من غلط بکنم ارتباطی با این داشته باشم

اسپویل داستانی داره، بگم برات؟سلام
گتو مگه کشته نشد اگه نشد چرا نکشتنش یا زندانی نکردنش؟
از مانگا اگه هست نهاسپویل داستانی داره، بگم برات؟
از مانگا که هست ولی احتمالا آخر همین فصل میفهمی، چون تو مانگا آخر آرک شیبویا معلوم میشد ماجرا چیه.از مانگا اگه هست نه
سوال من اینه چجوری تونستی اونو ببینی؟دوستان کمک.... ۲۴ قسمت برزرک (۲۰۱۶-۲۰۱۷) رو دیدم الان ادامش نیومده ؟ پریکوئل داره؟ چیه داستان ؟
خیلی داغونه بر خلاف نسخه 1997 که عالیهقطعا صد در صد حتما ( و کلماتی از قبیل)رفقای انیمه بین یه سوال داشتم درمورد وان پیس!
ببینم یا نبینم
والا من خیلی انیمه نمیبینم سخت ارتباط بگیرم ولی این سریال نت فلیکسش دیدم خیلی کیف کردم به نظر خیلی فانه ولی رفتم دیدم هزار قسمته!
شروعش پیشنهاد میدین؟

اولا اینکه قطعا ببین. شکی توش نیست.رفقای انیمه بین یه سوال داشتم درمورد وان پیس!
ببینم یا نبینم
والا من خیلی انیمه نمیبینم سخت ارتباط بگیرم ولی این سریال نت فلیکسش دیدم خیلی کیف کردم به نظر خیلی فانه ولی رفتم دیدم هزار قسمته!
شروعش پیشنهاد میدین؟
چه میدونم هی ما از برزرک شنیدیم گفتیم ببینیم دیگه، ولی اونقدم داغون نبودا موزیک متن و گوینده هاش عالی بودن، CGI اش رو مخ بود فقطسوال من اینه چجوری تونستی اونو ببینی؟خیلی داغونه بر خلاف نسخه 1997 که عالیه
نویسنده مانگا هم اینقدر طولش داد که ریق رحمت و سرکشید
باید مانگا رو بخونی چون اصلا انیمه درست و حسابی پوشش نمیده داستانو و نصفه هست و همون قسمت هایی هم که پرداخته تمام و کمال نیست