Straw Hat Luffy
کاربر سایت
اگه منظورت دوباره دیدنه که اوکی حتما براش برنامه دارم After Story واقعا شاهکارهClannad و clannad after story رو ببین

ولی کلا درام های قوی و خوش ساخت مثل کلاناد شیگاتسو امروزه به ندرت یافت میشن

اگه منظورت دوباره دیدنه که اوکی حتما براش برنامه دارم After Story واقعا شاهکارهClannad و clannad after story رو ببین

نه دیگه اون دوران گذشتن، الان دیگه نت و رسانه ها خیلی مسموم شدن و نمیشه مثل قبل هارم درست کرددلت خوشه! ژاپنی ها قانون توی داستان هاشون میشناسن؟! اگه داشتن ژانر Harem وجود نداشت
البته میتونن اپیزود مخصوصا برای هر کدوم بسازن!
تونیکاوا ندیدم ولی پیشنهاد میکنم حتما فصل دوم پنج قلوها رو ببینی، پیشرفت زیادی توی روابط و شخصیت پردازی میکنهمن که بعد دیدن تونیکاوا عاشقانه دیگهای به دلم نمیشینه
البته فصل اولش بد نبود مانگاش هم تو آرشیو دارم ولی خب همچین دست و دلم نمیره ببینمش.
پیدا کردن یه انیمه توی لول و کلاس اونها، واقعاً کار سختی هستش....اصلاً نداریم D:اگه منظورت دوباره دیدنه که اوکی حتما براش برنامه دارم After Story واقعا شاهکاره
ولی کلا درام های قوی و خوش ساخت مثل کلاناد شیگاتسو امروزه به ندرت یافت میشن![]()
دقیقا خیلی سخته تنها چیزی که الان می تونه خلا درونمو پر کنه فیلم وایولت اورگاردن هستش که اونم مرداد میادپیدا کردن یه انیمه توی لول و کلاس اونها، واقعاً کار سختی هستش....اصلاً نداریم D:
راستی Kimi ga Nozomu Eien رو دیدی؟
انیمه ی rose of versailles هم گزینه ی خوبی هستش

دقیقا خیلی سخته تنها چیزی که الان می تونه خلا درونمو پر کنه فیلم وایولت اورگاردن هستش که اونم مرداد میاد
اینهایی که نام بردی رو ندیدم وقت کنم حتما چک میکنم
راستی سال جدید شده بیا زنگ تفریح بذار![]()
یکی دوتا نبودن که نامسلمون کنسرت دو روز بعد اش هم آپلود نکرده، کل کنسرت اش نیستامیدوارم یک بنده خدایی بعدا ویدیو های اونا هم بزاره.

حداقل در مورد HigeHiro جلد آخر لایت نوول آخر بهار میاد. فکر کنم ده قسمتی امنه!از کارای این فصلم فعلا Higehiro و Vivy و Shadow House رو استارت زدم
هیگه هیرو به مذاقم نساخت. قشنگ Poor Man's Usagi Drop ـه
Shadow house باحال میزنه. منتها هنوز قانع نشدم که چقدر رو کانسپتش کار نشده. مانگاش هم نخوندم که مطمئن باشم. فعلا ادامه میدم ببینم چی میشه. شخصیت اصلی اش ولی یه گلوله نمک ـه
Vivy در کل ولی خیلی خوفه. یه سری چیزهاش با این که اصلا ایده های کلیشه ای ای نیستن ولی چون من اخیرا چیز مشابه بهشون دیدم/خوندم رو مخ مه ولی در کل نوع ساخت و اجراش تو یه قسمتی که دیدم عالی بوده. از قسمت های بعدی هم ملت تعریف کردن که امیدوار کننده است
86 و To your Eternity رو ندیدم. میدونستم پتانسیل خوب شدنشون بالاست و واکنش ها به قسمت های اولشون خیلی خوب بوده
واسه همین بعدا سر وقت می بینمشون.
فعلا دارم از بین اونایی که نمی شناسم دست چین می کنم چیا خوبن![]()

خوشگلا نا امید نکنید این جوون روسلام
من بعد از 10 سال کلنجار رفتن با خودم میخوام بالاخره شروع کنم به دیدن انیمه های سریالی
کلا انیمه دوس دارم اما سینمایی میدیدم
لطفا بهترین ها توی سبک عاشقانه و درام رو معرفی کنید
از انیمه هایی که دیدم و دوس داشتم سینمایی : Wind rises - garden of words -Weathering with You و ...

گمون کنم اولین باره یه کسی تو انجمن یه چیزی تعریف میکنه و خیلی ناراحت میشم بخاطر اتفاقی که براش افتاده.وایولت....نگو قلبم تیر میکشه برا دیدنش (":
بعد از اون اتفاقی که هارد اصلی و فرعی ـم پوکید، تمام آرشیو OST ها و J-Music هام...یکجا نابود شد....
چیزی تو بساط ندارم که گلچین کنم، فقط دارم اون چیزهایی که خیلی دوستشون داشتم رو کم کم جمع میکنم....خیلی سختهیکی دوتا نبودن که
![]()

دروغ تو در آپریلخوشگلا نا امید نکنید این جوون رو
.