Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فصل سوم یکی از بهترین انیمه های تاریخ یعنی موشوکو تنسی تایید شد! :punk: :hug: B-)

دیگه شمائم خیلی حساس شدید به این گپ ها :D 10-15 سال پیش اگه یه انیمه ای زیر 5 سال فصل بعدیش تایید میشد back to back به حساب میومد. :D

واقعا الان دوره خیلی خوبیه هر فصلی تموم میشه بعد قسمت آخر زمان پخش فصل بعدیشم مشخص میشه حتی.
سه گانه سینمایی خدایی ظلمه!

تا بلوری هر کدوم برسه دهن تک تکمون سرویسه.:|

آخرین ویرایش:
دیگه شمائم خیلی حساس شدید به این گپ ها :D 10-15 سال پیش اگه یه انیمه ای زیر 5 سال فصل بعدیش تایید میشد back to back به حساب میومد. :D

واقعا الان دوره خیلی خوبیه هر فصلی تموم میشه بعد قسمت آخر زمان پخش فصل بعدیشم مشخص میشه حتی.
بابا چین سامن سینمایش تایید شده معلوم نیست کی میاد بعد ادامشه می سازن یا نه؟

یه انیمه می سازن ادامش معلوم نیست کی میاد. جالبه موفق هم میشه باز می رن سراغ یک سری جدید
....
هنوز خیلی از وایفو ها رو نشون ندادن اگه ادامشو نسازن با قمه می رم در mappa

آخرین ویرایش:
خودت تاپیک رو ترک کن تا بچه ها با چوب و چماغ و کمربند نیوفتادن دنبالت :D:-"
گفتم تا جایی که دیدم، شاید اصلا چند قسمت آخرش خیلی عالی باشه.
منظورم اینه تعداد قسمت مهم نیست بحثم سر جذب کردنه مخاطبه. وان پیس هست 1000 قسمت ولی تو همون چند قسمت اولش جذبت میکنه

حالا شما ابنارو میگین اینا نسبتا انیمه جدید محسوب میشن مثلا ما که فن Rezero هستیم بگین چه خاکی بریزیم سرمون؟ تقریبا ده ساله کلا سه فصل اومده! یا بلیچ یا همین کونو سوبا و خیلیای دیگه من یکی بعضی موقع ها از خیر انیمه میگذرم میرم سراغ لایت ناول و مانگا چون واقعا ادم پیر میشه بخواد یه انیمه ادامش بیاد.میدونم پروسه زمان بریه ولی واقعا دیگه خیلی طولانیه زمان بین فصلای انیمه ها.

درباره ادامه‌دار بودن انیمه و مانگا قبلا یه بار گفتم و دوباره تاکید می‌کنم؛ تا حد امکان سراغ کارهای تموم شده برید یا اقلا فقط چند مورد خاص رو آنگویینگ دنبال کنید.:D آنگویینگ دنبال کردن این همه انیمه، مانگا، ناول و ... که هیچ کدومشون هم نمی‌شه پایانی براش متصور بود به طرز احمقانه‌ای وقت زیادی از آدم می‌گیره. حالا بماند که چیزی از داستان یادت نمی‌مونه.

اتفاقا من وان‌پیس رو تا لیتل گاردن با مشقت دیدم و تقریبا یک سالی آنهولد بود بعدش.:D @al'ar

انیمه‌های فصلی کایجو رو دیدم. شباهت‌هایی با اتک داره که هی باعث میشه با اون مقایسه کنمش در حالی که به گرد اتک هم نمی‌رسه. خیلی آبکی به نظر میاد داستان. کاراکتر‌ها هیچ‌کدوم پرداخت مناسبی نداشتن و کاریزمای شخصیت‌های مهم به صفر میل می‌کنه. با این حال جذاب بود و خوش گذشت.:D

موشوکو رو ندیدم هنوز. کیمتسو هم ۷ تا دیدم و حرف خاصی نیست.

ناروتو رو همچنان می‌خونم رسیدم جلد ۴۵ اینا. بسیار مفرح می‌باشد ولی همچنان اوچیها جماعت رو درک نمی‌کنم. و اینکه حقیقتا ناروتو بلیچ و وان‌پیس در یک لیگ دیگه‌ای هستن.:D همین بین رفتم یه نگاه به انیمه هم انداختم و واقعا افتضاح بود؛ قسمت ۱۲۰ ۱۳۰ شیپودن.

این دانجن مشی که اینقدر تعریف می‌کنید جدی خوبه؟‌ نرم ببینم باز مثل odd taxi شه.:D

خدا وکیلی این چه وضعشه !! یـ نفر این ufotable رو از تو برق بکشه !! مادر بگرید فقط :(( این چه وضع CGI بود @-)
با وضعی که این قسمت داشت، الان درک میکنم چرا این فصل اسکرین تایم هر هاشیرا رو زیاد کرده بودند. چون توی فیلم ها دیگه اصلا جایی برای سکانس اضافه نمیمونه. از یک طرفم یکی از انتقاداتی که به مانگا میشد اسکرین تایم کم هاشیراها بوده.

این قسمت بعد مبارزه فصل دوم، بهترین قسمت کل انیمه بود. دهنشون سرویس واقعا!
الان توی قلعه بی نهایت همشون شهید بشن حسی بهشون داریم. از اونطرف واقعا توی خوابم نمی‌دیدم این اوبایاشیکی اینطوری با زن و بچه انتحاری بزنه. خیلی بی رحمانه بود بچه ها هم کشت.:|

چقدر خفن بود قسمت هشتم کیمتسو! یعنی هر چی داشتن رو گذاشتن وسط برای ساخت این قسمت. زیبایی و شکوه از همه جاش فوران میکرد. چه از نظر بصری چه موسیقی و همینطور دیالوگا. واقعا اوج لذت بود.

دیدن دوباره‌ی ورود موزان-ساما همچنان جذاب بود. اوبایاشیکی هم هر چی خواست گفت و بعدم حرکتی رو زد که هیچکس انتظارشو نداشت! به قول موزان، خشم و نفرت مثل مارهای افعی دور قلبش پیچیده بودن و حتی حاضر بود زن و بچه‌هاش رو هم فدا کنه برای اینکه حتی لحظه‌ای موزان رو تحت فشار قرار بده. چون میدونست که قرار نیست بمیره. رسیدن هاشیراها خیلی خفن و حماسی بود. وقتی فهمیدن خود موزان اونجاس هم عالی بود. جایی که هیمجیما داد میزنه موزان اینجاس پشمای آدم میریخت. واقعا نمیدونم قراره توی اینفینیتی کسل چه اتفاقی بیفته. کاملا رفتن تو زمین شیاطین و فکر نمیکنم بتونن بدون اجازه‌ی موزان ازونجا خارج شن! چه فروشی بکنن با اون سه تا سینمایی. یعنی یه جوری میفروشن که دنیا به خودش بلرزه :D

چیزی که من فکر میکنم برای ابن سه سینمایی
فیلم اول:فایت زینتسو و فایت با اپرموون سه
فیلم دوم :فایت اپر موون دو و یک
فیلم سوم:فایت با اپرموون چهار و در نهایت فایت موزان
اینجوری فکر کنم ترتیب فیلم ها باشه در کل با این استدیو فکر کنم یه کار بی نظیر در بیاد ازش که واقعا ارزش صبر کردنو داشته باشه چون انیمه نسبتا بشدت وفاداره به مانگا و ابن خودش خیلی خفن میکنه کارو برای ترکیب با جادو uftable معجون خفنی میشه

در مورد موشوکو هم بگم البته ممکنه نامحبوب باشه ولی خب این فصل دوم رو به صورت کلی دوس نداشتم. یعنی نهایتش ۴ ۵ قسمت بود که خوشم اومد. ولی بازم تا تهش دیدم که ببینم چی میشه و آیا میشه فصل بعدش رو هم پیگیر شد یا نه که اتفاقات پایانی تا حد زیادی منصرفم کرد :D

دوتا زن؟ واقعا؟ :D یعنی اصلا در توانم نیست تحمل همچین چیز چیپ و زشتی. میدونم کلا لاس زدن و مسائل جنسی بخش مهمی از انیمه هستش ولی دیگه تکرار این جریان واقعا جالب نبود. پائول رو تو شروع انیمه داشتیم ولی خب میشد تحملش کرد اما این یکی رو دیگه نیستم واقعا :D یه نیم فصل رو با تلاش برای بیدار شدن سالار گذروندیم که اینطوری فصل رو تموم کنین؟ بی تربیتا :D

به هر حال امیدوارم انیمه برای طرفداراش همچنان جذاب و خوب بمونه.

درباره ادامه‌دار بودن انیمه و مانگا قبلا یه بار گفتم و دوباره تاکید می‌کنم؛ تا حد امکان سراغ کارهای تموم شده برید یا اقلا فقط چند مورد خاص رو آنگویینگ دنبال کنید.:D آنگویینگ دنبال کردن این همه انیمه، مانگا، ناول و ... که هیچ کدومشون هم نمی‌شه پایانی براش متصور بود به طرز احمقانه‌ای وقت زیادی از آدم می‌گیره. حالا بماند که چیزی از داستان یادت نمی‌مونه.

اتفاقا من وان‌پیس رو تا لیتل گاردن با مشقت دیدم و تقریبا یک سالی آنهولد بود بعدش.:D

ناروتو رو همچنان می‌خونم رسیدم جلد ۴۵ اینا. بسیار مفرح می‌باشد ولی همچنان اوچیها جماعت رو درک نمی‌کنم. و اینکه حقیقتا ناروتو بلیچ و وان‌پیس در یک لیگ دیگه‌ای هستن.:D همین بین رفتم یه نگاه به انیمه هم انداختم و واقعا افتضاح بود؛ قسمت ۱۲۰ ۱۳۰ شیپودن.
من از قسمتی که زورو با میهاک مبارزه میکنه دیگه به صورت جدی درگیرش شدم. ناگفته نماند وان پیس خیلی وقته زده جاده خاکی! 500 تا کاراکتر هست که نیازمنده داستان خودشون هستن ولی باز میبینی هر بار کاراکتر های جدید و بیهوده بهش اضافه میشه. داستان رو هم که نگم چقدر داره کشش میده. طرف 10 سال پیش میگفت 5 سال بعد تمومه!

انیمه ناروتو رو نمیدونم کامل دیدی یا نه؟ داستان ایتاچی و اوچیها واقعا غیر منطقی و مسخره بود! ایان داستانواقعا افتضاح بود. یکی از خفن ترین ویلن ها پتانسیلی که داشت بر باد رفت و خیلی موارد دیگه به دلیل اسپویل بهش اشاره نمیکنم!!!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or