Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این اسپویلر های که اومده رو نگاه می کنم رسما انگار دارم مانگای هاپوکومار می خونم اخه این چه وضع ارک هستش.......:|)x
من اسپویل ها رو نمیخونم... ولی :-"
من کلا چون عاشق حیوون ها هستم،و حتی بین میوه ها،زوان رو به بقیه ترجیح میدم! از این آرک خیلی خوشم میاد>:) :-"
البته با زیاد شدن این نوع حیوون ها،ابهت زوان ها داره میره زیر سوال :-" امیدوارم یه قابلیت های جدید خفنی برای زوان ها رو کنند،دلمون خوش باشه با اینا متفاوتن :-"

مانگا میخوااااااااااااااااااااام :((

سلام
فصل دوم Zero No tsukaima یه سقوط آزاد واقعیه .
هر چقدر فصل اول خوب بود ، این یکی بده .
بخوام نسبت به فصل اول خودش بهش نمره بدم ، 2 از 10 رو بهش میدم .

70d58011b0e2430316e21a5941ada522.jpg

Sent from Valhalla.

• Smile
Reactions: Straw Hat Luffy
امیر اکیبا متاسفانه حدست در مورد چپتر 807 وان پیس درست نبود ! :d
پس مشخص شد چرا میگن کایدو 100 حیوان به تمام ناکاماهاش از دم میوه شیطانی داده :d

آخرین ویرایش:
ممنون میشم یکی زیرنویس فصل دوم Natsume Yuujinchou رو برام بفرسته!!رسما فصل دوم رو از یه جایی به سختی پیدا کردم الا دنبال زیرنویس هستم که پیدا نمیشه!!:|

البته این حرکت بیشتر به گینتوکی میخوره :d
اینم همین وضعه! :-"
ولی خوب یه فرقی داره، مرد تک مشتی هم قدرتش بیشتره! هم کلاه بردار نیست:)) :دی

---
اینم یه راهنمای خوبی برای شروع یا انیمه دیدن تو هر سبکیه :d فقط مثلا توی Daily Life من Kimi to Boku رو میتونم پیشنهاد بدم! (غیر 3تاش،بقیشون رو ندیدم! اون NG,NL هم که این سبکی نباید حساب بشه به نظرم:-" ) توی Melodramas هم اون انیمه رو نمیزاشتم:p یا حداقل میگفتم این یکی رو اکثریت میگن خیلی خوفه غیر من و اجباری توی لیست گذاشتمش=)) البته یه انیمه ی دیگه هم هست باهاش حال نکردم زیاد...اونم بگم دیگه واقعا ترور میشم! گرچه فکر کنم میتونید حدس بزنید :d

اما به طور کلی لیست خیلی خوبیه به نظرم :d
آها الان یه مورد دیگه هم دیدم!!! جای اون Elfen Lied :-& هم Claymore رو باید میزاشت! :d
(میدونم زیر عکس نوشته همش نظر شخصیه و فلان! ولی توی این یه مورد دیگه نظر شخصیش بخوره تو سرش:-" با تمام احترام به دوست داران Elfen Lied :-" )

و ... اول اینکه تعظیم کنید! دوم هم بگم رو دستش نیست! حالا هرچی میخواید بگید! >:)

قسمت اول Digimon Adventure Tri در هفته اول در حالی که فقط در 10 سالن به صورت محدود نمایش داشته 59 میلیون ین معادل حدود 481400$ فروخته و 36 هزار بازدید کننده داشته
تا تاریخ 11 دسامبر نمایش محدود ادامه داره و بعد از اون بر روی DVD/Blu-ray عرضه می شه

Crunchyroll - "Digimon Adventure Tri." 1st Part Opens with 59 Million Yen

قابل توجه طرفداران Stenis gate
『STEINS;GATE 0』 シュタインズ・ゲート ゼロ 公式サイト

HGJcEyX.png
[LTR]It’s counting down by seconds, and will end in about five days. The background of the countdown shows Mayuri Shiina slapping Rintarou Okabe in the face, a scene from original Steins;gate

Steins;Gate 0 will launch for PlayStation 4, PlayStation 3, and PS Vita in Japan on December 10.[/LTR]

آخرین ویرایش:
اینم یه راهنمای خوبی برای شروع یا انیمه دیدن تو هر سبکیه :d فقط مثلا توی Daily Life من Kimi to Boku رو میتونم پیشنهاد بدم! (غیر 3تاش،بقیشون رو ندیدم! اون NG,NL هم که این سبکی نباید حساب بشه به نظرم:-" ) توی Melodramas هم اون انیمه رو نمیزاشتم یا حداقل میگفتم این یکی رو اکثریت میگن خیلی خوفه غیر من و اجباری توی لیست گذاشتمش=)) البته یه انیمه ی دیگه هم هست باهاش حال نکردم زیاد...اونم بگم دیگه واقعا ترور میشم! گرچه فکر کنم میتونید حدس بزنید :d

اما به طور کلی لیست خیلی خوبیه به نظرم :d
آها الان یه مورد دیگه هم دیدم!!! جای اون Elfen Lied :-& هم Claymore رو باید میزاشت! :d
(میدونم زیر عکس نوشته همش نظر شخصیه و فلان! ولی توی این یه مورد دیگه نظر شخصیش بخوره تو سرش:-" با تمام احترام به دوست داران Elfen Lied :-"

یعنی اون انیمه اکشن انتخاب کردنش از پهنا تو حلقم!

بعد اینکه الفن لاید کجاش ترسناک بود رو هم خدا میدونه!

یکی از بهترین thriller horror های تاریخ که blood: the last vampire بود رو هم تو لیست نذاشته

Sent from my D6603 using Tapatalk

قسمت اول Digimon Adventure Tri در هفته اول در حالی که فقط در 10 سالن به صورت محدود نمایش داشته 59 میلیون ین معادل حدود 481400$ فروخته و 36 هزار بازدید کننده داشته
تا تاریخ 11 دسامبر نمایش محدود ادامه داره و بعد از اون بر روی DVD/Blu-ray عرضه می شه

Crunchyroll - "Digimon Adventure Tri." 1st Part Opens with 59 Million Yen
انقدر زود BDـش میاد؟؟؟ :x :x :x :x :x :x :x
یکی از بهترین خبرهای امسال! :x :((

امیدوارم بچه ها سه سوته ترجمش کنند :d
---
و باز هم این قسمت یه سری صحنه ی باحال داشت! =)) =))

یکی اینجا :

یکی دیگه هم این صحنه :

جای لوفی خالی بود! =))

کلا طنزش و قیافه هاشون خیلی خوبه Haikyuu :)) ... اونجایی که پرده کشیدن کنار برای بیدار شدنم باحال بودن:))

اینا هم که کلا ترکیدن توی کمپ تمرینی:-" ببینم حالا بازیه آخر رو چیکار میکنند :d یحتمل یه سری حرکات جدید و "خفن مفن!!! "میبینیم>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or