Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

تادایمااااااااااااااااااااااا ناکاماهااااا...
خوبید !؟

منو یادتونه !؟
خخخخخخخخخ...
^____^

بچه ها یک زحمت براتون داشتم :
من تو هاردم دیدم کلی فیلم و انیمه و خورد و پورد چیز از دو انیمه ی Mushi-shi و Code Geas دارم...
بگید چطوری اینارو ببینم !؟
به چه ترتیبی و اینا و اینا....
خخخخ...

^____^

بردیا خان

ترتیب برای Mushishi

Mushishi - تعداد قسمت 26 تا
Mushishi Tokubetsu-hen - Hihamukage - تک قسمتی
Mushishi Zoku Shou - تعداد قسمت 12 تا (قسمت 11 و 12 با هم تو یه قسمت آمد)
Mushishi Zoku Shou S2 - تعداد قسمت 10 تا (اگه با اون 12 تای فصل قبلی جمع بزنی، میشه 22 قسمت برای فصل اول و دوم، سری Mushishi Zoku Shou)
Mushishi Zoku Shou - Suzu no Shizuku - تک قسمتی که به عنوان قسمت 23 و 24 برای پایان سری Mushishi Zoku Shou سال بعدش امد.

برای Code Geass
Code Geass - R1 به اسم های Code Geass: Hangyaku no Lelouch یا Code Geass: Lelouch of the Rebellion هم معروفه
Code Geass - R2 به اسم های Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 و یا Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 هم معروفه

یه سری فیلم هم داره جدا از انیمه ـس به اسم Code Geass: Boukoku no Akito و یا به Code Geass: Akito the Exiled هم معروفه...این سری 5 تا فیلم 1 ساعته هستش که از سال 2012 تا 2016 پخش شدن.

این Prison School ارزش دیدن داره؟
ماکان....شک نکن...حتماً نسخه بلوری ـش رو بیار که چیزی از انیمه سان*ور نشده باشه....زیرنویس بلوری هم خواستی، خودم بهت میدم.

ماکان....شک نکن...حتماً نسخه بلوری ـش رو بیار که چیزی از انیمه سان*ور نشده باشه....زیرنویس بلوری هم خواستی، خودم بهت میدم.

از کجا پیدا کنم این نسخه رو؟:دی

من یدونه لینک پیدا کردم از یه سایت ایرانی. تک انیمه. نمیدونم نسخه بلوری هست یا نه.

از کجا پیدا کنم این نسخه رو؟:D

من یدونه لینک پیدا کردم از یه سایت ایرانی. تک انیمه. نمیدونم نسخه بلوری هست یا نه.
اگه تورنت دانلود میکنی، همین نسخه ای که مهدی گذاشته، خوبه...
اگه هم لینک مستقیم همین تورنت رو میخوای، تو سایت زیر برو، رو هر قسمتی که کلیک کنی، یه جا سمت چپ نوشته Encrypted Download، جلوش: هم لینک دانلودش هست، هم پسورد فایلش.
[ARRG] Prison School (Dual Audio) [BD Uncensored 1280x720 x264 AAC]_Rokey | Anime Tosho

یه تک قسمت OAD هم داره...تورنت و لینک مستقیمش
NT > [悪miku] Prison School - OAD (WSD 1024x576 x264 AACx2).mkv
[悪miku] Prison School - OAD (WSD 1024x576 x264 AACx2).mkv | Anime Tosho

برات زیرنویس ـش رو آپلود کردم

Attachments

این انیمه ی Overlord مربوط به سال پیشه ولی من تازه دیدم و خیلی خوشم اومد و اومدم اینجا پیشنهاد بدم به انیمه دوستان.
در مورد یه گیمر بازی های DMMORPG هستش که به بالاترین لول تو بازی رسیده و overlord شده و کلی زیر دست داره. ولی ناگهان سرورهای بازی رو تعطیل میکنن ولی در کمال ناباوری, بازی تو یه دنیای دیگه ادامه پیدا میکنه و حالا overlord تصمیم میگیره با زیر دستهاش از این دنیای جدید اطلاعات به دست بیاره.
حیف که داستانش نصفه نیمه موند تو این 13 قسمت. البته قراره دو تا OVA تا 3-4 ماه دیگه براش بیاد.

Overlord-720x8811-620x315.jpg

Drifters قسمت آخر

واقعا این قسمت اخر خیلی خوب بود شخصا حال کردم

بلاخره دشمنی قوی تر از تویوهیسا پیدا شد که حالشو گرفت

معلومه کل فصل 1 مقدمه بود داستان تازه قراره از فصل 2 شروع شه

سلام
ترتیب دیدن انیمه Natsume رو میخوام
Natsume Yuujinchou
Zoku Natsume Yuujinchou

Natsume Yuujinchou San
Natsume Yuujinchou Shi
Natsume Yuujinchou Go
Natsume Yuujinchou Roku این هم که هنوز نیومده

Natsume Yuujinchou: Itsuka Yuki no Hi ni این هم spin off که بعد از shi اومدش

میشه یکی لطف کنه و یک لینک دانلود خوب از Gray-man بهم بده که با زیرنویسش هم هماهنگ باشه؟
ممنون

آخرین ویرایش:
Yuri!!! on Ice تو نظر سنجی سایت animenewsnetwork بهترین انیمه 2016 اول شد ولی چیزی که جالب هست کسی اصلا انگار نگاهی بهش نکرده8-|
جدا برید یه نگاه بندازید اهنگ های انیمه و اجرا های که شخصیت های انیمه کردن فوق العاده بود حتی اجرا کننده های واقعی هم این عنوان رو تحسین کردن!!!خلاصه از من گفتن بود

دوستان مانگای برسرک رو که شروع کردم رسیدم جایی که شروع فیلماش ( سه قسمتیه ) هست. حالا بازم مانگا چیز اضافه تر داره یا نه؟ (فکر کنم تا قسمت 88 مانگا فیلم شده)
بیشتر بخاطر کمبود وقته !!!!
حالا مانگا رو ادامه بدم یا یه پرش بزنیم ؟ :">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or