mehdi88
کاربر سایت
اگه با طنز اروتیک و فتیش مشکلی نداری قطعا ارزش دیدن داره ته خندساین Prison School ارزش دیدن داره؟
اگه با طنز اروتیک و فتیش مشکلی نداری قطعا ارزش دیدن داره ته خندساین Prison School ارزش دیدن داره؟
اگه با طنز اروتیک و فتیش مشکلی نداری قطعا ارزش دیدن داره ته خندس
تادایمااااااااااااااااااااااا ناکاماهااااا...
خوبید !؟
منو یادتونه !؟
خخخخخخخخخ...
^____^
بچه ها یک زحمت براتون داشتم :
من تو هاردم دیدم کلی فیلم و انیمه و خورد و پورد چیز از دو انیمه ی Mushi-shi و Code Geas دارم...
بگید چطوری اینارو ببینم !؟
به چه ترتیبی و اینا و اینا....
خخخخ...
^____^
ماکان....شک نکن...حتماً نسخه بلوری ـش رو بیار که چیزی از انیمه سان*ور نشده باشه....زیرنویس بلوری هم خواستی، خودم بهت میدم.این Prison School ارزش دیدن داره؟
ماکان....شک نکن...حتماً نسخه بلوری ـش رو بیار که چیزی از انیمه سان*ور نشده باشه....زیرنویس بلوری هم خواستی، خودم بهت میدم.
NT > [ARRG] Prison School (Dual Audio) [BD Uncensored 1280x720 x264 AAC]_Rokeyاز کجا پیدا کنم این نسخه رو؟
من یدونه لینک پیدا کردم از یه سایت ایرانی. تک انیمه. نمیدونم نسخه بلوری هست یا نه.
اگه تورنت دانلود میکنی، همین نسخه ای که مهدی گذاشته، خوبه...از کجا پیدا کنم این نسخه رو؟
من یدونه لینک پیدا کردم از یه سایت ایرانی. تک انیمه. نمیدونم نسخه بلوری هست یا نه.
Natsume Yuujinchouسلام
ترتیب دیدن انیمه Natsume رو میخوام

دوستان مانگای برسرک رو که شروع کردم رسیدم جایی که شروع فیلماش ( سه قسمتیه ) هست. حالا بازم مانگا چیز اضافه تر داره یا نه؟