Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چی بگم اونطرف صنعت کمیک آمریکا که پر مزخرفاتی مثل بتمن و اسپایدرمن و سوپرمن و ... هستش اونجوری میفروشه کمیکای رنگی و ... اینورم ژاپن که آب قطعه :|
این وسط آب وان پیس وصل باشه من قانعم دست به وان پیس بزنن خون به پا خواهد شد :D

خرج تولید انیمه بطور سر سام اوری زیاد شده برای همین انیمه های فصلی بیشتر ترجیع میدند بعد خیلی از انیمه های خوبم خوب بلوری هاشون نمیفروشه مثل Akatsuki No Yona که اصلا بخاطر فروش بلوریش خییلی بعید بنظر میرسه فصل دومش بسازن:-<بعد وضع زندگی انیماتور توی ژاپن کمتر از جهنم نیست:|بعضیاشون خودکشی میکنند از بس حقوقشون کمه و فشار کارشون زیاده
اصلا بعضی استدیو ها وقتی انیمشون داره پخش میشه به فکر فصل دوم نیستن فقط به فکر این هستند چقدر میتونند از ضررشون برگردونند:-< بعد یه مشکل دیگه الان کل ژاپن پیدا کرده اینه که توی بحران جمعیته در حدی که بعضیا پیش بینی میکنند اگه ژاپن تا چند دهه دیگه بخواد با همین فرمون جلو بره و این مشکل رو حل نکنه به مشکلات جدی میخوره یه عده از مردمش واقعا ممکنه منقرض بشن:)):-tهمین فروش مانگا ها مثل وانپیس رو نگاه کن هر سال داره کمتر میشه یکی از دلایلش همین پیر شدن جمعیت توی ژاپنه!!!

دلیل اصلیش به نظرم اینه که سطح کیفی مانگا و انیمه هام دیگه مثل قدیم نیست و روز به روز داره بدتر میشه

الان این فصل جز دریفترز و اون والیباله چند تا انیمه ی خوب و عام پسند داشتیم واقعا ؟ ( تازه اونم اگه کمدی مضخرف دریفترزو حساب نکنیم )

در واقع دیگه مانگاهایی به سطح کیفی مثل ناروتو, بلیچ, وان پیس, دراگون بال, هانتر ... وجود ندارن که بخوان از روشون انیمه ی بلند بسازن و مطمئن باشن موفق میشه

البته این وسط مانگاهای شاهکاریم هستن مثل توکیو غول و کینگدام و برسرک که اگه یه شرکتی بیاد عین ادم و بدون سانسور و تغییرات ! کامل داستانشو انیمه کنه میترکونن

مثلا همین برسرک پتانسیلشو داره از روش چنان انیمه ی بلند محشری بسازن که تاریخ به خود ندیده, اما میان از روش یه اشغالی میسازن که دومی نداره

بعد از چهار پنج سال دوباره نشستم پای ناروتو... نمیدونم چقد دووم میارم قبل اینکه دوباره دراپش کنم! :D:p

داستان اصلی تموم شده؟
آره تموم شده داستان اصلی، الان دارن رمان ها رو انیمه میکنند اگر اشتباه نکنم:-"

---
یه بنده خدایی اومد بخش های اسپویل داره مراسم وان پیس رو گفت و رفت:))
کاش ادامه میداد چی به چیه:(

+زمان قدیم اخبار رو دنبال نمیکردیم بهتر بودا! آرک های آینده رو توی خبر و مصاحبه و حاشیه های مانگا اسپویل میکنند:-" گرفتاریم:-"

بعد از چهار پنج سال دوباره نشستم پای ناروتو... نمیدونم چقد دووم میارم قبل اینکه دوباره دراپش کنم! :D:p

داستان اصلی تموم شده؟

ناروتو رو باید ببینی با ناروتو شیپودن. کلا هم داستان اصلی تموم شده و الان شیپودن داره فیلر نشون میده. بعد از دیدن اینا دو تا فیلم The Last - Naruto The Movie و Boruto - Naruto The Movie باید به ترتیب ببینی.

بهار 2017 هم ادامش به صورت سریال به اسم بروتو شروع میشه.

-------------------------------------------------------------------------

این قسمت آخر وان پیس برای من یکی خیلی جالب بود، چون 1 دی دارم میرم سربازی و به نظر من یکی جای خوبی تموم شد و یک مدت راحت میتونم نبینمش :D

ولی ندیدنش خیلی سخته :((

Dragon Ball Super episode 70
قسمت قبلی بدترین فیلر عمرم شد، این یکی بهترین!
یعنی تو عمرم فیلر از این باحالتر ندیده بودم
Jojo bizzare adventure episode 37
به معنای واقعی از این هایاتو خوشم اومده
باهوش به این میگن، از نظرم قهرمان واقعی انیمس
Blood+ episode 34
قسمت به قسمت بهتر از قبل
احتمالا بهترین انیمه ی اورجینالی باشه که تا حالا ساخته شده

Sent from my D6603 using Tapatalk

بنظرتون مانگای برسرک افت نمیکنه یکم؟ توهین به مقدسات نباشه یوقت:D ولی من تا چپتر دویست و خورده ای این طرفا که خوندم، همش عین یه چرخه شده بود دیگه
راه میرن، به چنتا غول و اینا میخورن، میجنگن و مخصوصا گاتس میزنه همه رو تیلیت میکنه:دی ادامه

بنظرتون مانگای برسرک افت نمیکنه یکم؟ توهین به مقدسات نباشه یوقت:D ولی من تا چپتر دویست و خورده ای این طرفا که خوندم، همش عین یه چرخه شده بود دیگه
راه میرن، به چنتا غول و اینا میخورن، میجنگن و مخصوصا گاتس میزنه همه رو تیلیت میکنه:D ادامه
نه ! نه تنها افت نمیکنه بلکه اوج هم میگیره :Dالبته اگه فقط مانگا را تو این دیدید که میره چند تا را نفله میکنه... و اصلا توجهی به داستان ، اتفاقاتی که میفته و شخصیت های که معرفی میشه نکردید اون بحثش جداست

آخرین ویرایش:
راه میرن، به چنتا غول و اینا میخورن، میجنگن و مخصوصا گاتس میزنه همه رو تیلیت میکنه:D ادامه

اگه شما داری در مقایسه با ارک عصر طلایی میگی که درسته, ارک های بعدی نسبت به اون تا حدی افت داشتن مخصوصا ارک جزیره ی الف ها که تا اینجای کار میشه گفت بدترین ارک بوده ( البته از لحاظ بیش از حد شدن کمدی و مسخره بازی های پوک و مگنفیکو اینا )

اما دیگه اینطوریم نیس که راه برن بیخودی چند تا هیولا بکشن , تمام اتفاقات برسرک دلیل و منطق پشت شونه, الان داستان بیشتر طوری شده که داره دلیل چیزای مختلفو توضیح میده, مثلا اون درخته کاربردش چیه, دنیاهای سماوی چطورین و ... اینا همه برای کامل شدن داستان لازمه, نمیشه که روند داستان یجور بمونه, همین چرخه ای که شما میگی اتفاقا توش یه مورد واقعا مفید و حیاتی توضیح داد که اون درخته نمیذاره هیولاها به فالکونیا نزدیک شن, الان دیگه گاتس که قبلا شکست دادن گریفیث و ارتشش واسش غیرممکن بود یه روزنه ی امید داره که میتونه با نابودی درخت فالکونیا رو دچار هرج و مرج کنه

آخرین ویرایش:
Ajin رو دیدم در یک نشست چندین ساعته...
جذاب بود موضوعش و تم کار برام!:دی
ادامش معلوم هست کِی میاد؟!
دنبال یکاریم که حول مرگ و مردن و این حرفا باشه، بین کارایی که دیدین اگه چیزی هست مَفیوضمون کنید::))

دراگون بال سوپر با این پیش زمینه که سالها گذشته و مانگاکا قطعا پیشرفت کرده با خوندن اینهمه مانگای شونن اما همون بیست قسمت اول ناامید شدم رسما فاجعس :| اتفاقات بدون کوچکترین توضیح و پیش زمینه ای همینجوری پشت سر هم ردیف میشن از اون بدتر مبارزات بازم همون توپ انرژیه صرفا [-(
مثل اینکه تو وان پیس همه از دم یه میوه داشته باشن :| یا تو ناروتو همه فقط راسنگان بزنن :| تو بلیچ فقط یه بانکای باشه :|
بعد پاور آپ از بی منطقیش که بگذریم تغییراتی که رخ میده عالیه موهای قرمز ، آبی ، زرد و ... اوج خلاقیته اصلا :|
موزیک متن خیلی بهتره شده واقعا دوست داشتم ، انیمیشن کیفیتش عالیه تکنیکا خیلی زیبا نشون داده میشن و مبارزات با جزئیاتن شخصیت پردازی بهتر شده دیدن این جنبه های جدید از شخصیت وجیتا خیلی خوب بود ادامش میدم تا آخر ولی لامصب مبارزاتو باید پوکر فیس نگاه کنی همش تکرار پشت تکرار فقط ابر قدرت بودن شخصیت مقابل گوکو حال میده به آدم >:)

(نظر شخصی اینایی که گقتم به کسی بر نخوره )

من تازه شروع کردم به نگاه کردن انیمه.چه انیمه ای بهم پیشنهاد میدین نگاه کنم.
( به غیر از ناروتو وان پیس بلیچ death note):)
اول از همه ، تمام كار هاي سينمايي استاد ميازاكي رو ببينيد

Fullmetal alchemist : brotherhood
٦٤ اپيزود به همراه ٤ اپيزود special
شايد بشه گفت بهترين انيمه دنيا
روايت گر عشق و انسانيت ، نيرنگ و دروغ

Mushishi
10 اپيزود
Mushishi zoku shou
10 اپيزود
Mushishi zoku shou 2nd season
10 اپيزود
Mushishi special :hihamukage و suzu no shizuku
هر كدام 1 اپيزود
تاريك ، زيبا ، انساني
داستان انسان هاي حقير در طبيعت عظيم

Usagi Drop
11 اپيزود
ايا هنوز انساني هست كه انسانيت را ياري دهد؟
يك داستان عاطفي بدور از كليشه هاي معمول

Paranoia agent
13 اپيزود
ذوب شدن انسان ها در وحشت...
چگونه يك فاجعه بر يك ملت تاثير ميگذارد يا ؛
چرا نبايد بر سر يك ملت دو بار جهنم را نازل كرد

Shingeki no kyojin
(Attack on titan)
25 اپيزود
Kuinaki sentaku
2 اپيزود
بهمراه يك ova
سرگرم كننده ، زيبا ،فوق العاده مهيج
نا خوداگاه مجذوب اين دنيا ميشويد
و در انتظار قسمت هاي اينده دوباره و دوباره آن را بازبيني ميكنيد

One punch man
12 اپيزود به همراه 6 special
چه ميشد اگر بودا يك ابر قهرمان بود
قهرماني كه براي سرگرمي بشريت را نجات ميدهد

Great teacher onizuka بخوانيد (GTO)
43 اپيزود
شادي بخش لحظات اندوه شما
براي وقت هايي كه ميخواهيد به هيچ چيز فكر نكنيد

Hellsing ultimate
10 اپيزود
Digest for freaks
1 اپيزود
براي عاشقان hack n slash
خون ، خون و خون !

Tokyo ghoul ، serialexperiments lain ، baccano!، barakamon، arslan senki هم توصيه ميشود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or