من تا قسمت یازده انیمه رو دیدم.(ورژن 25 قسمتی،به همراه ova memory snow)میخواستم بدونم که تا این قسمت انیمه چه چیز هایی رو حذف کرده ؟
یه سری دیالوگ ها و فایت ها یخورده از رمان کوتاه ترن که طبیعیه... همه ی اقتباس هایی که از رمان ها می بینید همچین پروسه ای رو طی می کنن
جدا از اون دو تا حذفیات گنده داره
یکیش یه پلات توییست خفن تو آخر آخر آرکه، که حدس من اینه احتمالا سال ها بعد با Director Cut اینم اضافه می کنن
یکی دیگش هم تقریبا هر Foreshadowing خیلی قوی به دو تا آرک بعدی تو این آرک ازشون اسمی به میون نمیاد.
این کار رو اینا تو فصل اول هم کردن. یه دلیلش اینه که خیلی الویت نداره این سکانس ها. ولی احتمالا دلیل مهم ترش اینه که کلا اینا جوری انیمه رو میسازن که انگار آخرین فصل شونه و بعدش با شاتگان تک تک شون قراره مغزاشون متلاشی شه و هیچ ری:زیروی دیگه ای تولید نشه
یه سری خوبی ها داره ولی بدیش اینه که رسما هیچ اثری از اشارات به وقایع فصل بعد نیست. که مطمئن شن اگه مردن یا چیزی، خط داستانی ای باز نذاشته باشن هی ملت سوال کنن چی شد چی نشد

حیف دیگه وانپیس جدی شده مثل قدیم نیست اگر مثل اون اوایل بود دعوا و بحث این دوتا کر کره خنده بود

خیلی نگران هستم آخرای آرک یه حرکتی بزنن. شاید کاری کنند لوفی اینا مجبور بشن برن مرکز مارینفورد ایندفعه با گنده های مارین مبارزه کنند.