Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
این One Punch Man قرار انیمه فصلی باشه یا انیمه بلند مثل ناروتو و اینا ؟

چون مانگاش زیاد چپتر نداره (یه چیزی حدود 80 چپتر) واسه همین فصلیه و قراره که 12 قسمت باشه.
vyhqj9zgb5pgmktneyu3.jpg
یعنی واقعا به اینجا ها هم میرسن؟اگه برسن من یکی قول میدم تا دو هفته چپه شم:-o:d

من چرا تا الان Kimi to Boku رو ندیده بودم ؟ :((

الان قسمت 8 فصل اولش :(

از اون انیمه هاییه که انقدر خوبه که اعصابم رو خورد میکنه :(
باز بیا بگو آکیبا فلان :|
ترکیدم بس که گفتم بشینید این رو ببینید! آخرشم فقط علی دانته رفت سراغش:(

سلام
چیه این ؟
من الان حس انیمه دیدن دارم شدید .
توضیحش بده ، اگر بدردم خورد میرم سر وقتش .
-----
پ.ن : هایپ نمیکینی الکیا . فقط یه توضیح نصف خطی درباره موضوع انیمه بهم بده :دی

آکیبا که فلان شکی توش نیست :d

من کلا خیلی از انیمه های خیلی خوب و معروف رو ندیدم (مثل همین) چند وقت پیش یکی از دوستام یه لیست برام جور کرده بود از انیمه های خیلی معروف که من ندیدم اینم توش بود XD

سلام

چیه این ؟
من الان حس انیمه دیدن دارم شدید .
توضیحش بده ، اگر بدردم خورد میرم سر وقتش .
-----
پ.ن : هایپ نمیکینی الکیا . فقط یه توضیح نصف خطی درباره موضوع انیمه بهم بده :دی
در مورد یه سری پسر دبیرستانیه که اکثرشون از مهدکودک با هم دوست بودن:-" میزنند تو سر و کله ی هم و ...! :d
به طور کلی Slice of Life و طنز میباشد! اما نه از نوع توالتی به قول بچه ها :-" :دی

در مورد یه سری پسر دبیرستانیه که اکثرشون از مهدکودک با هم دوست بودن:-" میزنند تو سر و کله ی هم و ...! :d
به طور کلی Slice of Life و طنز میباشد! اما نه از نوع توالتی به قول بچه ها :-" :دی
ملایم ترین و دوست داشتنی ترین انیمه که دیدم همین Kimi to Boku!! اصلا داستانش ادم رو خسته نمی کرد ولی حیف خیلی زود تموم شد!!خداکنه بعد دوران دانشگاهی رو هم پوشش بدن!!!:(
وخیلی عجیب که دوتا از کمربند مشکی های انیمه بین ما تازه دیدن یا می خوان ببین!!:|این لیستتون چی داره که تا حالا ندیدن ازش؟هر چی انیمه تاب هست رو ندیدین یا تو لیست دانلود هست!!!!!!!/:)به من نگین که هنوز Hyouka رو هم ندیدن!!!
اپنینگ Hyouka رو هنوز که هنوز گوش میدم لذت اش مثله روز اول برام!!!
Now playing Choucho Yasashisa No Riyuu Hyouka Opening Full Song - Mp3freex
اندینگ Ranpo Kitan هم اهنگش جدید گوش میدم که بدک نیست!!!
http://mp3freex.net/listen-online/s...me-of-laplace-ed-5myYppqcr5+oZsWinpqtoaFjlqKX
این مال Darker Than که گوش دادنش خالی از لطف نیست!!!!!:bighug:
http://mp3freex.net/listen-online/s...rker-than-black-2-5mqWp5qZrKWgZMWqmpqqpKZrmaM

آخرین ویرایش:
سلام
به نظر چرت و پرت میاد . همون بهتر که ندیدم تا حالا :دی

سلام

به نظر چرت و پرت میاد . همون بهتر که ندیدم تا حالا :دی
چند وقت دیگه سرت میخوره به سنگ و میری میبینی! بعد میای میگی چقدر انیمه ی خوبیه :-"
بازم انگار نه انگار من این همه میگفتم ببینید:(

هعی هعی هعی... :(
---
Hiakyuu هم تایید میشه! بسی هم فاز میده اپنینگش! >:)

ملایم ترین و دوست داشتنی ترین انیمه که دیدم همین Kimi to Boku!! اصلا داستانش ادم رو خسته نمی کرد ولی حیف خیلی زود تموم شد!!خداکنه بعد دوران دانشگاهی رو هم پوشش بدن!!!:(
وخیلی عجیب که دوتا از کمربند مشکی های انیمه بین ما تازه دیدن یا می خوان ببین!!:|این لیستتون چی داره که تا حالا ندیدن ازش؟هر چی انیمه تاب هست رو ندیدین یا تو لیست دانلود هست!!!!!!!/:)به من نگین که هنوز Hyouka رو هم ندیدن!!!

البته از لحاظ ملایمی و دوست داشتنی Natsume هم جز بهتریناست :d این دوتا اصلا با روانم بازی کردن واقعا از تموم شدنشون ناراحت شدم :(

به نظرم خیلی سریع دوران مدرسه رو پوشش دادن باید خیلی کند ترش میکردن

لیست من شامل همه نوع انیمه میشه چه خوباش چه اونایی که حتی یه سریاتون اسمش هم نشنیدن :d آخه این انیمه های سطح Super Ultra High level رو همیشه یکی هست که یادآوری کنه پس خیالم راحته

- - -ویرایش - - -

آکیبا خودتو خسته نکن بهترین انیمه رو هم هی بگی ببینم من نمیبینم تا خودم بخوام :d

سلام
چند وقت دیگه سرت میخوره به سنگ و میری میبینی! بعد میای میگی چقدر انیمه ی خوبیه :-"
بازم انگار نه انگار من این همه میگفتم ببینید:(

هعی هعی هعی... :(
---
Hiakyuu هم تایید میشه! بسی هم فاز میده اپنینگش! >:)
با این سبک حال نمیکنم کلاً .
باید اتفاقی خوشم بیاد .
ریسکش بالاست و نمی ارزه وقت بذارم :دی

سلام

با این سبک حال نمیکنم کلاً .
باید اتفاقی خوشم بیاد .
ریسکش بالاست و نمی ارزه وقت بذارم :دی

سلام
آکیبا که فلان ـه:دی

اگر از این تریپ ها هستی که خاطرات گوگولی از دوران دبیرستانت داری برو ببینش. برای من خیلی باحال بود. اگر نه که هیچ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or