من فقط ارسلان رو دیدم بنظرم اثر خوبیه.کسی این ها رو ندیده ؟
من فقط ارسلان رو دیدم بنظرم اثر خوبیه.کسی این ها رو ندیده ؟
روت انیمه yahari کدومه؟استثنا هم داریم مثل یاهاری که دوتا روت اش انیمه میشن. یا Re:Zero که روت برای Rem داره!
درام و تاریخی قبول،اخه تریلر کجاشه؟بطور کلی سنینه
اگه منظورت خود اثره دراما تریلر تاریخی!
کسی گوسیک رو به عنوان کار عاشقانه معرفی کنه 1 هفته دسترسیش به تاپیک قطع میشهGosick
منم همینو میگم،اینا باور نمیکنن،اخه کجای این اصلا عاشقانه بود.الان تو سری فیت این پسره تو هر روت عاشقه یکی میشه ژانر فیت میشه درام؟؟؟؟؟؟سلام
کسی گوسیک رو به عنوان کار عاشقانه معرفی کنه 1 هفته دسترسیش به تاپیک قطع میشه
این کار جنایی معمایی فانتزیه . عشقش کجا بود آخه ؟ مگه هرکی به هرکی علاقه داره کار میشه عاشقانه ؟
با این فرمول Made In Abyss هم میشه عاشقانه
-----
پ.ن : بقیه گمراهان هم بیان خودشونو معرفی کنن تکلیفو یه سره کنم
اصلا اپنینگ و اندینگ هاش رو دریاب، به اندازه کافی مشخصه عاشقانه ستسلام
این کار جنایی معمایی فانتزیه . عشقش کجا بود آخه ؟ مگه هرکی به هرکی علاقه داره کار میشه عاشقانه ؟
-----
نه من میخوام با شماها برخورد کنم . استکبارم میذارم تو نوبت چون میدونم وقتی بیاد اونم تو تیم شماستاصلا اپنینگ و اندینگ هاش رو دریاب، به اندازه کافی مشخصه عاشقانه ست
با حقیقت کنار بیا
نمونه ی این سبکی هیوکا هم داشتیم، حالا جنایی اینا نبود، ولی اونم میستری در کنار عاشقانه و درام بود
ولی میتونی با کسی که گوسیک رو با آکامه گا کیل مقایسه کرده هر برخوردی داشته باشی
حالا درام رو تا حدودی قبول دارم ولی عاشقانه رو عمراً نمیشه به گوسیک چسبوند . اینا همشون گمراهن .منم همینو میگم،اینا باور نمیکنن،اخه کجای این اصلا عاشقانه بود.الان تو سری فیت این پسره تو هر روت عاشقه یکی میشه ژانر فیت میشه درام؟؟؟؟؟؟
انیمه از همه جاش گوگولیت میباره . استکبارم میدونم نظرش همینه اگه منو و امیرو بن میکنی اونم بن کن حداقل باهم بریم کوهستان توبه . حالا جدی توی MAL که ژانر رومنس رو نوشته براش دیگه از دست من خارجه .سلام
-----
استکبار رو نزار تو نوبت! فقط خودش رو لن کن که نشونه ی این باشه حتی با بزرگان انیمه هم شوخی نداری! تا ما حساب کار دستمون بیادسلام
نه من میخوام با شماها برخورد کنم . استکبارم میذارم تو نوبت چون میدونم وقتی بیاد اونم تو تیم شماست
پیشنهاد تو بهتره واسه همین رسما پیشنهاد خودمو پس میگیرم چون میدونم استکبار فداکارهستش اگه قرار باشه کسی بره کوهستان توبه خودش بهترین گزینه اس .استکبار رو نزار تو نوبت! فقط خودش رو لن کن که نشونه ی این باشه حتی با بزرگان انیمه هم شوخی نداری! تا ما حساب کار دستمون بیاد
همهشونو بن کن برن. کی گفته گوسیک رومنسه؟ اصلا انیمه رو درک نمیکنن. گوسیک بهترین ایسکای فضایی بوده که از رادیو خوندم.سلام
نه من میخوام با شماها برخورد کنم . استکبارم میذارم تو نوبت چون میدونم وقتی بیاد اونم تو تیم شماست
خوب چون تاپیک داره منحرف میشه از بحث اصلیش ادامه نمیدم
ظاهرا هر چیزی به غیر از انیمیشنبحث اصلی تاپیک چیه؟
روت انیمه yahari کدومه؟