Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Blood+ قسمت آخر

خب به عنوان یه کار اورجینال واقعا اثر خوبی بود, من خودم به شخصه انیمه ی اورجینال از این بهتر تا حالا ندیده بودم
معلومه نویسنده ی خیلی خوبی داشته که میتونست اینطور به زیبایی احساساتی مثل درام و عشق بین شخصیتارو به خواننده منتقل کنه
یکی از بهترین شخصیت پردازی های ممکنو داشت این انیمه و خشونتشم و اکشنشم خوب بود, بهترین ویژگیشم موسیقی عالی بود و پایان انیمه هم خیلی خوب بود
و اما میرسیم به ایرادت ....

یعنی به معنای واقعی اینکه گاهی نویسنده ی داستان بعضی شخصیتارو اونقدر قوی طراحی میکنه که خودشم دیگه اخر سر نمیدونه چطور شکست بخورن و مجبور میشه اب ببنده به داستان رو با این انیمه دیدم !!!

برخی شخصیت منفی ها در اواسط داستان اونقدر قوی نشون داده شدن که ادم میگفت غیرممکنه شکست بخورن مگه سایا و هاجی پاور اپ کنن که نکردن, نمونش همون امشل که اول داستان عین اب خوردن سایا و هاجی رو شکست داد و سرعت و قدرتش واقعا خیلی فراتر از این 2 بود ( اونم در فرم انسانیش ! ) اما اخر انیمه دیدیم که عین اب خوردن از هاجی شکست خورد اونم در حالی که هاجی تنها فرقی که با قبل کرده بود, این بود که اون یکی دستشم هیولایی شد و 2 تا بال دراورد

یا دیوا رو هم که نگم بهتره ... اونقدر قوی بود که بدون سلاح و با دست خالی !!! سولومون شوالیه رو لت و پار کرد اونم سولومونی که در فرم انسانی یه دستی هاجی و سایا رو میزد, اما دیدیم همین دیوا اخر انیمه 2 سوته از سایا ( اونم سایایی که حالش اصلا خوب نبود ) شکست خورد ! انگار که قدرتش 1000 درجه کم شده باشه ... ضایع بود نویسنده حالا به دلایلی نامعلوم که خودشم نمیدونسته چطور شکستشون بده یا انیمه مجبورش کرده تو قسمت 50 داستان رو تموم کنه اب بسته بود به اثر ....

همچین یه ایراد دیگم دلیل برخی جیزا اصلا توضیح داده نشد, مثلا چرا تنها شیفتی که سورن نگرفت لولو بود مگه چه فرقی با بقیه داشت, یا چرا موسس شیفت ها عین احمق ها خودشو با کارمان سوزوند ؟! یعنی فکر نمیکرد شاید اونم مثل لولو سورن نگیره ؟! یا مثلا چرا دیوا با یه ضربه ی اروم دستش میتونست کسیو 2 متر پرت کنه اما سایا نمیتونست مگه خواهر نبودن پس چرا اینقدر تفاوت داشتن, یا چرا خون هاشون ضد هم بود در حالی که خون یه مادر تو رگ هاشون بود, چرا مادرشون هیولا بود اما دیوا و سایا عین انسان بودن, پدرشون کی بود, چرا اولین شوالیه ها قوی ترین بودن, چرا خود امشل گفت یکی از راه های کشتن شوالیه ها سوزوندنشونه اما خودش سر تا پا سوخت ولی نمرد, چرا اون شوالیه هنرمنده خون سایا روش اثر نکرد, چرا ملکه ها با باردار شدن قدرت خون شونو از دست میدادن و هزاران چرای دیگر ....

آخرین ویرایش:
این پاییز هم تموم شد و مثل فصل پیش، این فصل هم نظرسنجی ـش به همون شکل سابق هستش.
بر طبق MAL انیمه هایی انتخاب شدن که بالای 3هزار رای دهنده داشتن و میانگین امتیاز ـشون بالای 7.0 بودن.

3gatsu no Lion
!!All Out
Ajin 2
Bubuki Buranki: Hoshi no Kyojin
Bungou Stray Dogs S2
Drifters
Flip Flappers
Fune wo Amu
Gi(a)rlish Number
Haikyuu!! S3
Hibike! Euphonium 2
JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai
!!!!!!!! Keijo
Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans S2
Mahou Shoujo Ikusei Keikaku
Natsume Yuujinchou Go
Nanbaka
Occultic;Nine
Shakunetsu no Takkyuu Musume
Shuumatsu no Izetta
Udon no Kuni no Kiniro Kemari
Watashi ga Motete Dousunda
!!WWW.Working
Yuri!!! on Ice

انیمه هایی که از نظرسنجی تابستون تو این فصل پخش شدن، فقط jojo و DAYS رو داشتیم که چون DAYS فصل پیش فقط 1 رای اورده بود، این فصل به دلیل محدودیت 24 تایی نظرسنجی، از لیست این فصل حذفش کردم.

P.S
مدت نظرسنجی 10 روز هست و امکان تغییر رای بعد از ثبت، هم بازه

دوستان اینجا خیلی تعریف کردن بلاخره فرصتش دست داد رفتم سراغ وبتون bastard و باید بگم عالی بود موضوع نابی که در اکثر ابعاد عالی پرداخت شده و بیصبرانه منتظرم ببینم پایانش چی میشه اما دوستان همچین گفتن شخصیت اصلی کلی بدبختی میکشه و بلا سرش میاد گفتم لابد گاتس دوم زائیده شده :D یکم کتک خوردن و ترس از همونی که میدونید :D که بدبختی نیست ! اتفاقا در پس داستان تاریکش یه عاشقانه خیلی لطیف وجود داره که قلب آدمو به تپش میندازه عشق قدرت و اراده تغییر رو تو آدم بوجود میاره .
ممنون از دوستان بابت معرفی چنین کاری بسی لذت بردم

خیلی کوتاه نظرم در مورد چندتا از انیمه های این فصل

3gatsu no Lion
تا اینجاش که عالی بوده، روند داستان و شخصیت های اون رو خیلی خیلی دوست دارم..قطعاً چشم بسته یکی از 5 انیمه برتر این فصل و فصل بعده.
یعنی تو خواب هم نمی توسنتم صدای: "آی کایانو"، "کانا هانازاوا" و "اینوئه مارینا" رو تو یه انیمه کنار هم بشنوم.

Ajin 2
به نسبت فصل 1...این فصلش خیلی بهتر بودش، هیجان دیدن قسمت های بعدی هی بیشتر میشد.
پایان این فصلم هم بد نبودش

Bungou Stray Dogs S2
به نسبت فصل قبلش، کیفیت فصل دومش، 2برابر شده بود....فصل اولش رو فقط تحمُل میکردم و به زور نگاش میکردم.
ولی این فصل رو خیلی قشنگ سر هر هفته دنبال میکردم. به نظرم روند فصل 2 از فصل 1ـش بهتر بودش.

Drifters
خوب بودش....اگه فقط اون جنبه ی طنز مزخرف رو ازش حذف میکردم، همه چیزش برام عالی می شد..یعنی حیف نبود صدای "اوچیدا نائویا" رو برای طنز استفاده کردن. خاک برسرشون
الان تو نظرسنجی بهش رای دادم، ولی بعید میدونم که دور بعدی بهش رای بدم.

Haikyuu!! S3
خاک برسرشون که 10 قسمتی دادن.
یعنی آخر پاییزم رو خراب کردن، دو سه هفته آخر نمی دونستم هیجانم رو چی خالی کنم :D

این ارک اخر قاتل سریالی عالی بودش...هیجانش خیلی عالی بودش، خود شخصیت قاتل هم واقعاً جذاب بودش، باهاش خیلی حال میکردم.
امیدوارم که بازم داستان jojo ادامه داشته باشه.

Natsume Yuujinchou Go
عالی ـه....برام بهترین انیمه فصل بودش...خیلی دوست داشتم که تا ابد همینطور ادامه پیدا کنه....
دیدنش یه آرامشی به آدم میده...عجیب. حالا فصل 6ـش هم برای سال دیگه تایید شده.

یه سوال این مانگای توکیو غول هر چند وقت یه بار منتشر میشه و تا کی ادامه خواهد داشت؟
توکیوغول هفتگی هست. معلوم نیست کی تموم بشه.
بلی :|
اول اینکه کلا فصل 2 انیمه ( root A ) رو فراموش کن :|
پیشنهاد میکنم که از چپتر 1 بخونی چون با اینکه فصل یک انیمه به مانگا وفادار بود ولی خیلی چیزهای مهم رو جا انداخت. (مثلا حدود نصف آرک Aogiri tree رو )
ولی اگه اصلا وقت ندارید و ... اگه درست یادم باشه انیمه دودوبر چپتر 44-45 مانگا تموم شد.
+

تنها راه حل ممکن اینه که از ادامه فصل یک دوباره شروع کنن، چون توی root a اصلا توضیحی برای کاراکتر های جدید ندادن و انقدر کات کردن که در حق مانگا خیلی ظلم شد :| بخوان از :re ادامه بدن با میشه همون اش و همون کاسه که خیلی چیز ها بی توضیح میمونه.
+
جا داره اشاره کنم از :re زیاد راضی نبودم ولی این چپتر های اخر داره خوب میشه :d
کلاً کمتر انیمه ای هست که به اندازه مانگاش خوب باشه. توکیوغول رو هم تا وقتی که هر فصلش 13 قسمتی باشه همین آشه و همین کاسه. مجبورن سمبل کنن...

jojo bizzare adventure diamond is unbreakable قسمت آخر

خب این سری هم با تمام خوبی و بدیاش تموم شد و در انتها باید بگم اصلا و ابدا به هیچ عنوان در حد و اندازه ی پارت 3 نبود !
چه از لحاظ داستان چه شخصیت پردازی, چه فضاسازی, چه روند داستان و مبارزات و ... همه جوره از پارت سه ضعیف تر بود, تنها عامل جذابیت یوشیکاگه و استند باحالش بود ( که البته اونم به پای the world دیو نمیرسید ) خشونت و مبارزشون با heart attack هم خوب بود, اما از نبرد پایانی خوشم نیومد فقط پایان انیمه از لحاظ درام خوب بود

آخرین ویرایش:
خوب...چندتا از انیمه های پاییز رو دیدم و نظرم رو بگم! :-" :D گرچه چیز خاصی برای گفتن نیست! :D

---
Haikyuu!! S3
این رو هر هفته هم گفتم در موردش! عالی بود! ته هیجان! :D ، یه عالمه استراتژی های مختلف... و نتایج تمرینات فصل قبل و ...! :D
کلا خیلی حال داد دیگه! هر هفته تمام سلول های بدن موقع دیدنش به جوش و خروش میفتاد! :-" ، خیلی خوب بود! :D
فقط دوتا نکته منفی داشت! یکی ده قسمتی بودنش:(( (باز هم لعنت به عوامل تصمیم گیرنده:-") ، دومی هم عوض شدن دوبلور اوکای سنسه... که خوب این هم دست زمونه و این حرفا:( ، صدای اولی خیلی به تیپ و کاراکتر میومد...خیلی حیف شد واقعا:(
اینطور هم که میگن تا دو قرن دیگه باید منتظر فصل بعدیی اگر در کار باشه،باید بشینیم:( ظلمه:(

Bungou Stray Dogs S2
برعکس فصل اول که تقریبا یک کار ایپزودیک بود و یه جورایی حس فیلر مانند داشتن:-"(به خاطر معرفی کاراکترها:-" ) ، اینجا دو تا آرک فوق العاده رو شاهد بودیم و یه عالمه کاراکتر خفن و دوست داشتنی رو نشون دادن:x
با اینکه فصل اولش رو دوست داشتم،ولی فصل دوم چندین برابر بهتر از قبلی بود! :x
نمیدونم اوضاع فاصله ی انیمه و منبع اصلی چطوره.... ولی امیدوارم روزی روزگاری فصل(های) بعدش رو ببینیم!:x

Fune wo Amu
اینم یک کار آروم و متفاوت بود! با بسی اطلاعات جالب...ولی ایندفعه در مورد نوشتن لغت نامه! :D
دوستش میداشتم،کاراکترهای دوست داشتنیی هم داشت! :D
نگرانیی برای ادامه و این ها هم نداریم! شروع شد و تموم شد! :D
@Police _ 110 ... نمیخوای ببینیش؟ :-"

به اندازه ی فصل های قبلش خفن نبود! :-" ، حریف ها هم مبارز و این چیزا نبودن خیلی هاشون و قدرت های عجیب غریبی داشتن! :-"
اما آرک آخر و آخرین حریف واقعا سرش به تنش می ارزید:D ، هم قدرت های جالبی داشت،هم از نظر طراحی کاراکتر خودش و استندش خفن بودن:-" (استندش که به نظرم بهترین استند این فصل بود:-" )
درگیر بودن همه توی آرک آخر هم خیلی خوب بود! :D ، کلا تنها دلیلی که رای دادم چند قسمت آخر بود...بقیش هم نه اینکه بد باشه،ولی در حد و اندازه ی فصل های قبل نبود واقعا:-"

Natsume Yuuijinchou Go
این هم که معرف حضور همه هست! یکی از کارهای صلح جهانی و تصفیه کننده ی روح و روان! :D
تایید شدن فصل ششم ـش خوش حالیمون رو دو چندان کرد! :D ... کاش همه انیمه ها به فصل ششم میرسیدن:-"
کلا عالی بود دیگه!:x خوبه که خیلی وقت قرار نیست منتظر دیدار دوباره با ناتسومه و نیانکو سنسه و دوستان باشیم! :D

---
چندتا کار دیگه هم هست یا همون قسمت اول و دوم دراپ شدن و باید یکی هایپ کنه ببینم، یا هم قبل از شروع دراپ شدن! :-" ، Drifters رو هم احتمالا ادامه میدم وشاید اصلا همین امروز/فردا ، هرچی رو که ندیدم ببینه بره پی کارش! :D
کلا هم تا اینجا به نظرم بدک نیست!:-" ، بعضی جاهاش حال میده، بعضی جاهاش حسی ندارم، بعضی جاها هم مثل بخش طنز یا زبون الفی حالم بهم میخوره! :-"

---
خب پاییز هم تموم شد!:-" نظرسنجی هاش هم تموم بشه و بریم برای بهترین های سال! ببینیم اونجا چیزی رو از قلم ننداخته باشیم:-"
گرچه فکر کنم Re : Zero بازم اون نظرسنجی رو میبره!

---
ملت...بیاین لیست انیمه هایی که زمستون دنبال خواهید کرد رو هم بگید! :-" یه توضیحی هم اگر بدید خوبه:-" ببینیم چند چندیم!:D
@AsaraymA هم اگر وقتی یافت مینمود خیلی خوب میشد:-" راهنمای ما در این راه سخت تصمیم گیری برای دیدن انیمه ها بود:D (حداقل بیا بگو پاییز چیا رو دیدی:D :-" )

---
سلام
دارم Black Clover رو میخونم .
ملغمه ایه از ناروتو ، وان پیس ، فیری تیل ، هانتر ایکس هانتر و احتمالاً دراگون بال :D
حالا به طور کلی نظرت چیه؟ :دی ، کار خوبی هست؟ :-" به علت کمبود شونن اکشن فانتزی این سبکی،خیلی منتظرشم! :-" انتظاراتم پرپر که نمیشه؟ :دی (چون احتمال ساخت انیمه ـش رو زیاد میدیدم نرفتم سراغش:-" )

@Akiba
والا، امیرحسین، سه سال پیش Live-Action اون رو دیدم

220px-The_Great_Passage.jpg

تو 37ـومین Japan Academy Prize این فیلم جایزه بهترین فیلم سال 2013 ژاپن گرفت. (لیستی از جایزه ها و نامزدهاش)

Untitled.jpg

با همه این وجود، دیدن فیلمش بی نهایت خسته کننده و حوصله سربر بودش، داستانی داشت که فقط به درد خود ژاپنی ها میخورد.
خلاصه دیدنش تجربه ی مزخرفی بودش و فقط تحملش کردم که تموم بشه.
@Police _ 110 ... نمیخوای ببینیش؟ :-"
برای همین اصلاً ذره ای اشتیاق برای دیدن انیمه ـش ندارم
الا یه کسی بگه که انیمه ـش سر تا پا به فیلمش فرق داره :D

خب پاییز هم تموم شد!:-" نظرسنجی هاش هم تموم بشه و بریم برای بهترین های سال! ببینیم اونجا چیزی رو از قلم ننداخته باشیم:-"
گرچه فکر کنم Re : Zero بازم اون نظرسنجی رو میبره!

برای انتخاب لیست نظرسنجی سال، میشه از نتیجه نظرسنجی فصل های قبل استفاده کرد....اینطوری دیگه نیازی به انجام چند دور نظرسنجی انتخابی...دیگه نداریم.
و چون نظرسنجی فصلی رو از بهار شروع کردیم، باید تا پایان زمستون صبر کنیم تا یه دور کامل بشه. پس دیگه نظرسنجی بهترین انیمه سال 95 رو بجای سال 2016 داریم :D

آخرین ویرایش:
سلام
حالا به طور کلی نظرت چیه؟ :D ، کار خوبی هست؟ :-" به علت کمبود شونن اکشن فانتزی این سبکی،خیلی منتظرشم! :-" انتظاراتم پرپر که نمیشه؟ :D (چون احتمال ساخت انیمه ـش رو زیاد میدیدم نرفتم سراغش:-" )
نزدیکترین کار بهش از نظر من فیری تیله .
اصلاً نمیشه جدی گرفتش و آرکها درگیرت نمیکنن .
اما چندتا شخصیت جیگر داره :دی

بعد مدتی دو انیمه دیدم برام بسی جالب بود

اولیش انیمه Baccano بود، یکی دو قسمت اول با شلوغی خاصی شروع شد گیج بودم نمیدونستم چی به چیه بعدش کم کم نبض داستان اومد دستم :D
اگه ندیدید پیشنهاد میشه ببینید (هرچند همیشه من آخرین نفرم که این نوع انیمه هارو میبینم :D )

دومین انیمه هم Rainbow هستش، پسر عجب چیزی بود، منم حسااااس :D
اولش اذیت شدم بعدش روند خوبی داشت واقعا انیمه رو دوست داشتم، فکر نمیکردم به گروه خونیم بخوره با توجه به اتفاقات درونش ولی خیلی خوب بود

آخی رکروتا باید زنده میموند بیخود مرد :(
شخصیت ماریو رو هم دوست داشتم، اونجا که زدن دستشو نابود کردن چنان مشت زدم به میز که فکر کردم دست خودمم نابود شد :|
زیاد با شخصیت عینکیه ( فاش شده ) ارتباط برقرار نمیکردم مخصوصا اونجا که عاشق شده بود 8-|

آخراش که ماریو بوکسور شد با دست راست مشت زد بسی حال کردم، یه کپی از برادر ( رکروتا ) شده بود :x

شدیدا پیشنهاد میشه ببینید

_______

مانگا ( مانهوا، وبتون :| ) برج خدا کی ادامه ش میاد؟ چند شنبه ها؟ :D

Keijo قسمت 5

انیمه ی خوبیه و مسابقاتشم اونقدر باحال و غیر قابل پیش بینی ساخته شدن که بجای جنبه ی ایچی داستان حواسم به مسابقاته

شخصیت پردازی, فضاسازی, ایچی و داستانم تا اینجای کار خوب بوده, جالبم هست که نقش اول انیمه با اینکه دختره ولی از نظرم شباهت زیادی به کسانی مثل گوکو و سایتاما داره, مثل اونا عقل کمی داره و استعدادش در چیزای کتبی صفره اما در عین حال توی مبارزه چنان استراتژی و حمله هایی پیاده میکنه که تعجب میکنی ( یکی از type های شخصیتی مورد علاقم )

آخرین ویرایش:
تادایمااااااااااااااااااااااا ناکاماهااااا...
خوبید !؟

منو یادتونه !؟
خخخخخخخخخ...
^____^

بچه ها یک زحمت براتون داشتم :
من تو هاردم دیدم کلی فیلم و انیمه و خورد و پورد چیز از دو انیمه ی Mushi-shi و Code Geas دارم...
بگید چطوری اینارو ببینم !؟
به چه ترتیبی و اینا و اینا....
خخخخ...

^____^

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or