه تبلیغی کنم یه قسمت بهش شانس بدین ببینیدش ارزششو داره. یه چیزی تو مایه های the boys ـه ولی با درون مایه جالب تر و ژاپنی :D

منم همون روزی که اومد گفتم ببینن ولی گوش نمیدن :D

انیمه لیست نابود شده نگاه نمیکنیم.
من رسما این فصل اصلا نمیدونم چی اومده چی نیومده.:|
ماشالا تک تک هم دارند نابودشون میکنند.:<

انیمه لیست نابود شده نگاه نمیکنیم.
من رسما این فصل اصلا نمیدونم چی اومده چی نیومده.:|
ماشالا تک تک هم دارند نابودشون میکنند.:<

آره داستان شده کلا. حالا دیجی‌موویز و سرموویز که کانال تلگرامی داره یه سری انیمه‌های ترند رو میذارن. دیجی اشتراکیه ولی گرون نی. اگه زیرنویسم بزنن بچه‌های انیمه‌لیست میریم خود انیمه رو از تورنت میگیریم.

به مناسبت پخش فصل دوم Sentai Daishikkaku گفتم یه تبلیغی کنم یه قسمت بهش شانس بدین ببینیدش ارزششو داره. یه چیزی تو مایه های the boys ـه ولی با درون مایه جالب تر و ژاپنی :D

رفت تو لیست، فردا میگیرمش.
فقط کی ببینمش خدا داند :D
شما هم قول بدید Chi و Golden Kamuy ببینید.

صدای جدید فرانکی حتی نزدیک به صدای kazuki yao هم نیست
این ۳ اپیزود جدید با اینکه عالی بودن اما صدای فرانکی اصلا به دل نمیشینه
هیچوقت فکر نمی کردم صدا اینقدر بتونه رو یه کارکتر اینقدر تاثیر بذاره ، فکر کنم حالا حالا ها نشه با این ویس اکتور جدید ارتباط گرفت
فقط امیدوارم بقیه صدا پیشه ها مشکلی براشون پیش نیاد وگرنه خیلی ضد حاله قشنگ خراب می کنه حس انیمه رو
کاش لااقل یکی رو میاوردن یکم صداش خش داشته باشه ، آخه چیه این خدایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or