آپلودش کردم براتسلام
زیرنویس سه قسمت special baccano رو کسی داره؟
زیرنویس سه قسمت special baccano رو کسی داره؟
"مرد تک مشتی"سرچ کنعجیبه هر طور سرچ میکنم به نتیجه نمیرسه!
جستجو - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld
فارسی رو تا این پاس ندارید، ضایع ست . ممنون درست شد با همون تک مشتی!."مرد تک مشتی"سرچ کن
[ SPOILER=" Manga One piece Chapter 921"]خیلی وقته وان پیسو دنبال نمیکنم اما مگه این بچه کچله میوه ی اژدها نخورده بود؟[/SPOILER]چپتر جدید وانپیس مثل این چپتر های گذشته معنی جدیدی به "پشم ریزون" داد!واقعا Goda برازنده اشه
اول کاور رو بگم که بشدت خفن بود.
جالب بود که مشابه همچین کاوری رو اودا با بیگ مام سانجی و لوفی کشیده بود
خب انگار این نظر سنجی که برگزار کرده بودن بیگ مام(با توجه به شخصیتش طبیعیه ) نفر اخر شده و حتی اون یه تیکه شیراهوشی بغل صفحه از بیگ مام و تاشیگی بالاتر بوده
نامی اول هانکوک دوم و روبین سوم شده و بار دیگه نشون میده روبین نمیتونه هیچوقت این نامی و هانکوک رو از نظر محبوبیت توی ژاپن شکست بده
اینکه زن کینمون اوتسور هست جدا یکی از بزرگترین سوپرایز های چپتر بود!
لباس های جدید عالین مخصوصا نامی
شوتنمارو هم زد جک رو ترکوند با توجه به ظاهرش قشنگ صفحه رو زدم اونور گفت الان جک لهش کرده دیدم برعکس شد،دیگه با مگس صدا زدنش پودرش کرد.
Kaaaaaaaidoooooo Saaaaaamaaaa
اسمون هم از اومدنش تغییر کرد!
KING ALL BEASTS IS HERE
طراحیش یکی بهترین طراحی های وانپیسه.
View attachment 95422
همین الان لوفی گاوش زاییده ولی با فکر کردن به این تصویر نشون میده اوضاع میتونه از اینم بدتر شه
خیلی وقته وان پیسو دنبال نمیکنم اما مگه این بچه کچله میوه ی اژدها نخورده بود؟
درسته، انگار تو فرانسه و... اکران یا نمایش محدودی داشته.فکر کنم فعلا تو جشنواره های بین المللی نمایش داده میشه
احتمالا بزودی عرضه بشه
اولین تریلری که ازش دیدم به زبان فرانسوی بود پس احتمال داره به چند زبان دوبله بشه
وقتی بیاد حتما اورجینال میگیرمش چون از کارشون خوشم اومده خصوصا موسیقیش
فکر کنم فعلا تو جشنواره های بین المللی نمایش داده میشهآقا این انیمیشن وطنی «آخرین داستان» که راجع به کاوه آهنگر و ضحاکه احیانا تریلراش رو دیدید؟ خیلی جالب و حرفهای به نظر میاد. واقعا بهش امیدوارم. حیف فعلا معلوم نیست کی و چطور میشه دیدش.
پ.ن: این تریلر دومش که البته قدیمیه:
متاسفانه نه بم هست نه ربطی به ایران داره دقیقا از روی یک دژ گلی قدیمی الهام گرفته شده یادم نیست توی مراکش بود کجا بود!. توی فن سایتها بگردید پیدا میکنید.من قبلا به این موضوع اشاره کردم عکسم گذاشتم که پستم پاک شد !!! تو عکس زیر به خوبی میشه دلبستگی اودا به معماری ایران رو دید !!!