fire emblem
کاربر سایت
حالا شایدم مثل فیلم قبلیش وب دی ال ـش زودتر بیاد حال مضاعف ببریم اگر هر سه تا فیلمم نهایت در عرض دو سال منتشر شه که دیگه عالیه.فصل سوم یکی از بهترین انیمه های تاریخ یعنی موشوکو تنسی تایید شد!
سه گانه سینمایی خدایی ظلمه!
تا بلوری هر کدوم برسه دهن تک تکمون سرویسه.
چین سامن احساس میکنم یه مقدار از اورهایپی که براش راه انداختن ضربه خورد و باعث شد خود ماپا هم فریب بخوره و زیادی بریز بپاش کنه سرش. یعنی اگه فیلمش نفروشه واقعا شاید ادامه ای ندن براش ازونجایی که به نظرم مانگاشم تو پارت دومش افت داشته کلا.بابا چین سامن سینمایش تایید شده معلوم نیست کی میاد بعد ادامشه می سازن یا نه؟
یه انیمه می سازن ادامش معلوم نیست کی میاد. جالبه موفق هم میشه باز می رن سراغ یک سری جدید
....
هنوز خیلی از وایفو ها رو نشون ندادن اگه ادامشو نسازن با قمه می رم در mappa
چیزی که من فکر میکنم برای ابن سه سینمایی
اینجوری فکر کنم ترتیب فیلم ها باشه در کل با این استدیو فکر کنم یه کار بی نظیر در بیاد ازش که واقعا ارزش صبر کردنو داشته باشه چون انیمه نسبتا بشدت وفاداره به مانگا و ابن خودش خیلی خفن میکنه کارو برای ترکیب با جادو uftable معجون خفنی میشه
خب زمان فیلم ها مشخص نیست بعد اینکه یه فیلم کامل برای اون فایت مذکور من و شما بخواین در نظر بگیریم میشه در اوردش شاید حتی شاید فیلم اخر دو پارت بشه ولی اینکه فیلم چهارمی در کار باشه شک دارماگه سه گانه ای که براش میدن اسمش همین اینفینیتی کسل باشه قاعدتا فایت اصلی موزان نباید توش باشه، چون خیلیم طولانی بود اون قشنگ یه فیلم کامل خودش میطلبه.
اگه درست هم یادم باشه یه ماجرای چند چپتری هم سر تولد موزان داشتیم آخرای همین آرک اینفینیتی کسل، احتمالا اون باشه فقط توش که یه هایپی هم واسه فیلم چهارمش بکنن ملتو.
یعنی بهترین خبر انیمه ای سال بود برام و چقدر خوووووبهای جان
بالاخره تریلر انیمه witch hat atelier اومد
و چقدرم خوووووبه
انیمه برای 2025 تایید شده
برای توصیف وضعیت الان jjk میشه یه جمله گفت اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب واقعا امیدوارم خوب جمع بشه با این همه تاخیر ها!دیروز بخاطر نمایشگاه جوجوتسو کایسن Gege Akutami چندتا مصاحبه کرده و اعتراف کرده سر چند تا از کرکترای فرعی و آرک Culling Games (فصل سوم انیمه) بدجور زاییده و پشیمونه. الان ترجیح میداده فرمت اون آرک رو کلا تغییر و کرکترای دیگه نقش در اون آرک داشتند. ادیتور گگه کلی ایده دیگه برای اون بخش داستان داشتند که اکثرشون به خود مانگا اصلی نرسیدند.
مرگ گوجو و برنگشتنش هم انگار تایید کرده. که خدایی مرگ گوجو از بهترین بخش های داستان بود.
و تسومیکی و پلات ارتش امریکا بدترین بخش مانگا بودند.
با اینکه نویسنده درحالی که مانگا تمام نشده به اشتباهات خودش اذعان داشته. فن های سمی اثر هنوز اصرار دارند شاهکار دو عالمه!