سلام
طبق سنت قدیمی تاپیک...درباره ی انیمه هایی این فصل که تا اینجا دیدم، نظرم رو بدم...ولی قبلش خیلی کوتاه و تک خطی نظرم رو درباره ی انیمه های فصل قبل بدم...
Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu Part 2
عالی بودش...خیلی لذت بردم...بودن سیلفی خودش به تنهایی میتونه دلیل دیدن هر انیمه و عنیمه ای باشه
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 3
لامصب چقدر خوب بودش...این فصلش جنون محض بودش، دوبله هاشون همه با داد و بیداد بودش...
اینکه بخش مهمی از داستان درباره ی لالاتینا بودش...خیلی خوب بودش....بعضی از تیکه های قسمت آخرش رو چند بار دیدم...چقدر "آی کایانو" خوبه
Kaijuu 8-gou
پسر عجب چیزی بودش...خیلی خوش ساخت بودش...حسابی حال کردم باهاش...
درباره ی دوبله ـش نکته ای که خیلی دوست داشتم صدای Fairouz Ai برای کیکورو بودش...طی این چند سالی که دوبله رو شروع کرده....داره با قدرت پیش میره و تو انیمه های خیلی خوبی دوبله کرده....امیدوارم که با همین قدرت پیش بره و صداش رو بیشتر بشنوم....
Kimetsu no Yaiba: Hashira Geiko-hen
هیچ نظری ندارم، ارک خسته کننده ای بودش...ولی در عوضش قسمت آخر جبران کرد و جایی خیلی بدی هم تموم شد...
Yoru no Kurage wa Oyogenai
خیلی خوب بودش...قشنگ انیمه ای تو تایپ من بود....انیمه ای بدون پسر که مزاحم باشه....داستان خیلی خوب پیش رفت و از دیدنش واقعاً لذت بردم....
نمیتونم ایراد خیلی بزرگی ازش بگیرم....چون دوست ـش داشتم
Shuumatsu Train Doko e Iku
سه تا دلیل داشتم برای دیدنش
اول: اینکه مثل انیمه ی قبلی، همگی شوجو بودن و خبری از پسر نبودش
دوم: صدای Hina Kino رو دوست دارم و منو یاد دیونه بازی هاش توی Asobi Asobase میندازه و بعدش هم صدای Anzai Chika رو خیلی دوست دارم و بعد از دیدن Lycoris Recoil که 2 سال پیش امد...رسماً فن ـش شدم
سوم: فان بودش و دیدنش هفتگی لذت داشت.
Urusei Yatsura (2022) 2nd Season
خدایش خیلی خوب بودش....تم کلاسیک اون رو خیلی دوست داشتم و نوع شوخی های قدیمی اون جالب بودش...کلاً انیمه ی فانی بودش و تیم دوبله ی خیلی خوبی داشت که صدای تک تک ـشون رو دوست داشتم.
صدای Uesaka Sumire رو جای لام خیلی دوست داشتم و اون لهجه ی خاص و تیکه کلامی که داشت خیلی بامزه بودش.
جمعه صبح اولین چیزی که نگاه میکردم بودش
Dungeon Meshi
اصلاً فک نمیکردم با دیدن قسمت اولش....عاشق این انیمه بشم....خیلی خوب بودش، عاشق Marcille شدم
یه سری دیگه انیمه رو دیدم و نصفه مونده و یه سری دیگه رو درآپ کردم.
++++++++++++++++++++++++++++++
"Oshi no Ko" 2nd Season
شروع فصل جدیدش بد نبودش و دوست داشتنی بودش...ولی از نظر OP منو کلاً ناامید کرد....OP فصل اولش خیلی خوب بودش و حسابی ترند شده بود....ولی از OP این فصلش هیچ خوشم نیومده.
Fairy Tail: 100-nen Quest
@Akiba
بلاخره یه دلیل پیدا شد که وان پیس رو هفتگی نگاه نکنم
مدت خیلی زیادی بودش که صدای Aya Hirano رو نشنیده بودم، تا ارگ جدید وان پیس که جای لیلیس صداش رو شنیدم.....بخصوص توضیحات آخر هر قسمت کلی کیف میداد برام
ولی خوب الان که Fairy Tail شروع شده....دیگه دیدن هفتگی وان پیس برام خیلی مهم نیست
تازه "ارزا" هم هستش
Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san
موضوع و داستان انیمه چیزی برای گفتن نداره....ولی برای قسمت اول بد نبودش و دوست ـش داشتم....ادامه ـش میدم، کانوجو های خوبی داره
Shikanoko Nokonoko Koshitantan
ناموساً این چه....برای چی باید این همه مورد توجه بشه؟
بعد Wit Studio چرا آخه
فعلاً بخاطر هان میگومی و Wit Studio نگاش میکنم تا ببینم چی میشه
Nige Jouzu no Wakagimi
وقتی انیمه شروع شد....اصلاً فک نمیکردم اینطور قراره خشونت رو نشون بده...
باید دید که جلوتر چی میشه...فعلاً نظری ندارم....ولی یه طورایی بگی نگی ازش خوشم امده
Kami no Tou: Ouji no Kikan
خوشم امد که بدون نشون دادن از گذشته و فلش بک زدن از فصل اول، یه کله رفت برای ادامه داستان و برای قسمت اول خوب بودش.
من مانگاش رو نخوندم...ولی فصل اولش رو دوست داشتم....
Giji Harem
نمیگم بد بود یا خوب بود....ولی اگه قرار باشه ایده ی داستان همینطور رو همین منوال پیش بره....من بهش امیدی زیادی ندارم
حالا هر چقدر هم که Saori Hayami رو دوست داشته باشم و اینکه درجا تو یه انیمه تایپ های مختلف باشه...ولی بازم 12 قسمت دیدنش اینطوری دیگه لذت نداره
Gimai Seikatsu
عاقا...یه حسی بهم میگه که Domestic Girlfriend نشه صلوات
P.S
حرف از Domestic Girlfriend شد، انصافاً OP اون حرف نداشت...هر هفته نگاش میکردم...Skip نمیکردم
2.5jigen no Ririsa
اگه بخوام با Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru مقایسه ـش کنم....اصلاً عددی نیست...و اصلاً جذایت های اون رو برام نداره.
فعلاً تا قسمت سوم ادامش میدم، تا ببینم چی میشه
Senpai wa Otokonoko
عمراً ادامه ـش بدم....همون اولش گفتم که چرا باید یه مرد جاش صحبت کنه....رو مخ ـم بودش...تا اینکه فهمیدم داستان از چه قراره....
Monogatari Series: Off & Monster Season
حضرت مونوگاتاری....قسمت اولش خوب بودش و مثل همیشه قشنگ دوست داشتنی
+++++++++++++++++
فعلاً همین ها رو دیدم.....