Delgo
کاربر سایت
یه سوال این مانگای توکیو غول هر چند وقت یه بار منتشر میشه و تا کی ادامه خواهد داشت؟
توکیوغول هفتگی هست. معلوم نیست کی تموم بشه.یه سوال این مانگای توکیو غول هر چند وقت یه بار منتشر میشه و تا کی ادامه خواهد داشت؟
کلاً کمتر انیمه ای هست که به اندازه مانگاش خوب باشه. توکیوغول رو هم تا وقتی که هر فصلش 13 قسمتی باشه همین آشه و همین کاسه. مجبورن سمبل کنن...بلی
اول اینکه کلا فصل 2 انیمه ( root A ) رو فراموش کن
پیشنهاد میکنم که از چپتر 1 بخونی چون با اینکه فصل یک انیمه به مانگا وفادار بود ولی خیلی چیزهای مهم رو جا انداخت. (مثلا حدود نصف آرک Aogiri tree رو )
ولی اگه اصلا وقت ندارید و ... اگه درست یادم باشه انیمه دودوبر چپتر 44-45 مانگا تموم شد.
+
تنها راه حل ممکن اینه که از ادامه فصل یک دوباره شروع کنن، چون توی root a اصلا توضیحی برای کاراکتر های جدید ندادن و انقدر کات کردن که در حق مانگا خیلی ظلم شدبخوان از :re ادامه بدن با میشه همون اش و همون کاسه که خیلی چیز ها بی توضیح میمونه.
+
جا داره اشاره کنم از :re زیاد راضی نبودم ولی این چپتر های اخر داره خوب میشه :d
حالا به طور کلی نظرت چیه؟سلام
دارم Black Clover رو میخونم .
ملغمه ایه از ناروتو ، وان پیس ، فیری تیل ، هانتر ایکس هانتر و احتمالاً دراگون بال![]()
برای همین اصلاً ذره ای اشتیاق برای دیدن انیمه ـش ندارم@Police _ 110 ... نمیخوای ببینیش؟![]()
خب پاییز هم تموم شد!نظرسنجی هاش هم تموم بشه و بریم برای بهترین های سال! ببینیم اونجا چیزی رو از قلم ننداخته باشیم
گرچه فکر کنم Re : Zero بازم اون نظرسنجی رو میبره!
نزدیکترین کار بهش از نظر من فیری تیله .حالا به طور کلی نظرت چیه؟، کار خوبی هست؟
به علت کمبود شونن اکشن فانتزی این سبکی،خیلی منتظرشم!
انتظاراتم پرپر که نمیشه؟
(چون احتمال ساخت انیمه ـش رو زیاد میدیدم نرفتم سراغش
)