اینارو ببین:میشه لطف کنید با یه انیمه اشک مارو از خنده در بیارید؟![]()
Baka To Test
Danshi Koukousei No Nichijou
Great Teacher Onizuka یا GTO
SHIMONETA
Hataraku Maou-sama
Midori no Hibi
WORKING
Sakamoto desu ga
BRAKAMON
اینارو ببین:میشه لطف کنید با یه انیمه اشک مارو از خنده در بیارید؟![]()
100%، قطعا، بدون شکدوستان در مورد Death Note یه توضیح میدید ؟شروع کنم ؟
![]()
خیردوستان در مورد Death Note یه توضیح میدید ؟شروع کنم ؟
![]()
فکر می کردم تنها کسی که همچین فکری می کنه منمخیر
بی نهایت overrated هستش این انیمه!با یک پایان فوق العاده بد![]()
خیر
بی نهایت overrated هستش این انیمه!با یک پایان فوق العاده بد
d.gray-man ببین![]()
فکر می کردم تنها کسی که همچین فکری می کنه منم
اشک شوق از چشمام جاری شد بعد خوندن پستت:sob:اجرت با آقا
![]()
بنظر من دث نوت تا یه جاهاییش اونقد خوبه که اصن اگه بعد اون تبدیل به بدترین انیمه تاریخ هم بشه، بازم ارزش دیدن رو داره![]()
البته به نظر من انقد که بقیه میگن هم این بدبخت افت نمیکنهدقیقا. با اینکه قسمت های پایانی فاجعن قسمت های قبل از اونا فوق العادنبخاطر همون قسمت های فوق العاده ارزش دیدن داره حتی اگه مثل من بعد از تموم کردنش ازش متنفر بشی
![]()
تایید میگردد 100% !100%، قطعا، بدون شک
دوستان یه انیمه می خوام که هنجار شکن باشه... به طور کامل ارزش های انسانی رو زیر پا بزاره... حقارت انسان رو نشون بده... تاریکی دنیا رو به نمایش بزاره... اینکه دنیا جای اصلا شادی نیست... افسردگی... بیماری...فساد و فحشا... دین... عقاید...و...
شخصیت ها برای کار هاشون دلیل نفسانی داشته باشن... نه اینکه ذاتا خوب باشن... به طور کل پاشنه اشیل اثر افراط در دارک بودنش باشه...
دقیقا مشکلی که با برخی از کار های میازاکی یا مشابهشون اغلب داشتم این بوده... طرف زاده شده خودش زندگی نکنه دغدغش شده نجات زمین... ما انسانیم ربات نیستیم... همونقدر که می تونیم خوب باشیم... قدرت بد بودن داریم... بی دلیل کار نمی کنیم... به خدا هممون یه شیطان درونمون هست...چطور یکی حاضر فقط به خاطر یکی از اعضای خونوادش کل کشور و دنیا رو فدا کنه... حالا یکی زاده شده باشه فقط خدمت کنه به دنیا؟ حتی برای خوب بودن باید دلیل نفسی داشت یعنی از خوب بودن یه منفعتی این وسط گیر من بیاد... محض رضای خدا هیچکس هیچکاری نمی کنه... یا کوبیدن زندگی ماشینی شاید بشه هنر... ولی جنبه های خیلی مثبتی هم داره که بهش توجه نمیشه... یا میان پیشرفت علم رو ترسناک جلوه میدن فارق از اینکه شاید یک گوشه از این دنیا اتفاقا یه انسانی هست که محتاج همون علمه... حتی اگر اون علم باعث نابودی ملتی باشه... برای سلامتی یا هر نیاز خودش همه رو فدا می کنه...
اوووووف زیاد جوگیر شدم زیادم حرف زدم...
لطفا از انیمه های غیر معروف بگید چون احتمالا معروف ها و اونایی که نمرات خوبی گرفتن رو دیدم...![]()