Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

"
Dōjinshi (同人誌?, often transliterated as doujinshi) is the Japanese term for self-published works, usually magazines, manga or novels. Dōjinshi are often the work of amateurs, though some professional artists participate as a way to publish material outside the regular industry.
"​

بنا به تعریفی که اینجا نوشته شوجین به کار های مستقل گفته میشه ربطی به سبک های مختلف مثل شونن و ... نداره ، البته فرمایش دوستان هم متینه. :D:D

صد در صد... ولی وقتی 95% دوجینشی‌ها تو اون سبک خانمان سوز هستند، عملاً وقتی یکی از دوجین صحبت میکنه عموماً منظورش همونه. :D
دقیقاً مثل همون واژه Otaku و Fujoshi و... میمونه که نحوه استفاده مردم از این واژه‌ها (مخصوصاً تو غرب) با معنای واقعیش بعضاً خیلی تفاوت‌ها داره. :D

میشه چند انیمه خوووووب دوجینشی معرفی کنید فیض ببریم؟ :grimacing:
دوجینشی ها انیمه نیستند نووال یا بیشتر مانگا هستند! بعدم برای خوب بودن بستگی داره دلت از چی خوشش میاد:D
پ.ن: فکر بد نکنین، فقط اطلاع دارم :D
تو که اصلا من رو وارد این دریا کردی:disrelieved:الان من غرق شدم توی این دریا:sob::tearsofjoy:

آخرین ویرایش:
امروز بالاخره Barakamon را تموم کردم یه انیمه ساده زیبا و بی آلایش که هر قسمتش را ببینی ارامش میگیری و برای لحظه ای به زندگی امیدوار میشی ! ( وضعیت من خیلی خرابه ! :D) و در نهایت همونطور که بچه ها قبلا گفتن در اخر قسمت 12 معنی صلح جهانی را به طور جامع درک کردم ! :-":D

این دوجین رو من اولش از طریق سایت معلوم الحال doujin-moe که اون موقع رو اینترنت ذغالی هیتلر هم نبود آشنا شدم. بعدش هم که به قولی آب دریا بود. هرچی بیشتر میخوردم بیشتر تشنه میشدم:D

frabz-Welcome-to-the-dark-side-901509.jpg

ت
کلاً دوجینشی، فان‌ترین مدیایی هست که من دنبال میکنم.

پ.ن: جون مرتضی میدونی که اصلاً فکر بد نکردیما... یکوقت فکر نکنی فکر بد کردیما، چون اصلاً نکردیم!!! :-":D
.
.
.
مردک بیا و با خودت صادق باش... این ماسک انسانیت رو بنداز دور و خجالت نکش! :D
بیا و به ما بپیوند! :D
دقیقا!! XD

یه خوبی دوجین (به قول تو) هم اینه که جنبه هایی از گیم، مانگا، انیمه های مورد علاقت میتونی ببینی که همیشه آرزو داشتی توو خودشون ببینی :D مخصوصا وایفوهات =P~

پ.پ.ن: نگو آریا!! :D اتفاقا اون ماسک انسانیته که لذت داره :D اینکه خودتو خوب نشون بدی ولی از درون یه کثافتی باشی که دومی نداره :> البته اینارو باز من شنیدم که میگن! بعضیاشونم میگن فوتاناری دوست دارن ولی من اصلا نمیدونم چه چیزه خوبیه :D

پیش به سوی بن دائم شدن! سارانی مووکوئه!! :D

تو که اصلا من رو وارد این دریا کردی:disrelieved:الان من غرق شدم توی این دریا:sob::tearsofjoy:

Your most welcome budd B-)

سلام
کسی اسم انیمه برای سن 7 8 سال چیزی میدونه؟ یه بچه هست انیمه بچگونه براش میخوام :D
البته انیمیشن هم باشه خوبه.

Sprited Away
Ponyo
انیمیشن هم که زیاده برو از این مغازه ها انیمیشن های دوبله ی فارسی بخر

Sent from my D6603 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان الان چشمم به این خورد :
http://kotaku.com/evangelion-creator-predicts-the-death-of-anime-1706738732

درباره اینه که خالق سری neon genesis میگه صنعت انیمه رو به نابودیه و کشور های دیگر آسیای در بین 5 تا 20 سال اینده جاشو میگیرن (مطلب مال سال 2015 شاید بعضیا دیده باشن)

حالا اگر واقعا این اتفاق بیفته چه خاکی بر سر کنیم ~X(

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
دوستان الان چشمم به این خورد :
http://kotaku.com/evangelion-creator-predicts-the-death-of-anime-1706738732

درباره اینه که خالق سری neon genesis میگه صنعت انیمه رو به نابودیه و کشور های دیگر آسیای در بین 5 تا 20 سال اینده جاشو میگیرن (مطلب مال سال 2015 شاید بعضیا دیده باشن)

حالا اگر واقعا این اتفاق بیفته چه خاکی بر سر کنیم ~X(
چرت و پرت گفته انیمه ای مثل وان پانچ من نشون داد هنوزم ژاپن ابر قدرت انیمس

Sent from my D6603 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or