Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان یه سوال :

ار دوستان کسی اطلاع داره فصل دوم Ao No Exorcist مانگا رو پوشش میده یا نه داستان جداگانه ای خواهد داشت ؟

هی میخوام نظرم در مورد دو فصلی که گذشت رو هم بنویسم که هی نمیشه ولی اختمالآ فردا یه سریش رو میرم :D

دوستان یه سوال :

ار دوستان کسی اطلاع داره فصل دوم Ao No Exorcist مانگا رو پوشش میده یا نه داستان جداگانه ای خواهد داشت ؟

هی میخوام نظرم در مورد دو فصلی که گذشت رو هم بنویسم که هی نمیشه ولی اختمالآ فردا یه سریش رو میرم :D
اسمش که اسم آرک مانگاست و قاعدتا باید ادامه ی داستان اصلی که توی انیمه گفته شد باشه(فیلر رو در نظر نگیریم:-")
ولی گویا دوستان میگن صحنه هایی تو تریلر وجود داشته، که گویا داستان فیلرها اینجا در نظر گرفته شده:|

کلا فازشون معلوم نیست:-" باید بیاد ببینیم چه کردن!(البته من نه انیمه رو الان یادمه چی بود و چی شد...نه مانگا!:-" باید بعدا قسمت های اصلی رو دوباره ببینم:D)

ار اونجایی که از تابستون خیلی میگذره منم دیگه اون فصل بیخیال شدم سر شما رو هم درد نمیارم :D

و اما فصل پاییز :

3-gatsu no Lion : باید بگم که تا اینجا یه کار دوست داشتنی با شخصیت ها گرم یوده که از دیدنش لذت بردم و ارت کار و همچنین جو داستان با هم همخونی دارن و ادم از دیدنش سیر نمیشه و امیدوارم روند خوبش تو فصل جدید هم ادامه بده

ALL OUT!! : چیز زیادی در مورد راگبی نمیدونم ولی در کل انیمه ورزشی بدی نبوده هرچند که شخصیت های نچسبی داره که از کیفیت کار کم میکنه یه کم تو ذوق میزنه

Bloodivores : خیلی تو افساید بود از هر لحاظ اون سه قسمتم خودمم نمیدونم چجوری دووم اوردم :D

BUNGOU STRAY DOGS 2 : دو فصل کاملآ متفاوت رو دنبال کرد این کار دروغ چرا من هم این فصل دوست داشتم و هم فصل قبل رو هرچند که کاملآ جو های متفاوتی رو دنبال میکردن

Drifters : من این کار رو هنوز کامل ندیدم ولی تا همینجا هم ازش راضی بودم اکشن و فضا داستان قابل قبول خوب کار شده و بیننده رو جذب میکنه

Fune wo Amu : اینم یکی از کارایی هستش که کامل ندیدم ولی خب سبک متفاوتی داره که شاید برای خیلی ها خسته کننده باشه ولی کار بدی نبوده تا اینجا که دیدم فقط یکم حوصله رو میخواد:D

Haikyuu!!: Karasuno Koukou VS Shiratorizawa Gakuen Koukou : بسیار لذت بردیم کار ورزشی به این میگن یعنی باید میخکوب میشدیم که شدیم

Nanbaka : در کل دوستش داشتم نه اینکه کار بی نقصی باشه نه ولی دیدن هفتگیش جالب بود طنز کار بعضی جاها خوب کار شده بود

Occultic;Nine : اینم هنوز تموم نکردم نمیدونمم که تمومش خواهم کرد یا نه در کل خیلی یه جوری بود زیاد از اینجور کار ها که یه گله کاراکتر بریزی تو داستان که هرکی واسه خودشه رو اصلآ نمیپسندم

Yuri!!! on ICE : اصولآ ورزش هایی که داور ها سلیقه ای نمره میدن و برای بیننده واضح نیست که نتیجه چی به چی رو خیلی درک نمیکنم و خیلی سخت همچین ورزش هایی رو چه تو واقعیت و چه تو انیمه دنبال میکنم ولی در کل انیمه بدی نبود صرف نظر از این که هیچ علاقه ای به این ورزش ندارم

فعلا 3تا از 4 کاری که منتظرشون بودم رو دیدم! :D

Ao no Exorcist - S2
حال داد! هیچ اتفاق خاصی نیفتاد، ولی حال داد! :-" ، هیچی هم یادم نمیاد ولی بازم حال داد=))
کلا دیدن کاراکترهایی که 5 سال پیش داستانشون رو دنبال میکردی، و دوست داشتی روزی ادامش ساخته بشه حال میده! :D وقت دیدن 14-15 قسمت اول که نیست،ولی مانگا رو سریع تر میشه خوند،احتمالا برم سراغش ببینم چی بود! :-" (کمپ و اینا بود اگر اشتباه نکنم:D )

Gintama
مثل همیشه این باکاها ترکوندن!=)) ، چند دیقه ی اول که ترکیده بودم از خنده از دست اینا:)) ، ولی بعدش ادامه ی داستان جدی شد...
راستی مانگاخون هاش، این آرک آخرـه داستان ـه ؟ یا فرق میکنه با اونی که خبرش اومده بود؟

Little Witch Academia
اینم مثل بالایی! سه تا باکا دور هم جمع شدن، از همون قسمت تکیه ازش خوشم اومد! جو باحالی داره:D فیلمش و این قسمت هم حال دادن:D
اگر حتی خط داستانی خاصی هم نداشته باشه و هر قسمت یک گندی بالا بیارن هم جالبه بازم:-"
@Cloud Strife تو که هری پاتر دوست داشتی،سراغ اینم بیا شاید بدت نیمد:D کار سازنده های Kill la Kill و Gurren Lagan میباشد! :D

---
فقط Shouwa مونده، اونم میبینم به زودی:D
ملت،بیاید انیمه هایی که دیدید، یا میخواید ببینید رو هم معرفی کنید! :D
خدایی 4تا انیمه تو یک فصل خیلی ظلمه! از فصل قبلم که انیمه ای رو ندارم که ادامه داشته باشه:|

---
@emperor 69
امضات! :x :x :x
بهترین آواتار و امضاهای انیمه ای مال خودته همیشه! عالین:x

مثل همیشه این باکاها ترکوندن!=)) ، چند دیقه ی اول که ترکیده بودم از خنده از دست اینا:)) ، ولی بعدش ادامه ی داستان جدی شد...
راستی مانگاخون هاش، این آرک آخرـه داستان ـه ؟ یا فرق میکنه با اونی که خبرش اومده بود؟
نه. مانگا ادامه داره.فقط از الان بهت میگم که تو این آرک هر قسمت یه لیوان آب قند کنارت بزار که جلوتر اتفاقایی میوفته که سکته کمترین اثراتشه:-h

آخرین ویرایش:
نه. مانگا ادامه داره.فقط از الان بهت میگم که تو این آرک هر قسمت یه لیوان آب قند کنارت بزار که جلوتر اتفاقایی میوفته که سکته کمترین اثراتشه:-h
مانگا میدونم هنوز تموم نشده:دی
آخه چندماه پیش خبر اومد که گینتاما وارد آرک آخرش شده، میخوام بدونم این فصل انیمه همونه، یا نه هنوز مونده تا آرک آخر!
ببینم مراسم عزاداری رو از کی باید شروع کنیم!:(

---
راستی در مورد گینتاما ، توی اپنینگ یه کاوایی چانی نشون دادن:x :x :x میخواستم بپرسم کیه(البته کمی قابل حدس بود) که تو اندینگ جواب دادن:دی... بسیار کاوایی بودند ایشون:-"

سلام
لازمه قبل از دیدن Little Witch Academia فیلمشو ببینم؟ یا میشه مستقیم از سری tvش شروع کرد؟
TVش روز اول ورود به مدرسه هست ، فیلم وسطای مدرسه!!!!
اون تک قسمتی در مورد اینکه چرا شخصیت اصلی میخواد جادوگر بشه(که توی قسمت اولم دوباره گفتن)+ماجرایی از اوایل ورود به مدرسه!

کلا قاطیه! ولی سری تلوزیونی قبل از همه محسوب میشه:D

TVش روز اول ورود به مدرسه هست ، فیلم وسطای مدرسه!!!!
اون تک قسمتی در مورد اینکه چرا شخصیت اصلی میخواد جادوگر بشه(که توی قسمت اولم دوباره گفتن)+ماجرایی از اوایل ورود به مدرسه!

کلا قاطیه! ولی سری تلوزیونی قبل از همه محسوب میشه:D
درکل بنظرت لازمه اونارو ببینم؟
ممنون

درکل بنظرت لازمه اونارو ببینم؟
ممنون
آره جالبن!
اون تک قسمتی در مورد کلاس جارو سواری بود(اگر اشتباه نکنم تو همین بود، خیلی وقت پیش دیدم:دی)
فیلم سینمایی هم در مورد وظیفه ی اجرای یک فستیوال و کارناوال توی شهر به یک سری از دانش آموزها داده شده و ....
جالبن جفتشون:دی من پیشنهاد میکنم ببینی:-" (قسمت اول رو ببین، اگر خوشت اومد اونا رو هم ببین:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or