Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
در مورد یه سری پسر دبیرستانیه که اکثرشون از مهدکودک با هم دوست بودن:-" میزنند تو سر و کله ی هم و ...! :d
به طور کلی Slice of Life و طنز میباشد! اما نه از نوع توالتی به قول بچه ها :-" :biggrin1:

برو بابا :d

بیخود ترین انیمه ای که تو این 5سال دیدیم D:

سلام

به نظر چرت و پرت میاد . همون بهتر که ندیدم تا حالا :biggrin1:

دقیقاً درست حس کردی پرهام D:

چند وقت دیگه سرت میخوره به سنگ و میری میبینی! بعد میای میگی چقدر انیمه ی خوبیه :-"
بازم انگار نه انگار من این همه میگفتم ببینید:(

هعی هعی هعی... :(
---

کسی این حرف رو میزنه که به پیشنهاد بقیه عمل کنه.....نه اینکه این همه میگیم برو Clannad و Clannad After Story رو ببین...همش بهونه های واهی میاری :p

سلام

دقیقاً درست حس کردی پرهام D:

کسی این حرف رو میزنه که به پیشنهاد بقیه عمل کنه.....نه اینکه این همه میگیم برو Clannad و Clannad After Story رو ببین...همش بهونه های واهی میاری :p

سلام
آکیبا که فلان ـه:دی

اگر از این تریپ ها هستی که خاطرات گوگولی از دوران دبیرستانت داری برو ببینش. برای من خیلی باحال بود. اگر نه که هیچ.
کار سخت شد .
خلیل که تو فاز افسردگیه . آکیبا هم شنگول و منگول و حبه انگوره :دی
این وسط استکبار دونو یکم حد وسط داره که اونم قید و شرط گذاشته !
در نتیجه روزی 20 دقیقه بیشتر میخوابم :دی

آقایون در تایید نظر دوستان باید بگم که انیمه Kimi to boku خیلی خیلی خوبه:x.یه انیمه ی آروم و دوست داشتنی که هم آرامش بخشه،هم فانه(مخصوصا شخصیت یوکی :bighug:) خلاصه خیلی خوبه دیگه :d خودم به شخصه بعد Code Geass دنبال یه چیز آروم بودم و این انیمه واقعا بهم حال داد.تو این سبک و سیاق،دیدن این انیمه شدیدا پیشنهاد میشه.

تو مشکلت اینه که کاراکتر دختر نداره داستان! :p که از نظر من نکته مثبتشه این قضیه! :d
یحتمل دوبلور مورد علاقه ای هم توی انیمه نیست برای همین حال نکردی:p

کی میگه به پیشنهاد بقیه گوش ندادم؟ من Clannad رو دیدم:-" حالا درسته After Story رو ندیدم! ولی به هر حال فصل اول رو دیدم و بس انیمه ی بی خود و به درد نخور و mehـی بود! :-" بالاخره یه چیزی باید توی اون 24 (یا 12؟ یادم نیست:-") میداشت که آدم رو جذب کنه! ولی هیچ...:|
یعنی احتمال اینکه اون بدبخت توکیو غول رو من یه روزی فصل دومش رو ببینم یا مانگاش رو بخونم،از این صد برابر بیشتره :d

سلام

کار سخت شد .
خلیل که تو فاز افسردگیه . آکیبا هم شنگول و منگول و حبه انگوره :دی
این وسط استکبار دونو یکم حد وسط داره که اونم قید و شرط گذاشته !
در نتیجه روزی 20 دقیقه بیشتر میخوابم :دی
شاد باشید عزیزان من! شاد باشید! >:)
اصلا انیمه های دیگه رو بزارید کنار و برای Xـمین بار وان پیس رو ببینید،یه پکیج کامل و همه چی هم در بالاترین سطح قرار داره! >:) :-"
والله... :-" :d

آها من یادم رفت این چند وقته در مورد اوشیو بگم:-"
خیلی خوبه! :x (مثل 99%مواقع دیگه باید بگم عشق است شونن! :x )
مخصوصا این چند قسمت اخیر و فلش بک! :d
با اینکه بهش نیزه ی هیولا و اینا میگفتن ، ولی خوب شخصا انتظار داشتم یه چیز مقدس باشه! :-"
اما دیدیم که اهریمنه که باید اهریمن رو بترکونه! :-"

در کل هم قضیه ی نیزه مشخص شد و هم مادر اوشیو!
فقط...قراره کم کم تموم بشه؟ آخه چرا :((
فعلا یه سری دانلود دارم،نمیشه قسمت 21 رو بگیرم:((

در راستای Clanned:

Clannad Was Outselling Call Of Duty: Black Ops III And Grand Theft Auto V On Steam - Siliconera

:d
پرچم بالا...
انصافاً چند ساله ملت منتظر Localize شدن بازی بودن.... نور به قبره جد و آباده موسس‌های کیک‌استارتر بباره که اگه نبودن الان Clanned و خیلی بازی‌های دیگه هم نبودن. :d
برای یادآوری هم بگم که انیمه و مانگا و لایت ناول هر سه تاشون از روی بازی اقتباس شدن و منبع اصلی ویژوال ناوله پس اگه از طرفدارای دو آتیشه Clannedید برای حمایت از سازنده هم که شده برید بخریدش :d

----------------------------------------

Kimi to Boku هم واقعاً کار قشنگیه و یه ریتم آروم و خیلی خوبی داره که شدید به دل آدم میشینه.
خلیل-ساما وقت کردی پاشو برو ببینش، بدون هیچ پیش‌زمینه ذهنی راجع به اینکه با این سبک حال نمیکنی و این حرفا! :d

امیر @Akiba تو هم انقدر به Clanned گیر نده...:d من خودمم طرفداره دو آتیشه انیمه‌اش نیستم ولی خدایی داستانش برای سبک خودش واقعاً خوبه... فصل دوم هم اصل قضیه است و در واقع نیمه دوم ویژوال ناوله، تا وقتی ندیدیش عملاً داستان برات ناقصه و دیدن بخش دوم باعث میشه تاثیر کل داستان برات خیلی بیشتر بشه. :d
البته می‌دونم مشکل اصلیت با Clanned چیه.... آرت استایل انیمه، درسته؟! :>:d

امیر @Akiba تو هم انقدر به Clanned گیر نده...:d من خودمم طرفداره دو آتیشه انیمه‌اش نیستم ولی خدایی داستانش برای سبک خودش واقعاً خوبه... فصل دوم هم اصل قضیه است و در واقع نیمه دوم ویژوال ناوله، تا وقتی ندیدیش عملاً داستان برات ناقصه و دیدن بخش دوم باعث میشه تاثیر کل داستان برات خیلی بیشتر بشه. :d
البته می‌دونم مشکل اصلیت با Clanned چیه.... آرت استایل انیمه، درسته؟! :>:d

اون یکی از مشکلاتم باهاشه :دی خدایی چه وضع طراحی کاراکتره که تفاوت توی رنگ مو هست فقط :| :-" اون دخترای ماتسوموتو- اینوئه-کوچیکی استایله بلیچ تنوع بیشتری داشتن :-" :))

ولی به هر حال جدای از این، من واقعا موقع دیدنش هیچ حسی بهم نمیداد :|
ادامش رو هم ببینم اوضاع فکر نمیکنم بهتر بشه! باز الان اینجوری با خودم میگم احتمالش هست انیمه ی خوبی باشه که من ندیدم!:دی ولی مطمنم اگر ببینم میام میگم مثل فصل اولش بیخوده :-"
کقتی ذره ای با هیچکدوم کاراکترها تا نصف داستان نتونم ارتباط برقرار کنم ، نصفه ی بعدی طرف رو بردارن جلوی فک و فامیلش شقه شقه هم کنند، هیچ حسی بهم نمیده:-"

سلام
اشاره ای داره به گلبدین حکمتیار :دی
https://fa.wikipedia.org/wiki/گلبدین_حکمتیار
میدونم اشارش به چیه .
اونو بیشتر در راستای زیر سوأل بردن انیمه نوشتم :دی
خیلی نچسب بود .
میخواست گروه رو خفن و فلان و بهمان نشون بده ولی زاییده توش .
منم ناخواسته با Black Lagon مقایسه میکردم ، قوز بالا قوز شده بود .
در نتیجه سر قسمت 4 فکر کنم دراپش کردم فعلاً و رفتم سراغ Zero No tsukaima

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or