Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

جالب ترین بخش Suicide Squad کمدی اثر بود!
اصلا فکر نمیکردم کمدی و خر بازیاشون رو اینقدر خوب در بیارند.:)) اون تیکه Deadshot عالی بود.:)) انیمیشن هم تا به اینجا عالی بوده. فعلا داستان چیز خاصی ازش رو نشده، تصمیم بگیریم کیفیتش چطوریاست. اما تا به الان پتانسیل یک اثر عالی شدن رو داره.

View attachment 342770
خودت تاپیک رو ترک کن تا بچه ها با چوب و چماغ و کمربند نیوفتادن دنبالت :D:-"

من شجاعتش رو تحسین میکنم. هر چند ریسک بالایی داشت و منطقی نبود زدن همچین حرفی تو این تاپیک ولی خب بازم دمش گرم که گفت :D

سه قسمت اول SS خیلی خوب بود. همشونو دوس دارم. صداپیشگی جاپونیش مورد پسنده. کینگ‌شارک مثل همیشه عالی. هر چی سمت پرت میکنن میخوره. خیلی خووبه لعنتی. هارلی خیلی خوبیم ساختن. ددشات و کلی فیس و پیس‌میکر هم خیلی خووبن. کیفیت خود کار هم خوبه واقعا. اون طنزش و اتفاقات احمقانش خیلی به جا و به اندازن. در کل طبق انتظارات بوده تا اینجا به نظرم.

لیک ها درست بودند! دیمون اسلیر با یک سه گانه سینمایی تموم میشه!

5 سال دیگه همتون رو میبینم.:))

پ.ن:اگر موفق بشه مطمئنن آرک آخر جوجوتسو کایسن هم همین سرنوشت رو داره!:))
این استدیو ها اگه نمی خوان مثل آدم انیمه بسازن اصلا نسازن . پیر شدیم تا اتک تموم شد

.....
دلم یه انیمه طولانی از برزرک می خواد

دیگه شمائم خیلی حساس شدید به این گپ ها :D 10-15 سال پیش اگه یه انیمه ای زیر 5 سال فصل بعدیش تایید میشد back to back به حساب میومد. :D

واقعا الان دوره خیلی خوبیه هر فصلی تموم میشه بعد قسمت آخر زمان پخش فصل بعدیشم مشخص میشه حتی.

فصل سوم یکی از بهترین انیمه های تاریخ یعنی موشوکو تنسی تایید شد! :punk: :hug: B-)

دیگه شمائم خیلی حساس شدید به این گپ ها :D 10-15 سال پیش اگه یه انیمه ای زیر 5 سال فصل بعدیش تایید میشد back to back به حساب میومد. :D

واقعا الان دوره خیلی خوبیه هر فصلی تموم میشه بعد قسمت آخر زمان پخش فصل بعدیشم مشخص میشه حتی.
سه گانه سینمایی خدایی ظلمه!

تا بلوری هر کدوم برسه دهن تک تکمون سرویسه.:|

آخرین ویرایش:

بابا چین سامن سینمایش تایید شده معلوم نیست کی میاد بعد ادامشه می سازن یا نه؟

یه انیمه می سازن ادامش معلوم نیست کی میاد. جالبه موفق هم میشه باز می رن سراغ یک سری جدید
....
هنوز خیلی از وایفو ها رو نشون ندادن اگه ادامشو نسازن با قمه می رم در mappa

آخرین ویرایش:
خودت تاپیک رو ترک کن تا بچه ها با چوب و چماغ و کمربند نیوفتادن دنبالت :D:-"
گفتم تا جایی که دیدم، شاید اصلا چند قسمت آخرش خیلی عالی باشه.
منظورم اینه تعداد قسمت مهم نیست بحثم سر جذب کردنه مخاطبه. وان پیس هست 1000 قسمت ولی تو همون چند قسمت اولش جذبت میکنه

حالا شما ابنارو میگین اینا نسبتا انیمه جدید محسوب میشن مثلا ما که فن Rezero هستیم بگین چه خاکی بریزیم سرمون؟ تقریبا ده ساله کلا سه فصل اومده! یا بلیچ یا همین کونو سوبا و خیلیای دیگه من یکی بعضی موقع ها از خیر انیمه میگذرم میرم سراغ لایت ناول و مانگا چون واقعا ادم پیر میشه بخواد یه انیمه ادامش بیاد.میدونم پروسه زمان بریه ولی واقعا دیگه خیلی طولانیه زمان بین فصلای انیمه ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or