Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان الان زهن من بدجور درگیر داستان Hunter x Hunter اه از تونجا که مانگاش 11 قسمت بیشتر اومده فقط یه داستانی چیزی نداره ؟ فیلم سینمایی که در مورد Hisoka باشه چی ؟
یه Hunter x Hunter دیگه هست که خیلی قدیمیه اون چیزی بیشتر نسبت به 2011 داره ؟ فقط منم حس میکنم نصف شخصتیا Naruto از رو Hunter x Hunter گرفته شدن ؟ :دی

پ.ن: یه سایت دانلود مانگا خارجی هم اگه کسی داره پخ کنه ممنون میشم

آخرین ویرایش:
دوستان الان زهن من بدجور درگیر داستان Hunter x Hunter اه از تونجا که مانگاش 11 قسمت بیشتر اومده فقط یه داستانی چیزی نداره ؟ فیلم سینمایی که در مورد Hisoka باشه چی ؟
یه Hunter x Hunter دیگه هست که خیلی قدیمیه اون چیزی بیشتر نسبت به 2011 داره ؟ فقط منم حس میکنم نصف شخصتیا Naruto از رو Hunter x Hunter گرفته شدن ؟ :دی

پ.ن: یه سایت دانلود مانگا خارجی هم اگه کسی داره پخ کنه ممنون میشم

راستشو بخوای بله نصف ناروتو از هانتر ایکس هانتر الهام گرفته شده و خود هانتر ایکس هانترم بصورت کامل از دراگون بال کپی شده :)

آیا برای دیدن jojo`s bizzare adventure: stardust crusaders باید سری قبلیشو هم ببینم یا نه؟و اینکه شاید شما هم مثل من فکر میکردین که مرد تک مشتی با چه بودجه خفنی ساخته شده که اینقدر کیفیت کار فضاییه ولی اصل قضیه اینه که این کیفیت فقط به خاطر از ته دل کار کردن انیماتورهاشه که به این خوبی دراومده.
بله باید سری قبل رو هم ببینی

Sent from my D6603 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
آیا برای دیدن jojo`s bizzare adventure: stardust crusaders باید سری قبلیشو هم ببینم یا نه
واجب نیست دیدنش ولی خب خلاصه ش رو بدونی کفایت میکنه مثلا من 4 قسمت اول پارت اولش رو دیدم با دو قسمت آخرش و قسمت های آخر پارت 2 :d

با این اوصاف پارت 3 هیچ گنگی نداشت برای من همه چیز اوکی بود:>

من همچنان میگم پارت دوم از همش بهتره! :d
اولی رو نمیبینید(ببینید! خدایی چطور میتونید یه داستان رو از وسطش شروع کنید؟ :| ) دومی رو دیگه عمرا ازش نگذرید! :d
هم جوجوی باحالیه! (صداپیشه ی گینتوکی! و اخلاق هم همونجوری ترول ! >:) ) و هم کلا جو خیلی خوفی داره! :d بدمن هاشم به نظر من خیلی خوب بودن! :x
در کل پارت دوم جوجو! :x رو دستش جوجویی نمیاد:-"

واقعا حیفه آدم فصل 2 رو کامل نبینه از لحاظ جذابیت, سطح قدرت ها و طرفدار میشه گفت حتی از فصل 3 هم بهتر بود ( البته من خودم شخصا با فصل 3 بیشتر حال کردم )

بدمن های خیلی قوی داشت که خدایان خون آشام ها حساب میشدن و به نظرم حتی از دیو هم قوی تر بودن !

و همین نشون میده جوزف قهرمان فصل 2 موقع جوانی از جوتارو خیلی خیلی قوی تر بود که تونست همچین هیولاهایی رو بدون استند شکست بده !!! ( توی فصل 3 بخاطر پیری بود که اونقدر ضعیف شده بود دقت کنید دیگه نصف سرعت, هوش و دقت قدیمش رو هم نداشت )

از لحاظ مبارزات هم باز من مبارزات فصل 2 و 1 رو بیشتر دوست داشتم ... واقعا مبارزات سخت و سنگینی بودن

Last edited by a moderator:
الان اتفاقی تریلز فیلم Chihayafuru رو دیدم کار بدی به نظر نمیرسه

attachment.php

Attachments

• chihayafuru-mv.jpg
    chihayafuru-mv.jpg
    49.2 KB · مشاهده: 124
باز لایو اکشن :| :-"
---

هرچقدر شب های این انیمه خوبه! روزهاش فاجعه ی تمام عیاره! :| مخصوصا وقتی که دوستای مدرسش هم باهاش باشن! :|
فصل دوم رو چند روز پیش شروع کردم،قسمت اول رو که میدیدم،پسرعمم که خودش هم انیمه بین هست کنارم بود! انقدر قسمت اول فاجعه بود که این هم حالش به هم خورد چیه! :|
روز باشه،ریکو فرم انسانی باشه،همراه با دوستاش هم باشه،فلش بک هم مربوط به دوران 8 سالگیش باشه! :| من اصلا وسط انیمه شک کردم که دارم درست میبینم؟ نکنه اول فصل 2 رو دیده بودم و الان دارم فصل اول رو میبینم:| که رفتم MAL و دیدم درسته فقط ترجیح دادن به فاجعه ترین شکل ممکن شروعش کنند! :-"
اما بعدش یک فلش بک فوق العاده زدن! :x عالی بود!!! شخصا فکر نمیکنم این آرکی که الان دارن پوشش بدن به خفنیت فلش بک برسه! :d منم این 3ربع انسانی ریکو رو ضعف میبینم! (و مخصوصا دوستاش رو! :| )
حالا باز خوبه قرار نیست وسط جنگ،ریکو به فرم انسانیش در بیاد! :d
مورد بعدی هم فرم زمان حال بدمن جدیده! :| من رو یاد دختر مدرسه ای ها میندازه! خیلی هم طراحی خزی داره و مثل انیمه های دیگست که روح دارن توی مدرسه! :| (چند سال پیش یه انیمه داشتیم پسره یه روحی تو مدرسشون میدیدا:-" میزان اچی ـش هم بالا بود! :p ) یا اگر اشتباه نکنم توی پوستر این فلان گاتاری ها من کپی ـه این طراحی رو دیدم! :d

اما خوب،متحدهای جدید عالین! بقیه ی دشمن ها هم خفن میزنند! و کلا اگر از دوستای ریکو و طراحی بدمن اصلی بگذریم! خیلی خوف به نظر میاد! >:) انقدر خوب که کلاس 7:30 صبح رو بی خیال!!! و بشینیم فعلا ببینیم :d (دیدیم خیلی جذاب و طولانی شده،کلاس دوم هم بی خیال! ظهر میرم! :-" عصرم که باید زود برگردم به PSX برسم=)) )

---
[MENTION=121261]Powerful King[/MENTION]
لایک آقا! لایک! :d غیر همون پرانتز خط اول،بقیش : [2] :-"

در راستای Clanned:

Kimi to Boku هم واقعاً کار قشنگیه و یه ریتم آروم و خیلی خوبی داره که شدید به دل آدم میشینه.
خلیل-ساما وقت کردی پاشو برو ببینش، بدون هیچ پیش‌زمینه ذهنی راجع به اینکه با این سبک حال نمیکنی و این حرفا! :d

جنس مخالف ـش کم بود :d
همون پاییز 2011 که انیمه پخش شد....یه سری از بچه های تاپیک مثل امیرحسین خودمون آمدن هایپ کردن در مورد انیمه....
منم اور-هایپ شدم...سه قسمت اول انیمه رو دیدم....با کله خوردم زمین، و دیدنش رو درآپ ـش کردم...ولی هفتگی دانلودش کردم و بعداً فصل دومش رو دیگه دانلود نکردم.
الان تو آرشیو روی دیسک هام...دارمش....ولی اگه خدای ـش رو بخوام بگم...بعید میدونم که حالا حالا سمت ـش برم :d چون تا آخر زمستون سرم خلوت نمیشه )":

@خلیل
برو توکیو غول بخون. نومیدیش می پاشه توی صورتت:>

ماساکا :d
سری اول انیمه رو دیدم....و با چند قسمت از سری دوم که درآپ ـش کردم...تا اینکه گفتم بلوری کاملش بیاد...که دیگه بعداً هم ادامش رو نگا نکردم D:
الان اگه بخوام یه روزی مانگاش رو شروع ـش کنم....باید از چپتر چندش بخونم؟؟؟

P.S
چرا به یه خلیل دیگه Mention دادی D:

++++++++++++++++++
@emperor 69

درود بر حسن خان

وقتی که خبر ساختن Live-Action چیهایا-فرو امده...واقعاً هیجان زده شدم....teaserـه 30ثانیه ای ـش...دو ماه پیش تو سایت ژاپنی ناتا-لای دیدمش. حس خیلی خوبی داش
یه خوبی دیگه که Live-Action چیهایا-فرو داره هم اینه که دوتا شماره ـش D:
برای دیدن شماره اولش...باید 9ماه صب کنیم و 1ماه دیگه هم برای دیدن شماره ی دومش )":

تاپیک رو ببریم به حاشیه :d
attachment.php

در مورد بازیگرهاش...متاسفانه هیچ نکته ی مثبتی وجود نداره و اکثر بیشتر از 5سال نیست که بازیگر شدن...که البته تو همچین Live-Action هایی، واقعاً طبیعی ـه که از بازیگرهای خیلی معروف استفاده نمی کنن.

Suzu Hirose که نقش خود چیهایا رو بازی میکنه...به نظرم یه مقدار خیلی کمی، بد گریم شده...خودش خوشگله، ولی گریم ـش تو Live-Action نتونسته زیبایی خود چیهایا رو نشون بده...
بخصوص اون دختری (Mone Kamishiraishi) که نقش کانا-چان رو بازی میکنه...که کمپلت داغونش کردن...شده مثل دهاتی ها ): ...... البته فابریکی هم خودش face زیاد جالبی نداره...هم خودش هم خواهر واقعی ـش.. (":

خوب این وسط بین دخترها...فقط موند، Matsuoka Mayu که جای کوئین بازی میکنه...که تو تمام اون فیلم هایی که ازش دیدم....اصلاً بازیش رو یادم نمیاد...چون نقش همیشه در حد یه زیرنویس بوده LOL

بین پسرها....بازیگر تایچی (Shuhei Nomura)....خدا فقط بهمون رحم کنه، من بازی این بشر روی توی boku no ita jikan دیدم...واقعاً حال بهم زن بودش، دوست داشتم تو داستان بمیره...ولی متاسفانه...داستان روی مرگ یه نفر دیگه می چرخید :d:p

بازیگر آراتا (Mackenyu) هم که اصلاً هیچ حسی نسبت بهش ندارم....راحت بگم که اینگار از زیر بوته در آمده...تقریباً همین امسال هم بازیگر شده...معلوم نیست با چه پارتی بازی ـه...راش دادن تو این فیلم LOL

این وسط فقط Kunimura Jun که جای هارادا سنسه رو بازی میکنه...آدم حسابی ـه...و بازی ـش رو قبول دارم...همه ی کارهایی که ازش دیدم، بازی ـش خیلی خوب بوده...35ساله که بازیگره D:

در آخر هم اگه در مورد کارگردانش بخوام بگم...آقای Koizumi Norihiro کارگردان زیاد معروفی نیس و حتی 10تا فیلم درست حسابی هم نداره.
ولی از بین فیلم هاش.....من یه فیلم ـش رو واقــــــــــــــــعاً دوست دارم، اونم taiyou no uta، که فقط و فقط بخاطر بازی YUIچان عزیز، دوستش دارم :d

همش منفی گفتم...در مورد خوبی هاش هم بگم که اینطور که تو Trailer و teaser ـش میشه دید، Live-Action بسیار خـــــــــــوش ساختیه....موسیقی خیــــــلی خوبی داره
و تو Trailer یک دقیقه ای نیمی ـش....میشه امیدوار بودش که بازی خوبی رو از این بازیگرها ببینیم و بیخال تمام اون مواردی که گفتم، بشیم D:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    108.3 KB · مشاهده: 119
آخرین ویرایش:
اول بگم که تا دقیقه 14 با قسمت 23 S G یکی هست و از دقیقه 14 به بعد میره برای S G Zero. تفاوتشونم اینه که توی قسمت 23 S G وقتی اوکابه در نجات کوریسو برای بار اول شکست میخوره برمیگرده و کلا از نجاتش نا امید . میشه که اونجا مایوری میزنتش و بهش رویحه میده و سوزوها میگه که به گوشیت نگاه کن و اون دی میل از خوده ایندش براش میاد. ولی توی قسمت 23 S G Beta وقتی که از نجات کوریسو و جلوگیری از جنگ جهانی سوم نا امید میشه سوزوها میاد بزنتش که مایوری اجازه نمیده و میگه نجات دنیا برای یک نفره مسئولیت بزرگیه و به اوکابه میگه که مایوری پیشته دیگه میتونی گریه کنی . (یعنی همون دیالوگ های که وقتی سرن رو با ibn هک میکنن و اسماشونو پاک میکنن و بر میگیردن حط بتا مایوری میگه). سوزوها هم تسلیم میشه . حالا سوال اینجاس که چرا اینطور شد؟ یعنی چرا دی میلی از اوکابه ی اینده درکار نبود ؟ . قطعا اگر دی میلی از اوکابه ی اینده بود و از قبل برنامه داشتن سوزوها انقدر راحت تسلیم نمیشد. و به تلاش دوباره اسرار میکرد و ویدئو رو نشون اوکابه میداد. ولی کاری نکرد . که یعنی سوزوها هم از دی میل خبر نداشته و اصلا دی میلی درکار نبوده. حالا چرا؟ بنظرم میتونه دلیلش این باشه که اوکابه ی که برای اوکابه ی قسمت 23 S G دی میل میفرسته همین اوکابه ی هست که توی قسمت 23 S G Beta یک بار برای نجات کوریسو تلاش میکنه ولی شکست میخوره . یعنی اوکابه ی که ما توی ویدئو ی از اینده قسمت 23 S G دیدم همین اوکابه ی 23 S G Beta بوده
این ی سوال بود که با دیدن 23 بتا برام پیش اومد . و سوال بعدی اینه که:
اون صحنه ی که نشون داد لباس ازمایشگاه روی زمین افتاده و اوکابه هم بیرونه یعنی اینکه کلا بیخیال اون شخصیت قبلیش شده؟ و الان داره کالج میره؟ یا داره توی کالج تدریس میکنه ؟ اصلا کجا بوده که خیلی وقته مایوری رو ندیده و به ازمایشگاه سر نزده ؟. از همه مهمتر بعد از اندیگ توی ی مانیتور کوریسو رو نشون میده و خودشو معرفی میکنه . این یعنی حتی توی خط بتا هم کوریسو زندس؟ چطور ممکنه؟ واقعا نمیدونم.
دراخرم بگم واقعا این 9 دقیقه عالی بود و اینکه بازم اشکم بخاطره این انیمه دراومد
پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش که برای فصل دوم انیمه واجه(چه خوش خیال . حالا انگار فردا قراره فصل دوم بیاد) . و حتما بعد از دیدنش برید reddit و دربارش بخونید

خب جریان اون سکانس بعد از اندینگ رو متوجه شدم چیه . و دلیل اینکه اوکابه کت ازمایشگاهش رو دراورده و لباس مشکی پوشیده روهم متوجه شدم . ولی ظاهرا اینجا هیچکس ندیده یا اگرم دیده براش مهم نیست پس بیخیالش
فقط اینو بگم که اون کوریسو توی Amadeus(پروژه ی که خوده کوریسو روش کار میکرده . سیستمیه که اطلاعا حافظه رو تبدیل به اطلاعات دیجیتالی میکنه و ...) سیستم بوده. ی وقت مثله من فکر نکنید که بعد از چاقو خوردن تو خط دنیای بتا زنده مونده:d
-----
بلاخره دیدمش . همه چیز فیلم خوب بود . اول از همه بنظرم داستانش برای ی فیلم خیلی خوب بود و الان دیگه تکلیف همه چیز ی جورای مشخص شد. اگر قصد تموم کردن PP رو داشتن بنظرم تموم کردنش با این داستان و پایان عالی بود . ی جورایی نشون داد مردم با اینکه انتخابات به عهده ی خودشون بود و قبلا هم سیبل تو کشورشون ازمایش شده بود و از مشکلاتش خبر دارشتن . بازم انتخابش کردن . بنظرم رفته رفته دنیا هم همین کارو میکنه و نکات مثبتشو به منفیش ترجیح میده
گرافیک مبارزات و موسیقی فیلم هم عالی بودن!. میمونه شخصیت منفی ها که بنظرم خیلی ضعیف تر از فصل اول و دوم بود . ما تو فصل اول ی شخصیت بی نقص مثله ماکشیما رو داشتیم و تو فصل دوم هم یکی مثله کامویی که همه کارهاش با برنامه بود و اخرشم تونست به هدفش برسه . ولی اینا فقط هدفشون پول و راه انداختن حکومت خودشون بود. البته اینا هم خوب بودن و به لطفتشون کلی مبارزه ی خفن دیدیم. و اینکه. درکل از فیلم خیلی راضی بودم

آخرین ویرایش:
هرکی اول فصل گفته بود فصل خوبی نیست بیاد همینجا عکس از خودکشیش رو بزاره :d

اونور از گینتاما که آرک مادر بگریدی شروع شده اینورم Noragami این قسمتش از اول تا آخرش ضربان قلب رو 2 برابر کرد :d

قبلا Usagi Drop رو دیده بودم بعد دیروز یه بار دیگه انیمه رو نگاه کردم و گفتم برم مانگا رو هم بخونم ببینم اخرش چی میشه با یه حالت کاملا مثبتی رفتم مانگا رو خوندم :d ولی درست وقتی چپتر 56 رو خوندم رسما دچار توهم شدم و یه لحظه گفتم این مانگا Usagi Drop که دارم میخونم؟/:):|:d

افتضاح ترین پایانی بود که تا به حال در یه مانگا خونده بودم افتضاح یعنی مگه میشه از اون فضا به این برسیم؟ مگه میشه اصلا نمیتونم اخر مانگا رو حضم کنم کسی که از بچگی بزرگ کردی و رسما مثل بچه خودت میدونی بعد بچه بزرگ میشه و اعتراف میکنه بهت علاقه داره بعد تو هم در اون مغز نداشته خودت تعمل و فکر میکنی و بعد جواب میدی منم به تو علاقه دارم:>؟؟؟؟؟؟:|:|:| مانگاکا با خودش چی فکر کرده که مانگا به این خوبی رو اینطوری گند زد بهش کاشکی اصلا سمت مانگاش نمیرفتم تموم خاطره هایی خوبی که با انیمه ش داشتم نابود شد

البته هنوز فکر میکنم اینا همه توهمات منه :d

خلاصه یکی بیاد منو از این حالت در بیاره و بگه اخرش یه جور دیگه میشه و این ها همه توهمات منه :d

قبلا Usagi Drop رو دیده بودم بعد دیروز یه بار دیگه انیمه رو نگاه کردم و گفتم برم مانگا رو هم بخونم ببینم اخرش چی میشه با یه حالت کاملا مثبتی رفتم مانگا رو خوندم :d ولی درست وقتی چپتر 56 رو خوندم رسما دچار توهم شدم و یه لحظه گفتم این مانگا Usagi Drop که دارم میخونم؟/:):|:d

افتضاح ترین پایانی بود که تا به حال در یه مانگا خونده بودم افتضاح یعنی مگه میشه از اون فضا به این برسیم؟ مگه میشه اصلا نمیتونم اخر مانگا رو حضم کنم کسی که از بچگی بزرگ کردی و رسما مثل بچه خودت میدونی بعد بچه بزرگ میشه و اعتراف میکنه بهت علاقه داره بعد تو هم در اون مغز نداشته خودت تعمل و فکر میکنی و بعد جواب میدی منم به تو علاقه دارم:>؟؟؟؟؟؟:|:|:| مانگاکا با خودش چی فکر کرده که مانگا به این خوبی رو اینطوری گند زد بهش کاشکی اصلا سمت مانگاش نمیرفتم تموم خاطره هایی خوبی که با انیمه ش داشتم نابود شد

البته هنوز فکر میکنم اینا همه توهمات منه :d

خلاصه یکی بیاد منو از این حالت در بیاره و بگه اخرش یه جور دیگه میشه و این ها همه توهمات منه :d

نه تضمین میدم کاملا بیداری ! از این دست مانگاها زیاده منتها این اصل غافلگیری بود خر میکنه آدمو آخرش میزنه جاده خاکی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or