Cloud Strife
Loyal Member
دوستان با توجه به شرایط پیش رو، از کجا انیمه بگیریم؟
من الان میخوام فصل آخر Dr Stone رو ببینم
و یه سوال، فصل سوم Enn Enn no Shouboutai کی میاد؟
و یه سوال، فصل سوم Enn Enn no Shouboutai کی میاد؟
دوستان با توجه به شرایط پیش رو، از کجا انیمه بگیریم؟من الان میخوام فصل آخر Dr Stone رو ببینم
![]()
بدون سانسوره.دمت گرم، بدون سانسوره دیگه؟![]()
زیرنویس فارسی انی پلاس میزاره و انیمه ورد، بقیه سایتاسایت بدید. تورنت و تلگرام نوموخوام![]()
سایت بدید. تورنت و تلگرام نوموخوام![]()
دوستان با توجه به شرایط پیش رو، از کجا انیمه بگیریم؟من الان میخوام فصل آخر Dr Stone رو ببینم
سایت بدید. تورنت و تلگرام نوموخوام
اگه برای انیمه های هفتگی میخوای:
به نظرم بهترین سایت دانلود برای انیمه های هفتگی Anime Tosho | Anime Tosho هستش که سال هاس فیلتر هم شده...
منبع انیمه هاش 90درصد از سایت nyaa هستش و عملکردش با ربات هستش به این شکل ـه که تورنت ها رو دانلود میکنه و در یک زمان کوتاهی اونها رو تو چندتا آپلود سنتر لینک مستقیم رایگان، آپلود میکنه
میتونی به بخش Episodes سایت ـش بری و انیمه های به روز شده هفتگی رو توش ببینی...نسخه های زیادی رو قرار میده از فن ساب های معروف و خوب تو حجم های مختلف که من اولویت هام به ترتیب اینها هستن:
فن ساب [ToonsHub] فقط نسخه B-Global WEB-DL کیفیت 1080P کدک H.265 و یا H.264
فن ساب [ASW] کیفیت 1080P و کدک HEVC x265
فن ساب [DKB] کیفیت 1080P و کدک HEVC x265
فن ساب [Judas] کیفیت 1080P و کدک HEVC x265
فن ساب [EMBER] کیفیت 1080P و کدک HEVC
فن ساب [Trix] کیفیت 1080P و کدک AV1
فن ساب [Erai-raws] کیفیت 1080P و فقط کدک HEVC
حجم این نسخه ها بسته به انیمه بین 150MB تا 400MB هستش.
![]()
اولویت هم برای انتخاب آپلودسنتر اول BuzzHeavier و بعدش KrakenFiles هستش...البته تمام آپلودسنترهاش جواب ـن و سرعت خوبی دارند....(برای دانلود بی درده سر قند شکن روشن باشه بهتره ولی بدون اون هم بازم میشه دانلود کرد)
P.S
سایت animetosho گزینه ی اول و آخر برای دانلود انیمه های هفتگی ـم هستشیه مدت از سرویس XDCC استفاده میکردم که دیگه ولش کردم...چون دیگه با اینترنت جدیدم خیلی ساگاز نبود و قطعی داشت
Gintamaجوونا من گرند بلو و prison school رو دیدم. خیلی واقعا خوب بودن. تو این مدل و کمدی، اگه میشه چنتا معرفی کنید.
جوونا من گرند بلو و prison school رو دیدم. خیلی واقعا خوب بودن. تو این مدل و کمدی، اگه میشه چنتا معرفی کنید.
مجدد به حرف من گوش بده اینارو ببین:
- High School DxD
- High School of the Dead
- Trinity Seven
- Demon King Daimao
- Chivalry of a Failed Knight
بهترین انیمه ی کمدی تاریخه GTOیعنی واقعا GTO یا همون Great Teacher Onizuka پیشنهاد نمیدید؟![]()