نامسلمون کنسرت دو روز بعد اش هم آپلود نکرده، کل کنسرت اش نیست امیدوارم یک بنده خدایی بعدا ویدیو های اونا هم بزاره.
من همون موقع هم که ناروتو رو دیدم گذشته ناروتو این همه که داستان خودش رو میکشت بگه ناراحت کننده نبود. ساسکه بنده خدا رو جاش میذاشتن باز بیشتر جواب میداد.
هنوز فصل دوم رو ندیدم و من خودم هم هایپم ولی از آخرش از بس چیزای بد شنیدم که حد نداره! خودمم خبر ندارم کیه و چطور میشه، ولی انگار در مانگا اعصاب فن های 4 تا دیگه رو با انتخاب اشون قشنگ خورد کرده! اونموقع که اومد، یادمه باعث جنگ جهانی توی اينترنت شدچقدر این فصل انیمه های خوب داشتیم، فصل دوم 5-toubun no Hanayome ∬ رو دیدم و واقعا عالی بود بازم میخوام، باقیش کی میاد ؟
پ.ن: خب مثل اینکه باقیش قراره فیلم بشه
هنوز فصل دوم رو ندیدم و من خودم هم هایپم ولی از آخرش از بس چیزای بد شنیدم که حد نداره! خودمم خبر ندارم کیه و چطور میشه، ولی انگار در مانگا اعصاب فن های 4 تا دیگه رو با انتخاب اشون قشنگ خورد کرده! اونموقع که اومد، یادمه باعث جنگ جهانی توی اينترنت شد
مثل اینکه مسیری هم که اون طرف انتخاب میشه مشکل داستانی داره.
حالا تهش ببینیم چه میشه، من حداقل مطمئنم اونی که فن اشم انتخاب نهایی اش نیست کلا اینا اول و آخر باید یک روت برای همه بسازن.
خلاصه Lower Your Expectations...
من از آخرش خبر ندارم ولی معمولا اینجور انیمه نمیتونن همه رو راضی کنن، همین که تا یه جایی بتونه خوب پیش بره کافیه که البته فصل دوم هم تونست مسیر خوبی رو در پیش بگیره و به همه تقریبا پرداخت (یکمی هم دلم برای ایچیکا سوخت )هنوز فصل دوم رو ندیدم و من خودم هم هایپم ولی از آخرش از بس چیزای بد شنیدم که حد نداره! خودمم خبر ندارم کیه و چطور میشه، ولی انگار در مانگا اعصاب فن های 4 تا دیگه رو با انتخاب اشون قشنگ خورد کرده! اونموقع که اومد، یادمه باعث جنگ جهانی توی اينترنت شد
مثل اینکه مسیری هم که اون طرف انتخاب میشه مشکل داستانی داره.
حالا تهش ببینیم چه میشه، من حداقل مطمئنم اونی که فن اشم انتخاب نهایی اش نیست کلا اینا اول و آخر باید یک روت برای همه بسازن.
خلاصه Lower Your Expectations...
استثنا هم داریم مثل یاهاری که دوتا روت اش انیمه میشن. یا Re:Zero که روت برای Rem داره!ت که مال انیمه هایی هست که از روی ویژوال ناول ساخته شدن و بازم در اونصورت همیشه یه روت اصلی دارن و باقی فرعی هستن که معمولا اصلی هم انیمه میشه
این استثناها که میگی ازشون خبر نداشتم ولی خب برای پنج قلوها اگه بخوان همه شون رو خوشبخت کنن، باید دسته حمعی بفرستنشون چین، چون توی ژاپن قانون تک همسری دارن و غیرممکنهاستثنا هم داریم مثل یاهاری که دوتا روت اش انیمه میشن. یا Re:Zero که روت برای Rem داره!
[Kayoanime] Alderamin on the Sky (Season 1) [1080p][HEVC x265 10bit][Dual-Audio][Eng-Subs] – Google Driveکسی لینک دانلود برای
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin داره ؟؟؟
فقط قسمت های ۱۲،۱۳ میخوام !!!
بعد از بسته شدن تک انیمه واقعا انیمه گرفتن سخت شده ،، خصوصا آرشیوی و قدیمی ها
https://storage.kanzaki.ru/ANIME___/Tenkyou_no_Alderamin/کسی لینک دانلود برای
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin داره ؟؟؟
فقط قسمت های ۱۲،۱۳ میخوام !!!
بعد از بسته شدن تک انیمه واقعا انیمه گرفتن سخت شده ،، خصوصا آرشیوی و قدیمی ها
Clannad و clannad after story رو ببینShigatsu wa Kimi no Uso OST - Uso to Honto
دلم یه درام مثل شیگاتسو میخواد