Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دارم D.Gray-man میبینم،امیدوارم که داستانش جای خوبی تموم بشه
بهترین کاری نیست که دیدم اما دارم ازش لذت می برم و بعضی جاها از خنده پخش زمین میشم:D
مانگاش در چه حاله؟و بعد از دیدن 103 قسمت برم سراغ مانگاش؟:D
البته یه فصل دوم هم داره ۱۳ قسمته که اصلا سمتش نرو هم زدن صدایشه ها رو عوض کردن هم طراحی شخصیت ها رو (مطمنم سر همون قسمت اول دراپ میکنی )
بعد اینکه این ۱۰۳ قسمت رو دیدی مانگاش رو اگه بخوای بخونی باید از چپتر ۱۵۸ شروع کنی مانگا هم به خاطر شرایطی که مانگاکا داره هر سه ماه یه چپتر جدید میاد (ولی بخونش حتما کلا تو مانگا یه اتفاقاتی میفته که قشنگ با روح روانت بازی میکنه:D)
در مورد انیمه هم نمیدونم چند قسمت دیدی ولی داستان اصلی تازه بعد ۴۰ و ۵۰ قسمت شروع میشه

البته یه فصل دوم هم داره ۱۳ قسمته که اصلا سمتش نرو هم زدن صدایشه ها رو عوض کردن هم طراحی شخصیت ها رو (مطمنم سر همون قسمت اول دراپ میکنی )
بعد اینکه این ۱۰۳ قسمت رو دیدی مانگاش رو اگه بخوای بخونی باید از چپتر ۱۵۸ شروع کنی مانگا هم به خاطر شرایطی که مانگاکا داره هر سه ماه یه چپتر جدید میاد (ولی بخونش حتما کلا تو مانگا یه اتفاقاتی میفته که قشنگ با روح روانت بازی میکنه:D)
در مورد انیمه هم نمیدونم چند قسمت دیدی ولی داستان اصلی تازه بعد ۴۰ و ۵۰ قسمت شروع میشه
ممنون بابت توضیحات،الان قسمت ۴۰ هستم اتفاقا
اون سیزده قسمت ادامه همین ۱۰۳ تا هستش دقیقا؟چون ترجیح‌میدم سریال ببینم تا مانگا بخونم :دی
Ova نداره؟:D

ممنون بابت توضیحات،الان قسمت ۴۰ هستم اتفاقا
اون سیزده قسمت ادامه همین ۱۰۳ تا هستش دقیقا؟چون ترجیح‌میدم سریال ببینم تا مانگا بخونم :D
Ova نداره؟:D
اره ادامه اس (ولی واقعا نبینش :D با اینکه خودم از فصل دوم هم کلی لذت بردم ولی خیلی از بخش های مانگا رو حذف کردن و چپتر ۱۵۸ رو که یکی از مهمترین چپتر هاست رو اصلا اشاره هم نکردن )
نه همین دو فصله

واقعا آیا انیمه ای خفن تر از Fairy Tail هم وجود داره!؟ من که شک دارم! :دی
175 قسمت دیدم، الان خیلی ناراحتم که همش 102 قسمت مونده :(
بانو ارزا اسکارلت، بدون شک خفن ترین شخصیت مونثی هست که تو هر مدیومی خلق شده! :دی

جا داره از یاسر @END_BOY هم بابت رسوندن 102 قسمت بعدی تشکر به عمل بیاد :دی
برم بقیه اش رو ببینم:دی

My Hero Academia قسمت 11

یکی از بهترین انیمه های 2016 بدون شک, خیلی وقت بود انیمه ای اونقدر جذبم نکرده بود که تو دو روز 11 قسمتشو ببینم

واقعا از مبارزات گرفته, تا شخصیت پردازی, فضاسازی, داستان و حتی خشونت همه به نحو عالی کار شدن

به نظرم این انیمه از mob pyscho 100 و one punch man در تمام موارد جز کمدی بهتره

میشه گفت از سایتاما هم قوی تره, یه مشتش اب و هوا رو عوض کرد, تو فکرم یعنی اره برقی ذهراگین دیگه چقدر شاخ بوده که تونسته همچین بلایی سر کسی مثل این بیاره؟!

Dragon Ball Super قسمت 73

به عنوان یه فیلر خوب بود, معلومه نویسنده ی فیلرها کاربلده مثل کارگردان انیمه آماتور نیس

فعلا 3تا از 4 کاری که منتظرشون بودم رو دیدم! :D

Ao no Exorcist - S2
حال داد! هیچ اتفاق خاصی نیفتاد، ولی حال داد! :-" ، هیچی هم یادم نمیاد ولی بازم حال داد=))
کلا دیدن کاراکترهایی که 5 سال پیش داستانشون رو دنبال میکردی، و دوست داشتی روزی ادامش ساخته بشه حال میده! :D وقت دیدن 14-15 قسمت اول که نیست،ولی مانگا رو سریع تر میشه خوند،احتمالا برم سراغش ببینم چی بود! :-" (کمپ و اینا بود اگر اشتباه نکنم:D )

Gintama
مثل همیشه این باکاها ترکوندن!=)) ، چند دیقه ی اول که ترکیده بودم از خنده از دست اینا:)) ، ولی بعدش ادامه ی داستان جدی شد...
راستی مانگاخون هاش، این آرک آخرـه داستان ـه ؟ یا فرق میکنه با اونی که خبرش اومده بود؟

Little Witch Academia
اینم مثل بالایی! سه تا باکا دور هم جمع شدن، از همون قسمت تکیه ازش خوشم اومد! جو باحالی داره:D فیلمش و این قسمت هم حال دادن:D
اگر حتی خط داستانی خاصی هم نداشته باشه و هر قسمت یک گندی بالا بیارن هم جالبه بازم:-"
@Cloud Strife تو که هری پاتر دوست داشتی،سراغ اینم بیا شاید بدت نیمد:D کار سازنده های Kill la Kill و Gurren Lagan میباشد! :D

---
فقط Shouwa مونده، اونم میبینم به زودی:D
ملت،بیاید انیمه هایی که دیدید، یا میخواید ببینید رو هم معرفی کنید! :D
خدایی 4تا انیمه تو یک فصل خیلی ظلمه! از فصل قبلم که انیمه ای رو ندارم که ادامه داشته باشه:|

---
@emperor 69
امضات! :x :x :x
بهترین آواتار و امضاهای انیمه ای مال خودته همیشه! عالین:x

در مورد اواتار و امضا لطف داری چشمات قشنگ میبینه :D

اما در مورد انیمه های این فصل :

ACCA: 13-ku Kansatsu-ka : برخلاف انتظارم از تریلر و داستانی که ازش خونده بودم از قسمت اولش بدم نیومد با اینکه هنوز چیز زیادی از داستان مشخص نیست ولی نقش اصلی کار انقدر خوب بود که امید به ادامه کار داشته باشم

Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen : قسمت اول دوست داشم بد نبود البته که این ارک رو قبلآ مانگاش رو خوندم ولی دیدنش خالی از لطف نبود و نیست

Demi-chan wa Kataritai : اینم شروع بدی نداشت یه ذره از لحاظ داستانی فکر میکنم در ادامه دچار مشکل و بی هدفی خواهد شد ولی خیلی هم کار بدی به نظر نمیرسه حداقل با تنوع سعی در شکستن کلیشه ها داره :D

Fuuka : من قبلآ مانگا این کار رو تا یه جایی دنبال کردم خیلی طرفدار همچین داستان ها و انیمه هایی نیستم ولی شروع بدی نداره و دیدن انیمش حس خوبی داشت اگه از سبکش خوشت بیاد کار بدی نیست

Hand Shakers : اصلآ نفهمیدم این انیمه چی میگه به احتمال زیاد یکی از کاندیدا های دراپ شدنی این فصل

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 : عالیه این انیمه البته فصل یکش رو باید دیده باشی یه کار طنز باحال:))

Masamune-kun no Revenge : شروع بدی نداشت ولی خب کلیشه هم کم نداشت به هر حال فکر میکنم تا اخر فصل دنبالش کنم بستگی به بالا و پایین بودن داستان داره که موفق میشه یا نه با یه قسمت نمیشه خیلی در موردش نظر داد

Onihei : بدون هیچ شناختی ازش قسمت اول رو دیدم از نظرم کار خوبی بود و پتانسیل تبدیل شدن به یه کار درست حسابی تو این فصل رو داره

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen : اینم که خودت دنبال میکنی این پسره تو این قسمت حرف نداشت من شخصیتش رو خیلی دوست دارم امیدوارم این فصل کامل متعلق به خودش باشه

SPIRITPACT : کاری که خیلی خودشو جدی نمیگیره خیلی نظر خاصی در مورد قسمت اولش ندارم همه چی معمولی بود زمان در موردش قضاوت خواهد کرد

Youjo Senki : قسمت اولش رو دوست داشتم ار جو و کاراکتر های داستان استقبال میکنم به شرطی که در ادامه داستان قوی تری رو هم دنبال کنه

Yowamushi Pedal: NEW GENERATION : اینم دیگه فصل سوم دیگه اونایی که دیدن میدونن چجور انیمه ای احتیاج به توضیح نداره

ēlDLIVE : یه مقدار بچگانه به نظر میرسه کار حالا نمیدونم در ادامه چه روندی خواهد داشت ولی تو قسمت اول همچین حسی بهم دست داد

یکی دو تا کار دیگه هم قرار امتحان کنم که هنوز یا وقت نشده یا زیرنویس نداره :D

تشکر از حسن، منم نظرم درباره انیمه های این فصل بدم.

3gatsu no Lion
بی نظیره....به شدت با جو انیمه ـش حال میکنم و از لحظه به لحظه لذت میبرم...طوری که 20 دقیقه انیمه انگار تو کمتر از 5 دقیقه برام تمام تموم میشه.
با شخصیت ناخواهری پسره به شدت حال میکنم، دوبلورشم"اینوئه مارینا" رو هم که نگو....دیونه ی صداشم.
ترکیب صدایی "آی کایانو" و "کانا هانازاوا" هم که همیشه عالی ـه.
فقط ای کاش داستان غمناک تر بشه.

Ao no Exorcist Kyoto Fujouou hen
واقعاً هیچ حسی نسبت به انیمه نداشتم....اصلاً هیچی از فصل اولش یادم نیست که دوست کیه و دشمن کیه...
امیدوارم که جلوتر یه سری فلش بک بزنه به عقب، چون اصلاً حسش نیست که برم فصل 1ـش رو دوره کنم.

Demi-chan wa Kataritai
خیلی خوب بودش، جو انیمه، منو یاد انیمه ی Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru انداخت که تابستون نگاش میکردم.
حس و حال قسمت اول رو دوست داستم و موضوع آجین اون هم جالبه.
دوبلورهای چندان بدی هم نداره، بهترین ـشون هم Hikasa Youko که بدرد همه چیز میخوره.
حتماً ادامش میدم

Fuuka
از theme انیمه ـش خوشم امده، بخصوص اینکه در مورد موسیقی هستش، دوبلورهای خوش صدایی هم انتخاب کردن
شخصیت ها، طراحی و گرافیک، صدا گذاری انیمه خوبه....فقط من از این استدیوی سازنده انیمه Diomedea، زیاد انیمه ندیدم
یه Mayoiga بودش که زباله به تمام معنا بودش، یه Handa-kun هم که تو همون قسمت اول درآپ ـش کردم.
امیدوارم که این Fuuka مثل این ها نشه.

Gintama
چی دارم بگم....اصلاً نیازی به گفتن نیست....پر واضحه که جزء بهترین های فصل که هیچی، سال 2017 و سال های قبل و بعد هستش.

Little Witch Academia
قسمت اولش عالی بود.....شخصیت هاش مثل سابق (انیمه تک قسمتی و فیلمش) خیلی دوست داشتنی بودن....امیدوارم که Trigger رو جنبه داستانش بیشتر از اون فیلمش کار کرده باشن. چون دوست دارم که بهترین انیمه فصل بشه.
بهترین ها رو جمع کردن، صدای "هان میگومی" و " فومیکو اُریکاسا" رو خیلی دوست دارم.

Tales of Zestiria the X - S2
هیچ نظری ندارم...دقیقاً از ادامه ی سری قبلی ـه....فصل اولش خیلی خوب شروع کرد ولی وسطهاش اوفت شدیدی داشت که آخر انیمه کمی دوباره به اوجش برگشت.
امیدوارم که این فصلش اینطور نباشه....

Yowamushi Pedal - New Generation
این فصلش شروع خوبی داشت...امیدوارم که همچنان این فصلش مثل فصل پیش هیجان خوبی داشته باشه.

Youjo Senki
جالب بودش...خوشم امد ازش...موضوعش شبیه Shuumatsu no Izetta که فصلش پیش پخش شد. امیدوارم که مثل اون نصفه رهاش نکنم D:
صدای یونیک Yuuki Aoi هم که همیشه دوست ـش دارم، به شخصیت اصلی انیمه خیلی میخوره.
این رو هم حتماً ادامش میدم.

Masamune-kun no Revenge
مزخرف بودش..موضوعش خیلی آبکی بود...درآپ

Seiren
این هم درآپ....هیچ باهاش حال نکردم.

Urara Meirochou
این یکی دیگه خیلی بچه گونس....حتی بخاطر دوبلوهای خوبش هم نمیتونم تحملش کنم....همین یه قسمت ـش هم فقط بخاطر صدای "آی کایانو" نگاش کردم D:
درآپ

مابقی انیمه ها رو هنوز دانلود نکردم....فردا یا پس فردا شب دانلودشون میکنم.

سلام
لازمه قبل از دیدن Little Witch Academia فیلمشو ببینم؟ یا میشه مستقیم از سری tvش شروع کرد؟

امیرحیسن گفتش....
منم بگم که دیدنش ـشون با ندیدنشون هیچ قرفی تو دیدن این سری انیمه ای که الان داره پخش میشه نداره.
داستان همه اونها (انیمه تک قسمتی و فیلم ـش)، اتفاقاتی که تو خود مدرسه جادوگری هستش رو نشون میده، بدون معرفی شخصیت ها و وضعیت ـشون.
درحالی که انیمه هفتگی داره از اول ورود به مدرسه شروع میکنه و شخصیت ها رو نشون میده.

روزگار غریبیست نازنین :D
اون بالا رو خوندم دیدم از تابستون اون طرفا تا حالا چیزی ندیدیم الله اکبر
خوب شد مانگا هنوز میخونم:D

اینقدر کم سر میزنی که اصلاً یادم رفت محمد ـی هم داریم که انیمه میبینه :D
واقعا آیا انیمه ای خفن تر از Fairy Tail هم وجود داره!؟ من که شک دارم! :D
175 قسمت دیدم، الان خیلی ناراحتم که همش 102 قسمت مونده :(
بانو ارزا اسکارلت، بدون شک خفن ترین شخصیت مونثی هست که تو هر مدیومی خلق شده! :D

جا داره از یاسر @END_BOY هم بابت رسوندن 102 قسمت بعدی تشکر به عمل بیاد :D
برم بقیه اش رو ببینم:D

یاللعجب :D
سینا تو هنوز Fairy Tail رو تموم نکردی :|
صب داشته باش...ارزا رو باید تو فصل دوم ببینی <):)

امضاء ـت تو حلق امیرآکیبا :D

آخرین ویرایش:
دوستان، دو سوال دارم:

صدا پیشه Yoshida Shouyou تو انیمه گینتاما کیه؟ چند نمونه کارشو میتونید بهم بگید؟ ( صداشو دوس دارم )

انیمه Fullmetal Alchemist: Brotherhood رو ببینم یا عادیش که سال 2003 اومده؟ ( چون این یکی مثل اینکه از رو مانگاس ) پس اون قبلیه در مورد چیه؟

دوستان، دو سوال دارم:

صدا پیشه Yoshida Shouyou تو انیمه گینتاما کیه؟ چند نمونه کارشو میتونید بهم بگید؟ ( صداشو دوس دارم )

انیمه Fullmetal Alchemist: Brotherhood رو ببینم یا عادیش که سال 2003 اومده؟ ( چون این یکی مثل اینکه از رو مانگاس ) پس اون قبلیه در مورد چیه؟
این پروفایل صداپیشه ش :

Kouichi Yamadera
یک نمونش مثلا کورازان از وان پیس:-" ، یا بابای کیلوا از HxH

---

قبلیه از مانگا جلو میزنه و تیم سازنده ی انیمه براش یه پایان ساختن!( مثل همین Ao no Exorcist که فصل اولش 10 قسمت آخرش فیلر بود و خودشون داستان ساختن!!! یا انیمه ی Soul Eater ، یا Claymore و ... )

من خودم برادرهود رو دیدم و پیشنهاد میدم ، ولی هستن بعضیا که اون یکی پایان رو ترجیح دادن
ولی گویا چفت و بست بهتری داره داستان اصلی(برادرهود)

دوستان، دو سوال دارم:

چند وقت پیش لیست محبوب ترین صداپیشه ها رو تو ANN نوشته بودن که این آقا در صدر قرار داشت ، محبوبترین کارش هم شخصیت اصلی انیمه Cowboy bebop بود و در کل خیلی خفنه.قیسمت اول گینتاما رو هم که دیدم دو سه جا دوبله اوتسورو قشنگ مو به تن آدم سیخ میکرد ... کارش درسته واقعا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or