Sarvior
Gold User
درمورد ارگ بم نظری ندارم ولی ....متاسفانه نه بم هست نه ربطی به ایران داره دقیقا از روی یک دژ گلی قدیمی الهام گرفته شده یادم نیست توی مراکش بود کجا بود!. توی فن سایتها بگردید پیدا میکنید.
نقش رستم
درمورد ارگ بم نظری ندارم ولی ....متاسفانه نه بم هست نه ربطی به ایران داره دقیقا از روی یک دژ گلی قدیمی الهام گرفته شده یادم نیست توی مراکش بود کجا بود!. توی فن سایتها بگردید پیدا میکنید.
نبینید آقا نیبنید

ساخت این کار به شدت طولانی بوده( فک کنم 10 سال) و چندین بار پروسه تولیدش تغییر کرده. ظاهرا بودجه مناسبی دست تیم سازنده بوده که این همه مدت تونسته پروژه رو بچرخونه ولی تقریبا مطمئنم که به هیچ اورگان داخلی وصل نبودن و از جیب شخصی براش خرج کردند. اولین نمایش فیلم هم در جشنواره Annecy فرانسه بوده، یکی دو ماه پیش هم در جشنواره ای در اصفهان پخش شده بوده که متاسفانه نشد برم ببینم. به این زودیا هم بعیده توو سینماهای داخلی اکران بشه. کسایی هم که کار رو دیدن ازش تعریف کردن و گفتن فیلم خوبیه و داستانش چفت و بست داره( از بزرگترین مشکل انیمیشنهای داخلی بخصوص کارهای بلند، ضعف در ساختار فیلمنامه هستش). خیلی هم در کارشون از انیمه ها و روند تولیدشون الهام گرفتنآقا این انیمیشن وطنی «آخرین داستان» که راجع به کاوه آهنگر و ضحاکه احیانا تریلراش رو دیدید؟ خیلی جالب و حرفهای به نظر میاد. واقعا بهش امیدوارم. حیف فعلا معلوم نیست کی و چطور میشه دیدش.
پ.ن: این تریلر دومش که البته قدیمیه:
-----
درسته، انگار تو فرانسه و... اکران یا نمایش محدودی داشته.
در اون مورد منم بیصبرانه منتظرم که برسه و صدالبته اورجینال بشه تهیهش کرد. آخ موسیقیش! اونایی که تا حالا شنیدیم که حرف نداشته؛ هم حس و حال ایرانی داره و هم محدود به حالوهوای بومی نشده. کلا هنوز باورم نمیشه؛ جدی با این همه محدودیتها و مشکلاتی که سر راه انیمیشنسازها هست این کار واقعا وطنیه؟!
اشکان صادقی از اعضای قدیم گلوری مدیر دوبلاژ این انیمیشن شده و قرار هست دوبلش بیادبزن اون کف قشنگه رو که بالاخره کیفیت درست درمون قسمت دوم شگفتانگیزان هم اومد. بعد از چهارده سال ببینیم برامون چی دارن. در کنارش اینم اضافه کنم All Hail JoJo
بیخیال تو اینستاگرام و اون جعل و جهل کده ها گوشمون از این حرفا پر شده دیگه !!! تصویر خودش گویاست نیاز نیست توضیحی اضافه کنیم!!!درمورد ارگ بم نظری ندارم ولی ....
نقش رستم
![]()
![]()
اشکان صادقی از اعضای قدیم گلوری مدیر دوبلاژ این انیمیشن شده و قرار هست دوبلش بیاد
کاش میشد همه دوبلور ها همون دوبلور های سری قبلی باشن
Manhwa And Manga | online read raw manhwa and manga noblesse, tower of god, nana no taizai, fairy tail.اقا کسی سایتی واسه خوندن چپترای پرویو tower of god سراغ نداره؟
بابا بنده خدا فقط گفته انیمه دوست داره دیگه !! حوزه فعالیتش چیز دیگه ایه !!
توی سایت mangahelper هم ترجمه و خود چپتر رو سریع می ذارند:اقا کسی سایتی واسه خوندن چپترای پرویو tower of god سراغ نداره؟
) ، البته الان فقط یکیش مونده...و یکی از مهم ترین هاش...گینتاما 

روح و روانمان را شاد کرد!!!

خیلییییییی وقته منتظر یه مبارزه شاخ و عالی از زورو هستم! تقریبا بعد از دو سال همه دشمن هاش رو وان شات کرده و هیچکی در حد و حدودش نبوده! اما اینجا یکی از اون مبارزه های خونین میخوام...مستر1...کاکو... و حتی ریوما 
.... حالا در مقابلش...لوفی و مومو رو باید تصور کنیم؟ 
خیلی حس خفنی داشتن
، این گلبول های سفید با تمام سفید بودنشون و بعدا به خون و رنگ قرمز آغشته شدن بسی خفن بودن!
، آها از جوخه 11 بدن هم نگذریم! (Killer T ) ، بقیه ی دوستانی که اسمی ازشون برده نشد هم خفن بودن! کلا همه چی دلنشین
)
یا بهتر بگم این چیزا کلا حس خوبی بهم نمیدن وقتی تو انیمه ها و اینا هستن! یکی از دلایلی که با برسرک کنار نمیتونم بیام وجود این مواردشه...فکر کنم گابلین اسیلر هم چنین چیزایی داره،که خوب...اون هم کنسله دیدنش
و شخصیت محبوبم بود
لعنت بهش!
این بود آرمان های ما آخه؟

الان سه قسمت آخر مونده بود و داشتم میدیدم و یعنی تا تموم شدن انیمه نااابود شدم!
چقدر رو اعصاب بود این بشر....چقدر...(همون خط بالا...)
کلا اینکه حالم بهم میخورد دیگه
حق مطلب ادا شد یا بیشتر اعلام انزجار کنم؟ 

، و نسل بعد باید آرزوی ایشون رو برآورده کنند...مشخصه اصلا

خیلی رو اعصاب بود این وضعیت نامتعادل روحی روانیشون
و بچه امپراطور چه سورپرایزی بود و باحال میجنگه!
واقعا لذت بردم از مبارزتاش! صبر ندارم برای چپتر بعد
کسی که با یک مشت همه رو میترکونه در فرعیات به سر میبره
مبارزات بقیه که باید جون بکنند جذابه
همون اوایل شاید