@NoctisSasuke قرن ها پیش یه پست دادی و کاوایی فصل رو انتخاب کردی، از اون موقع میخواستم پست بدم و بگم(یادم نیست پست دادم یا نه! حافظه نابود!) که کاوایی فصل رو من پلاکت ها انتخاب میکنم مخصوصا این اصلیه که توی اندینگ هم هست به شدت کاواییییی بودن!
Angolmois
راستش من هیچ ایده ای از نتیجه ی جنگ سوشیما،مدت زمانش و ... نداشتم! کل اطلاعاتم از همین معرفیه GOT بود که آقا مغول ها حمله کردن سوشیما...و تمام! (و قبل از GOT اصلا در موردش هم نشنیده بودم )
در کل اینکه حسابی لذت بردم! استراتژی هایی که میچیدن و ... همه چی عالی بود! و کلا از این کارهای تاریخی خیلی خوشم میاد! یه سری کاراکترها هم دوست میداشتم!
میتونست بهترم باشه اگر کیفیت ساخت انیمه بالاتر بود! ولی خوب...
آها گفتن خیلی بخش ها توی انیمه حذف شده یا ملو شده و .... ، به شخصه از این مورد من بدم نمیاد یا بهتر بگم این چیزا کلا حس خوبی بهم نمیدن وقتی تو انیمه ها و اینا هستن! یکی از دلایلی که با برسرک کنار نمیتونم بیام وجود این مواردشه...فکر کنم گابلین اسیلر هم چنین چیزایی داره،که خوب...اون هم کنسله دیدنش
ادامه ـش رو میخوام: ولی حس میکنم خبری نخواهد شد و ادامه در مانگا و این حرفاست که....حسش نیست
راستی یکی اشاره کرد که نمایش GOT که روز نهم؟ بود،فلان قسمت انیمه بود...حالا یادم نمیاد دقیقا کجاها ولی آخراش بود دیگه؟ و ... الان سوشیما که رسما همه قلع و قمع شدن و غیر دوتا شخصیت اصلی و 4تا بچه کسی نمونده! یکم بیاید من رو روشن کنید اصلا این جنگ چند روزه و چطوره و چه انتظاری از بازی باید داشته باشیم؟
آها جا داره بگم اون یارو ریشیه که خیانت کرد آخرین کسی بود که ازش چنین انتظاری داشتم و شخصیت محبوبم بود لعنت بهش! این بود آرمان های ما آخه؟
---
Hanebado
و .... دلیل اصلی اینکه الان اومدم پست بدم تا قبل از دیدن گینتاما!
اومدم اعلام انزجار کنم از شخصیت اصلی (آیانو) ! یکی از آشغال ترین،حال به هم زن ترین،بیشعور ترین و هرچی صفت بد به ذهنتون میرسه "ترین" کاراکترهای اصلی تاریخ بشریت بود! الان سه قسمت آخر مونده بود و داشتم میدیدم و یعنی تا تموم شدن انیمه نااابود شدم! چقدر رو اعصاب بود این بشر....چقدر...(همون خط بالا...)
دو قسمت آخر هم برداشتن به شکل مسخره ای طراحی صورت آیانو رو تغییر دادن یه جوری که انگار چند سال بزرگ تر شده! و با این تغییر صورت، از قبل هم همون خط های بالا "ترش" کردن! کلا اینکه حالم بهم میخورد دیگه حق مطلب ادا شد یا بیشتر اعلام انزجار کنم؟
و از اونطرف کاپیتان، خیلی کاراکتر خوبی بود! یعنی کل بار انیمه رو دوش ایشون بود! و اگر ایشون حضور نمیداشت کلا دراپ شده بود رفته بود!
یکم بریم تو اسپویلر...
یعنی اگر نتیجه مسابقه برعکس میشد،اصلا بعید نبود لپتاپ رو بکوبم تو دیوار! اعصاب معصاب نداشتم اون وسط
و با تمام تغییرات آیانو و مثلا به راه راست هدایت شدنش و ...،همچنان برام همون آشغالی که بود هست!
حتی اگر لپتاپ رو به فنا نمیدادم،اگر ناگیسا میباخت یا میبرد اما مصدوم میشد و در فصل های آینده دیگه نمیتونست بازی کنه، از الان فصل دوم دراپ میشد ولی خوب چه کنیم که میخوایم ببینیم ناگیسا چه میکنه! به امید موفقیتش!
گرچه... با توجه به فردی بودن مسابقات...سال سومیه ما میره مسابقات....چند پله ای میره بالا... و میبازه ، و نسل بعد باید آرزوی ایشون رو برآورده کنند...مشخصه اصلا
نسل بعد...آیانو...شخصیت اصلی...
انیمه ورزشی با حضور بانوان تجربه ی جدیدی بود! ولی با این وضعیت آیانو و چندتا کاراکتر دیگه که خیلی بیش از حد دراماتیک وار رفتار میکردن،اگر در آینده چنین انیمه ای باز هم اومد با احتیاط نزدیک میشم! خیلی رو اعصاب بود این وضعیت نامتعادل روحی روانیشون
در مورد Angolmois ملت کاشف بعمل اومده بودن که انیمه در روز هشتم تموم شده و در ابتدای دمویی که توی E3 از بازی GOT نشون دادن شروع داستان رو از روز نهم نشون دادن و یه مشت فرضیه بهم بافته بودن که بازی ادامه انیمه اس و این حرفا که البته خیلی بعید به نظر میاد
در مورد Hanebado من دقیقاً برعکس تو فکر میکنم، یعنی اگه استعداد، انگیزه، توانایی، مهارت، فیزیک بدنی و سلامت جسمانی رو در نظر بگیری... نمیگم 100 درصد ولی 99 درصد پایان انیمه باید یه جور دیگه میشد که این وسط نویسنده ناداوری کرد و با با شونن بازی درآوردن اون چیزی که دلش میخواست رو اجرا کرد
در مورد Angolmois ملت کاشف بعمل اومده بودن که انیمه در روز هشتم تموم شده و در ابتدای دمویی که توی E3 از بازی GOT نشون دادن شروع داستان رو از روز نهم نشون دادن و یه مشت فرضیه بهم بافته بودن که بازی ادامه انیمه اس و این حرفا که البته خیلی بعید به نظر میاد
در مورد Hanebado من دقیقاً برعکس تو فکر میکنم، یعنی اگه استعداد، انگیزه، توانایی، مهارت، فیزیک بدنی و سلامت جسمانی رو در نظر بگیری... نمیگم 100 درصد ولی 99 درصد پایان انیمه باید یه جور دیگه میشد که این وسط نویسنده ناداوری کرد و با با شونن بازی درآوردن اون چیزی که دلش میخواست رو اجرا کرد
هممم...کلا باید اول برم بخونم ببینم جنگ واقعا چند روز و چطور بوده اینجوری به نتیجه نمیرسیم
---
از اینکه لپتاپم نرفت دیوار خیلی خوشحال ترم که حالا منطقی بود یا نه جدا از اینکه باز خیلی هم خوب که به اونایی که تلاش میکنند و نابغه زاده نمیشن هم اهمیت داده شده ، چون همیشه شخصیت اصلی ها تمام کارهای شونن متفاوت به دنیا اومدن و یه چیزیشون هست (شاید برای همینه که هیچوقت شخصیت اصلی ها کاراکتر محبوبم نیستن )
ولی خوب در کل آیانو یکی از نفرت انگیزترین کاراکترهای ساخته شده ی بشریته، اگر کسی مخالفه بگه ازش قطع امید کنم
راستی الان پستت در مورد هانبادو که چند صفحه قبل داده بودی رو دوباره نگاه کردم...گفتی رستگاری...آیانو منظورت بود دیگه؟
چون قاعدتا آیانو ست سوم به خاطر وضع روحیش باید 21صفر له میشد و کار به اونجاها نمیرسید، ولی به شکل مسخره ای رستگار شد(تاک نو جوتسو و گامباره گفتن های بقیه، اونم به چنین شخص آشغالی ) و برگشت به بلزی
---
شایعه ست
نباشه هم ...مگه بچه فسقلی پسر نمیتونه کاوایی باشه؟ تو فک و فامیلتون پسر نیم وجبی شیرین ندارید؟
ولی بازم شایعه ست، الکی ذهنیت بقیه رو خراب نکنید با این شایعات
شایعه ست
نباشه هم ...مگه بچه فسقلی پسر نمیتونه کاوایی باشه؟ تو فک و فامیلتون پسر نیم وجبی شیرین ندارید؟
من نگفتم پسره پس کاوایی نمیتونه باشه اتفاقا چون تو اینجوری هستی گفتم D:از اونجایی که از هر شخصیت پسر کاوایی بیزاری D: البته تو تو کار مردای سیبیلویی 3:
من نگفتم پسره پس کاوایی نمیتونه باشه اتفاقا چون تو اینجوری هستی گفتم D:از اونجایی که از هر شخصیت پسر کاوایی بیزاری D: البته تو تو کار مردای سیبیلویی 3:
پس نشر اکاذیب کردی
ولی به طور کلی جمع های پسرونه خفن ترن و بیشتر میپسندم، اما نه از اون نوعی که تو دوست داری یا مینگری تفاوت دیدگاه خیلی متفاوته
به اندازه کافی هم مثل بقیه دوستان وایفو لیست داریم برای خودمان ، لیست کاراکترهای محبوب مرد من رو با لیست هازبندوهای خودت یکی نکن
از اینکه لپتاپم نرفت دیوار خیلی خوشحال ترم که حالا منطقی بود یا نه جدا از اینکه باز خیلی هم خوب که به اونایی که تلاش میکنند و نابغه زاده نمیشن هم اهمیت داده شده ، چون همیشه شخصیت اصلی ها تمام کارهای شونن متفاوت به دنیا اومدن و یه چیزیشون هست (شاید برای همینه که هیچوقت شخصیت اصلی ها کاراکتر محبوبم نیستن )
ولی خوب در کل آیانو یکی از نفرت انگیزترین کاراکترهای ساخته شده ی بشریته، اگر کسی مخالفه بگه ازش قطع امید کنم
راستی الان پستت در مورد هانبادو که چند صفحه قبل داده بودی رو دوباره نگاه کردم...گفتی رستگاری...آیانو منظورت بود دیگه؟
چون قاعدتا آیانو ست سوم به خاطر وضع روحیش باید 21صفر له میشد و کار به اونجاها نمیرسید، ولی به شکل مسخره ای رستگار شد(تاک نو جوتسو و گامباره گفتن های بقیه، اونم به چنین شخص آشغالی ) و برگشت به بلزی
---
شایعه ست
خب این نابغه بودن رو من بهش اعتراض دارم چون توی انیمه همونطوری که دیدی سعی کرده بودن که نشون بدن نبوغ واقعی چیزی نیست که مادرزادی بدست بیاد و با فقط تمرین و تلاش مداوم میشه به پیروزی رسید. درست مثل ناگیسا که به خاطر قد بلندش همه فکر میکردن که یه برتری بزرگ داره و برای همینم همیشه برنده میشه ولی بعداً معلوم شد که بیشتر به خاطر تلاش خودش بوده یا آیانو که از بچگی همیشه با مادرش تمرین میکرده و کم کم به این سطح رسیده بود
آره منم با همین رستگاری مشکل دارم ولی نه به همون دلیلی که تو مشکل داری بلکه بیشتر برای اینکه خیلی بی مقدمه و یهویی و آبکی انجامش دادن و طرف در عرض سه سوت تمام انگیزه و هدف و غیره اش رو از دست داد و 180 درجه تغییر موضع داد
-----------
پس نیم وجبی داریم ولی بیشتر شبیه بچگی های ناروتو و لوفی هستن چرکولی و اخولی و شیطون و باکا
از انیمه های فصل 3-4تا رو شروع کردم، دوتا دیگه تو لیسته! اینی که محسن @lich-king هم در موردش گفت امروز داشتم لیست انیمه ها رو توی MAL چک میکردم دیدم بین فصلی ها اون بالاهاست! کاورش که برای من یه "نع" خیلی پررنگ و خفنه! یکم بیشتر توضیح بدید داستان چیه و این حرفا! ببینم جذب میشم یا نه
اصلا گول کاورش رو نخور که هیییییچ ربطی به داستانش نداره ! البته از همون اولش هم یه شیطنت های خاصی داره ولی از اون مدل هاس که کلا اینجور مواردش از داستان کلا جداست؛ مثل Monogatari. داستانش در مورد یه پسره س که اطرافش اتفاقات عجیبی میوفته و درگیرشون میشه ... بیشتر از این نمیدونم چطوری توضیح بدم که اسپویل حساب نشه (چون این خلاصه ای که تو MAL نوشته هم به نظرم بیش از حد گفته) فقط اگه سعی کنی به همون موارد ممیزیش گیر ندی همون یکی دو قسمت اولش معلومه کار جالبیه. کلا اگه از اون سه تا انیمه که گفتم (Monogatari و Yahari و Haruhi) خوشت میاد تو این هم موارد مثبتی پیدا میکنی که ازش لذت ببری. فقط استدیو سازنده ش یه کم داغونه که مال Grand Blue هم اینجوری بود ولی تا آخرش خوب رفت جلو اینم داره یه همچین شرایطی پیدا میکنه. کلا ببینش 3 قسمتش رو فکر نکنم بدت بیاد ولی اگه بعد 3 قسمت دیدی نمیتونی تحملش کنی بیخیالش شو
اصلا گول کاورش رو نخور که هیییییچ ربطی به داستانش نداره ! البته از همون اولش هم یه شیطنت های خاصی داره ولی از اون مدل هاس که کلا اینجور مواردش از داستان کلا جداست؛ مثل Monogatari. داستانش در مورد یه پسره س که اطرافش اتفاقات عجیبی میوفته و درگیرشون میشه ... بیشتر از این نمیدونم چطوری توضیح بدم که اسپویل حساب نشه (چون این خلاصه ای که تو MAL نوشته هم به نظرم بیش از حد گفته) فقط اگه سعی کنی به همون موارد ممیزیش گیر ندی همون یکی دو قسمت اولش معلومه کار جالبیه. کلا اگه از اون سه تا انیمه که گفتم (Monogatari و Yahari و Haruhi) خوشت میاد تو این هم موارد مثبتی پیدا میکنی که ازش لذت ببری. فقط استدیو سازنده ش یه کم داغونه که مال Grand Blue هم اینجوری بود ولی تا آخرش خوب رفت جلو اینم داره یه همچین شرایطی پیدا میکنه. کلا ببینش 3 قسمتش رو فکر نکنم بدت بیاد ولی اگه بعد 3 قسمت دیدی نمیتونی تحملش کنی بیخیالش شو
خب این نابغه بودن رو من بهش اعتراض دارم چون توی انیمه همونطوری که دیدی سعی کرده بودن که نشون بدن نبوغ واقعی چیزی نیست که مادرزادی بدست بیاد و با فقط تمرین و تلاش مداوم میشه به پیروزی رسید. درست مثل ناگیسا که به خاطر قد بلندش همه فکر میکردن که یه برتری بزرگ داره و برای همینم همیشه برنده میشه ولی بعداً معلوم شد که بیشتر به خاطر تلاش خودش بوده یا آیانو که از بچگی همیشه با مادرش تمرین میکرده و کم کم به این سطح رسیده بود
آره منم با همین رستگاری مشکل دارم ولی نه به همون دلیلی که تو مشکل داری بلکه بیشتر برای اینکه خیلی بی مقدمه و یهویی و آبکی انجامش دادن و طرف در عرض سه سوت تمام انگیزه و هدف و غیره اش رو از دست داد و 180 درجه تغییر موضع داد
-----------
پس نیم وجبی داریم ولی بیشتر شبیه بچگی های ناروتو و لوفی هستن چرکولی و اخولی و شیطون و باکا
مشکلت با رستگاری، بیشتر به نظر میرسید با پیروزی ناگیسا باشه چون به مصدومیتش اشاره کردی در صورتی که موشکل اول با آیانوهه که با تاک نو جوتسو به بازی برگشت، با اون شخصیت مذخرفش
جا داره اشاره کنم مادر هم با اون بهانه مسخره ش، انسان فلانیت مثل آیانو کلا بهم رفتن
---
اون بچه رو اعصابا همه جا هستن، ولی اکثرا از ورود به مدرسه اینا حس خفن بودن بهشون دست میده و میرن رو اعصاب تو اون سن تنها راه مقابله چک آبداره...که متاسفانه نمیشه هیچوقت عملیش کرد
از 3تا کاری که گفتی فقط یاهاری رو دیدم که خوب بود، دوست داشتم
اکثرا آخه کاری رو شروع میکنم سعی میکنم تموم کنم، مگر اینکه دیگه خیلی آشغال باشه ولی خوب کاری رو شروع نکنم راحت ترم اما حالا میزارم تو لیست ببینم چی میشه
---
همین الان Incredibles 2 رو دیدم...
همممم... کلا من هیچوقت فن اینکار نبودم و برام صرفا یه کاری بود که دو ساعت میبینم و تموم میشه میره!(ولی دیدم برا خیلی ها بهترین انیمیشن تاریخه) ، برای همین موقع دیدنش هیچ نوستالژیی نداشتم که بگم : بالاخرههههه
در کل...خوب بود...همین! شماره اول هم به نظرم جذاب تر بود(حداقل از چیزایی که یادمه )
اینجا بدمن اصلی خیلی قابل پیشبینی بود! و از اونطرف چنین بدمنی شاید برای یک کار سینمایی خوب نبود!(هیجان نداشت )
و خیلی زود همه چی سر هم بندی شد...یعنی اگر ما یکم جا به جایی داشتیم تو داستان و مثلا اول قانون امضا میشد، بعد یه بخشی رو داشتیم که هیروها گند میزدن و نظر مردم برمیگشت و بعد دوباره همه چی حل میشد میتونست جذاب تر باشه! اما اینجا گند زدن هیروها رو تقریبا کسی ندید(2تا جمله و ترکوندن دوربین فقط ) و رفع کردن مشکل(مشکلی که پیش نیمد!) هیچ حس خفنی نمیداد
در کل....همش هایپ بود که WoW و این حرفا
Monogatari ندیدی؟ شیم آن یو
همین الان توبه میکنی میزنی رو دانلود میبینی زود زود که منتظریم باید به راه راست هدایت شی کاراکترهاش و اخلاقاشون عالیه مخصوص وقتی بحث میکنند
استرسی که Monogatari Second Season و فیلم هاروهی (Haruhi Suzumiya no Shoushitsu) بهم وارد کرد سر نقاط اوج داستانی شون رو هیچ شوننی (حتی مارینفورد و پین) نداد بهم.
اصّن ندیدنشون جرمه...اتّفاق شومیه که هیچ توجیهی غیر از شط تیست بودن طرف نداره
اول اینکه خودتون
دانلود کردم ببینم یه بار، شروعم کردم ... مشکل پیش اومده سی ثانیه اول بلند شدم... و دیگه فرصت نشد برگردم یه مدت بعدشم سیستم پوکید! هرچی بود و نبود پرید! دیگه دانلود ننمودم...و وقتم نشده
عه محسن یعنی تو هم فیلمشو ندیدی؟
لازم شد بعداً یه طومار در مورد محاسن فیلم هاروهی بنویسم و بگم چرا این قدر ارزش داره که هشت بار اون قسمت های لعنتی رو ببینی(هر چند من 4 بار دیدم بعدا اسکیپ کردم قسمت آخر )
مشکلت با رستگاری، بیشتر به نظر میرسید با پیروزی ناگیسا باشه چون به مصدومیتش اشاره کردی در صورتی که موشکل اول با آیانوهه که با تاک نو جوتسو به بازی برگشت، با اون شخصیت مذخرفش
جا داره اشاره کنم مادر هم با اون بهانه مسخره ش، انسان فلانیت مثل آیانو کلا بهم رفتن
---
اون بچه رو اعصابا همه جا هستن، ولی اکثرا از ورود به مدرسه اینا حس خفن بودن بهشون دست میده و میرن رو اعصاب تو اون سن تنها راه مقابله چک آبداره...که متاسفانه نمیشه هیچوقت عملیش کرد
از 3تا کاری که گفتی فقط یاهاری رو دیدم که خوب بود، دوست داشتم
اکثرا آخه کاری رو شروع میکنم سعی میکنم تموم کنم، مگر اینکه دیگه خیلی آشغال باشه ولی خوب کاری رو شروع نکنم راحت ترم اما حالا میزارم تو لیست ببینم چی میشه
---
همین الان Incredibles 2 رو دیدم...
همممم... کلا من هیچوقت فن اینکار نبودم و برام صرفا یه کاری بود که دو ساعت میبینم و تموم میشه میره!(ولی دیدم برا خیلی ها بهترین انیمیشن تاریخه) ، برای همین موقع دیدنش هیچ نوستالژیی نداشتم که بگم : بالاخرههههه
در کل...خوب بود...همین! شماره اول هم به نظرم جذاب تر بود(حداقل از چیزایی که یادمه )
اینجا بدمن اصلی خیلی قابل پیشبینی بود! و از اونطرف چنین بدمنی شاید برای یک کار سینمایی خوب نبود!(هیجان نداشت )
و خیلی زود همه چی سر هم بندی شد...یعنی اگر ما یکم جا به جایی داشتیم تو داستان و مثلا اول قانون امضا میشد، بعد یه بخشی رو داشتیم که هیروها گند میزدن و نظر مردم برمیگشت و بعد دوباره همه چی حل میشد میتونست جذاب تر باشه! اما اینجا گند زدن هیروها رو تقریبا کسی ندید(2تا جمله و ترکوندن دوربین فقط ) و رفع کردن مشکل(مشکلی که پیش نیمد!) هیچ حس خفنی نمیداد
در کل....همش هایپ بود که WoW و این حرفا
عه محسن یعنی تو هم فیلمشو ندیدی؟
لازم شد بعداً یه طومار در مورد محاسن فیلم هاروهی بنویسم و بگم چرا این قدر ارزش داره که هشت بار اون قسمت های لعنتی رو ببینی(هر چند من 4 بار دیدم بعدا اسکیپ کردم قسمت آخر )
چند سال پیش هاروهی رو دیدم و اونموقع انیمه خوب زیاد بود که ببینم، برا همین دراپش کردم. ولی سه چهار ماه پیش دوباره دانلودش کردم که ببینم منتها چون درست حسابی یادم نیست چی به چی بود باید از اول ببینم که حس 30 قسمت نیومده هنوز