View attachment 95197
چهار شب پیش نشسته بودیم داشتیم آرک زوء ی وان پیس رو با داداشم می دیدیم...
انصافاً...انصافاً این چی بود ساخته بودن... تو انیمه میخواد بگه جک یه آدم تانک سگ ـه که توپ نمی لرزونتش...بعد برای این کار از کمتر از چهار تا انیمیشن زاغارت نزدیک به 4 قسمت پست سر هم استفاده می کنن...من که فقط این حس رو کردم که اینا بیشتر میخوان بیننده رو مسخره کنن تا کار دیگه...مانگا با دو تا پنل راحت منظور رو رسوند آخه شما لامصّبا تو Toei چه غلطی می کنید!!!!!!! این چه اکشنیه که نه حسی پشتش هست، نه هیجانی نه فکری نه هییییچی!!! مشکل محدود به انیمه هم نیست...90 درصد فایت های مانگا هم همین بحث هست...به طرز عجیبی لای کارهای شونن وان پیس تنها کاریه که اکشن اش با اختلاف از همه ی اجزای دیگش (شخصیّت پردازی- دنیا- داستان - روایت- طنز و...) ضعیف تره
ولش کن...گذشت تا این که پریروز Jojo's Bizarre Adventure: Vento Aureo رو دو قسمت اوّلشو دانشگاه سر آنتراک ها دیدم...(Via Uni Moft Net )
از همه جزییات خفن می گذریم...من کلّاً به خاطر حجم جزییات نبرد قسمت دوّم فقط نصف کلاس بعدی سردرد داشتم
اون موقع بود که فهمیدم دو سال صبر بدجور ارزششو داشت و پارت 5 جوجو واقعاً قراره نالوتی وار کلّ انیمه های اکشن این فصل، این نیمه و این سال رو با خاک یکسان کنه!
Jojo's Bizarre Adventure: Vento Aureo (یا Golden Wind...هیچ فرقی نمی کنه) پارت پنجم قصّه جوجو هاست...و یه بار دیگه یره سراغ یه جوجوی دیگه... با این تفاوت که یکم پیچش داه این دفعه تو شجره نامه...(البته همین جوری هم پیچش داشت داستان جوزف به خاطر این که دخترش با یه ژاپنی ازدواج می کنه لعنت دو دنیا رو به ژاپن میفرسته بعدش خودشم میره پشت سر زنش هوو میاره، با یه زن ژاپنی ازدواج می کنه بعد خود زنه و پسرش رو ول می کنه تا چند سال دیگه جوتارو بیاد تکلیفشون رو معلوم کنه...واتدافاک!!!)
قصّه این جاست که Dio... که سرش Dio Brando بود و تنش Jonathan مرحوم...قدیما عشق و عشق بازی هر زنی که رو عشقش می کشید می کشوند تو اتاق و... بعدم می کشتش...با این حال نمیدونم چی میشه چرا و اینا...یکی از این زن ها بعد .... ظاهراً کشته نشده، در رفته مورد بخشش قرار گرفته یا هر چی، میتونه به زندگیش با خیال راحت ادامه بده...با این تفاوت که یه بچّه از Dio براش به یادگار مونده. مادر این بچّه بعدها با یه مرد ایتالیایی دیگه ازدواج می کنه و خودش و پسرش رسماً ایتالیایی میشن و چند سال بعد بوووووم.... جیورنو جیووارنا فرزند Dio ـی مخوف بالاخره استندشو بیدار می کنه و هر احدی میدونه که استندها، استندهای دیگه رو به خودشون جذب می کنند و این جوری داستان در و دهن سرویس کن پارت پنج جوجو استارت میخوره. اونم نه با یه JoJo بلکه با یه (GioGio (Dio+Jojo
نزنم تو ذوق...ولی به شخصه داستان و پلات کلّی پارت پنج (تا آخرش رو میگم...مانگا رو خوندم) رو به هیچ وجه اندازه پارت 4 دوست ندارم... پارت 4 با این که از نظر یه سری خیلی جاهاش بورینگ بود(که برن بمیرن با نظراشون) ولی تک تک شخصیّت های جانبی اش خیلی با تم داستان مچ بودند و رفتارهاشون با شخصیّت های اصلی خیلی معنی داشت. جدا از این شخصیّت منفی پارت 4 واقعاً خدا بود (یوشیکاگه کیرا) مال پارت 5 هم محشره ولی تهش اون خفنی کیرا رو نداره به هیچ وجه
نه ولی خدایی که جوجو رو به خاطر پلات می بینه مثل اینه که بگی من به خاطر عمق شخصیّت پردازی میشینم Dead or Alive بازی می کنم...(شاید تعریف عمق شخصیّت ها بین افراد با هم فرق می کنه)
به خاطر اکشن میبینیم جوجو رو دیگه...اونم نه اکشن معمولی....اکشن خفن! از اسم کار معلومه تا خفن نباشه جواب نمیده و لعنت به این آراکی. مبارزه های این پارت 4 پارت دیگه رو به شرم میارن! (بعد به طرز خفنی پارت 6 همین کار رو با 5 پارت قبلیش و 7 هم با 6 پارت قبلیش می کنه...منتظر باشید) یه تیکه سر مبارزه برونو و جیورنو یه تیکه برای این که این یکی بتونه دست استندشو سریع تر به اون یکی یوزر برسونه یهو با هم درگیر میشه اسنتد ها...من نمیدونم چند تا ثانیه و فریم شد اون سکانس، ولی همون چند تا فریم به کلّ هیکل اکشنی که آرک زو تو سی قسمتی که پخش می شد ازش می ارزید
و خب Fighting On... این تازه اوپنینگ اوّله و این همه اسپویل و نکته عجیب غریب قاطیش بود...بعدیا رو نمیدونم میخواد چه بلایی سر ما که مانگا رو خوندیم بیاه
آهنگ و انیمیشن ها هم که خدا...
در مورد اوپنینگ بدم نیومد این نکته رو هم اشاره کنم جالب بود...تئوری باحالیه
تو اوپنینگ اوّلش تک تک شخصیّت ها رو نشون میده که یجوری به زنجیر وصلن...به غیر از فوگو!
ظاهراً این قضیه به فایت نهایی، و کلّاً فایت شخصیّت ها با دیاولو برمیگرده که همشون به سرنوشتشون زنجیر میشن به خاطر استند دیاولو
غیر از فوگو که اون جا تو مبارزه نیست (البته آباچیو هم تو اون مبارزه نیست که خب اون قبلش با دیاولو درگیر میشه)
ظاهراً این قضیه به فایت نهایی، و کلّاً فایت شخصیّت ها با دیاولو برمیگرده که همشون به سرنوشتشون زنجیر میشن به خاطر استند دیاولو
غیر از فوگو که اون جا تو مبارزه نیست (البته آباچیو هم تو اون مبارزه نیست که خب اون قبلش با دیاولو درگیر میشه)