Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

در مورد یه سری پسر دبیرستانیه که اکثرشون از مهدکودک با هم دوست بودن:-" میزنند تو سر و کله ی هم و ...! :d
به طور کلی Slice of Life و طنز میباشد! اما نه از نوع توالتی به قول بچه ها :-" :biggrin1:

برو بابا :d

بیخود ترین انیمه ای که تو این 5سال دیدیم D:

سلام

به نظر چرت و پرت میاد . همون بهتر که ندیدم تا حالا :biggrin1:

دقیقاً درست حس کردی پرهام D:

چند وقت دیگه سرت میخوره به سنگ و میری میبینی! بعد میای میگی چقدر انیمه ی خوبیه :-"
بازم انگار نه انگار من این همه میگفتم ببینید:(

هعی هعی هعی... :(
---

کسی این حرف رو میزنه که به پیشنهاد بقیه عمل کنه.....نه اینکه این همه میگیم برو Clannad و Clannad After Story رو ببین...همش بهونه های واهی میاری :p

سلام

دقیقاً درست حس کردی پرهام D:

کسی این حرف رو میزنه که به پیشنهاد بقیه عمل کنه.....نه اینکه این همه میگیم برو Clannad و Clannad After Story رو ببین...همش بهونه های واهی میاری :p

سلام
آکیبا که فلان ـه:دی

اگر از این تریپ ها هستی که خاطرات گوگولی از دوران دبیرستانت داری برو ببینش. برای من خیلی باحال بود. اگر نه که هیچ.
کار سخت شد .
خلیل که تو فاز افسردگیه . آکیبا هم شنگول و منگول و حبه انگوره :دی
این وسط استکبار دونو یکم حد وسط داره که اونم قید و شرط گذاشته !
در نتیجه روزی 20 دقیقه بیشتر میخوابم :دی

آقایون در تایید نظر دوستان باید بگم که انیمه Kimi to boku خیلی خیلی خوبه:x.یه انیمه ی آروم و دوست داشتنی که هم آرامش بخشه،هم فانه(مخصوصا شخصیت یوکی :bighug:) خلاصه خیلی خوبه دیگه :d خودم به شخصه بعد Code Geass دنبال یه چیز آروم بودم و این انیمه واقعا بهم حال داد.تو این سبک و سیاق،دیدن این انیمه شدیدا پیشنهاد میشه.

تو مشکلت اینه که کاراکتر دختر نداره داستان! :p که از نظر من نکته مثبتشه این قضیه! :d
یحتمل دوبلور مورد علاقه ای هم توی انیمه نیست برای همین حال نکردی:p

کی میگه به پیشنهاد بقیه گوش ندادم؟ من Clannad رو دیدم:-" حالا درسته After Story رو ندیدم! ولی به هر حال فصل اول رو دیدم و بس انیمه ی بی خود و به درد نخور و mehـی بود! :-" بالاخره یه چیزی باید توی اون 24 (یا 12؟ یادم نیست:-") میداشت که آدم رو جذب کنه! ولی هیچ...:|
یعنی احتمال اینکه اون بدبخت توکیو غول رو من یه روزی فصل دومش رو ببینم یا مانگاش رو بخونم،از این صد برابر بیشتره :d

سلام

کار سخت شد .
خلیل که تو فاز افسردگیه . آکیبا هم شنگول و منگول و حبه انگوره :دی
این وسط استکبار دونو یکم حد وسط داره که اونم قید و شرط گذاشته !
در نتیجه روزی 20 دقیقه بیشتر میخوابم :دی
شاد باشید عزیزان من! شاد باشید! >:)
اصلا انیمه های دیگه رو بزارید کنار و برای Xـمین بار وان پیس رو ببینید،یه پکیج کامل و همه چی هم در بالاترین سطح قرار داره! >:) :-"
والله... :-" :d

آها من یادم رفت این چند وقته در مورد اوشیو بگم:-"
خیلی خوبه! :x (مثل 99%مواقع دیگه باید بگم عشق است شونن! :x )
مخصوصا این چند قسمت اخیر و فلش بک! :d
با اینکه بهش نیزه ی هیولا و اینا میگفتن ، ولی خوب شخصا انتظار داشتم یه چیز مقدس باشه! :-"
اما دیدیم که اهریمنه که باید اهریمن رو بترکونه! :-"

در کل هم قضیه ی نیزه مشخص شد و هم مادر اوشیو!
فقط...قراره کم کم تموم بشه؟ آخه چرا :((
فعلا یه سری دانلود دارم،نمیشه قسمت 21 رو بگیرم:((

در راستای Clanned:

Clannad Was Outselling Call Of Duty: Black Ops III And Grand Theft Auto V On Steam - Siliconera

:d
پرچم بالا...
انصافاً چند ساله ملت منتظر Localize شدن بازی بودن.... نور به قبره جد و آباده موسس‌های کیک‌استارتر بباره که اگه نبودن الان Clanned و خیلی بازی‌های دیگه هم نبودن. :d
برای یادآوری هم بگم که انیمه و مانگا و لایت ناول هر سه تاشون از روی بازی اقتباس شدن و منبع اصلی ویژوال ناوله پس اگه از طرفدارای دو آتیشه Clannedید برای حمایت از سازنده هم که شده برید بخریدش :d

----------------------------------------

Kimi to Boku هم واقعاً کار قشنگیه و یه ریتم آروم و خیلی خوبی داره که شدید به دل آدم میشینه.
خلیل-ساما وقت کردی پاشو برو ببینش، بدون هیچ پیش‌زمینه ذهنی راجع به اینکه با این سبک حال نمیکنی و این حرفا! :d

امیر @Akiba تو هم انقدر به Clanned گیر نده...:d من خودمم طرفداره دو آتیشه انیمه‌اش نیستم ولی خدایی داستانش برای سبک خودش واقعاً خوبه... فصل دوم هم اصل قضیه است و در واقع نیمه دوم ویژوال ناوله، تا وقتی ندیدیش عملاً داستان برات ناقصه و دیدن بخش دوم باعث میشه تاثیر کل داستان برات خیلی بیشتر بشه. :d
البته می‌دونم مشکل اصلیت با Clanned چیه.... آرت استایل انیمه، درسته؟! :>:d

امیر @Akiba تو هم انقدر به Clanned گیر نده...:d من خودمم طرفداره دو آتیشه انیمه‌اش نیستم ولی خدایی داستانش برای سبک خودش واقعاً خوبه... فصل دوم هم اصل قضیه است و در واقع نیمه دوم ویژوال ناوله، تا وقتی ندیدیش عملاً داستان برات ناقصه و دیدن بخش دوم باعث میشه تاثیر کل داستان برات خیلی بیشتر بشه. :d
البته می‌دونم مشکل اصلیت با Clanned چیه.... آرت استایل انیمه، درسته؟! :>:d

اون یکی از مشکلاتم باهاشه :دی خدایی چه وضع طراحی کاراکتره که تفاوت توی رنگ مو هست فقط :| :-" اون دخترای ماتسوموتو- اینوئه-کوچیکی استایله بلیچ تنوع بیشتری داشتن :-" :))

ولی به هر حال جدای از این، من واقعا موقع دیدنش هیچ حسی بهم نمیداد :|
ادامش رو هم ببینم اوضاع فکر نمیکنم بهتر بشه! باز الان اینجوری با خودم میگم احتمالش هست انیمه ی خوبی باشه که من ندیدم!:دی ولی مطمنم اگر ببینم میام میگم مثل فصل اولش بیخوده :-"
کقتی ذره ای با هیچکدوم کاراکترها تا نصف داستان نتونم ارتباط برقرار کنم ، نصفه ی بعدی طرف رو بردارن جلوی فک و فامیلش شقه شقه هم کنند، هیچ حسی بهم نمیده:-"

سلام
اشاره ای داره به گلبدین حکمتیار :دی
https://fa.wikipedia.org/wiki/گلبدین_حکمتیار
میدونم اشارش به چیه .
اونو بیشتر در راستای زیر سوأل بردن انیمه نوشتم :دی
خیلی نچسب بود .
میخواست گروه رو خفن و فلان و بهمان نشون بده ولی زاییده توش .
منم ناخواسته با Black Lagon مقایسه میکردم ، قوز بالا قوز شده بود .
در نتیجه سر قسمت 4 فکر کنم دراپش کردم فعلاً و رفتم سراغ Zero No tsukaima

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or