Ecthelion
کاربر سایت
درباره ادامهدار بودن انیمه و مانگا قبلا یه بار گفتم و دوباره تاکید میکنم؛ تا حد امکان سراغ کارهای تموم شده برید یا اقلا فقط چند مورد خاص رو آنگویینگ دنبال کنید.
آنگویینگ دنبال کردن این همه انیمه، مانگا، ناول و ... که هیچ کدومشون هم نمیشه پایانی براش متصور بود به طرز احمقانهای وقت زیادی از آدم میگیره. حالا بماند که چیزی از داستان یادت نمیمونه.
اتفاقا من وانپیس رو تا لیتل گاردن با مشقت دیدم و تقریبا یک سالی آنهولد بود بعدش.
@al'ar
انیمههای فصلی کایجو رو دیدم. شباهتهایی با اتک داره که هی باعث میشه با اون مقایسه کنمش در حالی که به گرد اتک هم نمیرسه. خیلی آبکی به نظر میاد داستان. کاراکترها هیچکدوم پرداخت مناسبی نداشتن و کاریزمای شخصیتهای مهم به صفر میل میکنه. با این حال جذاب بود و خوش گذشت.
موشوکو رو ندیدم هنوز. کیمتسو هم ۷ تا دیدم و حرف خاصی نیست.
ناروتو رو همچنان میخونم رسیدم جلد ۴۵ اینا. بسیار مفرح میباشد ولی همچنان اوچیها جماعت رو درک نمیکنم. و اینکه حقیقتا ناروتو بلیچ و وانپیس در یک لیگ دیگهای هستن.
همین بین رفتم یه نگاه به انیمه هم انداختم و واقعا افتضاح بود؛ قسمت ۱۲۰ ۱۳۰ شیپودن.
این دانجن مشی که اینقدر تعریف میکنید جدی خوبه؟ نرم ببینم باز مثل odd taxi شه.
اتفاقا من وانپیس رو تا لیتل گاردن با مشقت دیدم و تقریبا یک سالی آنهولد بود بعدش.
انیمههای فصلی کایجو رو دیدم. شباهتهایی با اتک داره که هی باعث میشه با اون مقایسه کنمش در حالی که به گرد اتک هم نمیرسه. خیلی آبکی به نظر میاد داستان. کاراکترها هیچکدوم پرداخت مناسبی نداشتن و کاریزمای شخصیتهای مهم به صفر میل میکنه. با این حال جذاب بود و خوش گذشت.
موشوکو رو ندیدم هنوز. کیمتسو هم ۷ تا دیدم و حرف خاصی نیست.
ناروتو رو همچنان میخونم رسیدم جلد ۴۵ اینا. بسیار مفرح میباشد ولی همچنان اوچیها جماعت رو درک نمیکنم. و اینکه حقیقتا ناروتو بلیچ و وانپیس در یک لیگ دیگهای هستن.
این دانجن مشی که اینقدر تعریف میکنید جدی خوبه؟ نرم ببینم باز مثل odd taxi شه.

این چه وضع CGI بود