Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

وقتی یه انیمه رو قرار باشه استدیو white fox بسازه دیگه نباس امیدی به فصلای بعدیش اونم به این زودی داشت. من از 2011 منتظر Steins;Gate 0 هستم تازه تاریخ انتشارش معلوم شده. :|
در رابطه با انیمه برسرک هم بیخیال شو. سری قدیمی خوبه ولی چون قدیمیه شاید نپسندی البته باز بستگی به خودت داره. سری جدید هم که دوستان مرحمت کردن CGI هست و خیلی حوصله سر بر اصلاً به کیفیت مانگا نیست. :-?
کد گیاس هم فصل 3 قراره بیاد، این سینمایی ها همون داستان فصلای قبلین شدن سینمایی. :D
منم خیلی منتظر S:G بودم که خداروشکر داره میاد... دلم برای سر درد های قسمت های اول فصل اول تنگ شده:D
اتفاقا برسرک رو قدیمیشو جزو اولین انیمه هایی بود که دیدم... دو سه قسمت اول یکم اذیت می کرد...! ولی دیگه وقتی وارد پیچش داستانی شد دیگه کیفیت برام مهم نبود:D چون برسرک همون ایده ال ذهنی منه!!! این دو فصل اخرش اصلا خوشم نیومد!تازه مانگارو شروع کردم... فهمیدم چقدر رفته تو پاچم:D باید HBO بیاد سرش با بودجه کلان بسازه:D البته باید شخصیت های مزاحم این اواخر رو حذف کنه:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zack fair and m.a.t
منم خیلی منتظر S:G بودم که خداروشکر داره میاد... دلم برای سر درد های قسمت های اول فصل اول تنگ شده:D
اتفاقا برسرک رو قدیمیشو جزو اولین انیمه هایی بود که دیدم... دو سه قسمت اول یکم اذیت می کرد...! ولی دیگه وقتی وارد پیچش داستانی شد دیگه کیفیت برام مهم نبود:D چون برسرک همون ایده ال ذهنی منه!!! این دو فصل اخرش اصلا خوشم نیومد!تازه مانگارو شروع کردم... فهمیدم چقدر رفته تو پاچم:D باید HBO بیاد سرش با بودجه کلان بسازه:D البته باید شخصیت های مزاحم این اواخر رو حذف کنه:D
دقیقاً. Steins;Gate اصلاً چیز عجیبی بود، این نسخه 0 کلاً عجیبتر از عادیه هم هست، سردردهای بیشتری در انتظارمونه. :D
والا منم از قدیمیه خیلی خوشم میومد مخصوصاً پایانش که خیلی طوفانی بود. :o ولی سری جدید به زور 4 5 قسمت دیدم، حالا فک کنم قسمتای اولش بود اون اسبه بود، کلاً نابودم کرد. :D

CITRUS
باز اینو پیشنهاد دادی؟ .... این انیمه رو ول کن دیگه.. چیزی از این انیمه درنمیاد... ایشون میخواد موتور انیمه روشن بشه وگرنه سایتای پو#ر.ن زیاده....
پ. ن:از فصل سوم code geass بشدت میترسم که چطور میخوان داستان رو شروع کنن و ادامه بدن،اصلا احساس خوبی نسبت به کار این استودیو ندارم...
در رابطه با انیمه هایnew این فصل هم violet evergarden و darling in the franxx خوب ظاهر شدن و بقیه در حد متوسط بودن، البته نظر شخصی منه و از مجموع نظر انیمه فن ها میگم

دقیقاً. Steins;Gate اصلاً چیز عجیبی بود، این نسخه 0 کلاً عجیبتر از عادیه هم هست، سردردهای بیشتری در انتظارمونه. :D
والا منم از قدیمیه خیلی خوشم میومد مخصوصاً پایانش که خیلی طوفانی بود. :o ولی سری جدید به زور 4 5 قسمت دیدم، حالا فک کنم قسمتای اولش بود اون اسبه بود، کلاً نابودم کرد. :D
برای بار چندم میگم به شدت منتظر این طوفان دوست‌داشتنی هستم:D

IMG_20180326_172340_264.jpg
داشتم گشتی تو نت میزدم چشمم به art work قشنگ از pokemon افتاد...

Last edited by a moderator:
میگم الان جایی هست وان پیس رو ساب کنه ؟ رفیقم شاکی بود که دو روزه دنبال زیرنویس قسمت جدید میگرده ! اگه هست دیگه دوباره کاری نشه

باز اینو پیشنهاد دادی؟ .... این انیمه رو ول کن دیگه.. چیزی از این انیمه درنمیاد... ایشون میخواد موتور انیمه روشن بشه وگرنه سایتای پو#ر.ن زیاده....
پ. ن:از فصل سوم code geass بشدت میترسم که چطور میخوان داستان رو شروع کنن و ادامه بدن،اصلا احساس خوبی نسبت به کار این استودیو ندارم...
در رابطه با انیمه هایnew این فصل هم violet evergarden و darling in the franxx خوب ظاهر شدن و بقیه در حد متوسط بودن، البته نظر شخصی منه و از مجموع نظر انیمه فن ها میگم

برای بار چندم میگم به شدت منتظر این طوفان دوست‌داشتنی هستم:D

View attachment 85668
داشتم گشتی تو نت میزدم چشمم به art work قشنگ از pokemon افتاد...

البته انیمه خوب و بهترم این فصل داشتیم من خودم وقت نکردم ببینم ! دارلینگم تقریبا بین خوب و متوسط بود بقیه داغون بودن که این خوب به نظر اومد

میگم الان جایی هست وان پیس رو ساب کنه ؟ رفیقم شاکی بود که دو روزه دنبال زیرنویس قسمت جدید میگرده ! اگه هست دیگه دوباره کاری نشه

البته انیمه خوب و بهترم این فصل داشتیم من خودم وقت نکردم ببینم ! دارلینگم تقریبا بین خوب و متوسط بود بقیه داغون بودن که این خوب به نظر اومد
بعضی سایتا گذاشتن ( این از اون و اون از این ) سایت زیر ظاهرا خودش ترجمه میکنه : ( البته امیدوارم :دی )

manime.cafe

قسمت جدید رو از اینجا گرفتم خودم.

• Like
بعضی سایتا گذاشتن ( این از اون و اون از این ) سایت زیر ظاهرا خودش ترجمه میکنه : ( البته امیدوارم :D )

manime.cafe

قسمت جدید رو از اینجا گرفتم خودم.
نه اینا خیلی خوب و فعالن ! کلی ساب کردن ! یکی اینا یگی گلدن ساب که فقط رو تلگرامه بی سر صدا دارن کار میکنن !

نه اینا خیلی خوب و فعالن ! کلی ساب کردن ! یکی اینا یگی گلدن ساب که فقط رو تلگرامه بی سر صدا دارن کار میکنن !
واقعا؟ خب خداروشکر
امیدوارم موفق باشن و خسته نشن از این کار :D
اون آدرس تلگرامو میدی بهم بی زحمت، مرسی

• Like
View attachment 85684
انیمه سری imouto sae ga ireba که air time اولین اپیزودش 8oct سال 2017 بود.. سبک اصلی این انیمه comedy, romantic هست و در 12 قسمت به اتمام رسید
امتیاز من به این انیمه با ارفاق 8/10 هستش

اگه 5 دقیقه اولش رو بتونی تحمل کنی انیمه خوبیه :D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
اگه 5 دقیقه اولش رو بتونی تحمل کنی انیمه خوبیه :D
ببین ! من تمام قسمتاش رو با قرص ویگ*را به اخر رسوندم.. از چی میترسونی منو:D....
پ. ن اون دختری که عکسش رو فرستادی دستش اب پرتقال بود، چقدر شبیه این دختره که اسمش miyako shirakawa تو انیمه imouto هستش:-?

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or