Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این مانگاکای ماگی داره با خودش چه کار می کنه؟
داستان از یه شونن باحال تبدیل به یه کار جریان سیال ذهن با ته مایه های ایدئولوژیک فرمالیستی شده.

هرچند من هنوز از این روند مالیخولیاییش خیلی خوشم میاد، اما با این وضع فقط براش خواننده های بالای 30 سال از نوع خسته باقی می مونه.:دی

یعنی هنوز داری خودتو زجر میدی که این زباله رو بخونی؟ :d نکنه M بود و رو نمیکردی :d

بهش فکر هم میکنم اعصابم خورد میشه

یه مدت بود میگفتم میشه من چیزی ببینم یا بخونم که بدتر از Mirai Nikki اعصابم رو خورد کنه؟ همچین چیزی وجود داره؟ دیدم که داره :| بدترین چیزیه که تاحالا خوندم :|

قضیه ی بتا چیه؟ :d
شفاف سازی کنید:-" یه فیلمی هم پارسال اومد فکر کنم:-" اون اسمش چی بود؟ :-" (فن ساب هماهنگ با زیرنویسش کدومه؟ :-" )

اینا رو بگید ببینم کی وقت میکنم بیام سراغش! :-"
اینکه قضیه ش چیه و تفاوتش با قسمت 23 اورجینال چیه. رو تو این دوتا پست کامل توضیح دادم. که البته اسپویل داره و برای خوندش پیشنهاد میشه اول 23 بتا رو ببینی. فعلا فقط همینقدر بهت بگم که از یه جایی به بعد ی سری اتفاقات متفاوت با قسمت 23 سری اصلی میوفته که واکنش کارکتر ها نسبت بهش کاملا متفاوته و باعاث میشه به اون پایانی که تو سری اصلی بود نرسیم و باقی داستان بره برای فصل دوم... حتما خیلی زود برو ببینش . این 9 دقیقه اینقدر خوب بود که هایپ رو برای فصل دوم به سقف رسوند . سکانس های داره که واقعا ادمو نابود میکنه. با همه این حرفا اگر بازم فکر میکنی وقت دیدنشو نداری:| برو تو یوتویوب فقط همون 9 دقیقه ی که با 23 سری اصلی متفاوته رو ببین . چون تا دقیقه 14 فرقی ندارن باهم

درمورد فیلم. واقعا تعجب میکنم که چرا هنوز ندیدیش. یعنی چه چیزه مهمتری میتونه ازش وجود داشته باشه که باعث بشه نبینیش؟ اخه حتی اسمشم نمیدونی)x:d اسمش Steins;Gate Fuka Ryouiki no Déjà vu هست . چیزی درموردش نمیگم جز اینکه اینم مثله انیمه‌ش شاهکاره . حتما ببینش .و باکس دستمال کاغذی همراهت باشه حتما:(

ویرایش:
فول ورژن اوپنینگ ویژوال ناول Steins;Gate 0 هم اومده .خیلی خیلی قشنگ بود . حتما گوش بدین
من یه جا اپلودش کردم ولی ترسیدم اینجا لینکشو بزارم که نکنه ی وقت پست پاک بشه . هرکی خواست بگه براش P.M کنم

آخرین ویرایش:
یعنی هنوز داری خودتو زجر میدی که این زباله رو بخونی؟ :d نکنه M بود و رو نمیکردی :d

بهش فکر هم میکنم اعصابم خورد میشه

یه مدت بود میگفتم میشه من چیزی ببینم یا بخونم که بدتر از Mirai Nikki اعصابم رو خورد کنه؟ همچین چیزی وجود داره؟ دیدم که داره :| بدترین چیزیه که تاحالا خوندم :|

داستان به نظرم اصلاً بد نشده، فقط دیگه ماگی نیست. اصلاً معلوم نیست چیه.:دی

یعنی در واقع از شروع آرک آلماتوران روند پیشروی داستان دیوانه وار شده بود.

داستان به نظرم اصلاً بد نشده، فقط دیگه ماگی نیست. اصلاً معلوم نیست چیه.:دی

یعنی در واقع از شروع آرک آلماتوران روند پیشروی داستان دیوانه وار شده بود.

اتفاقا به نظر من هم دیگه ماگی نیست هم داستانش آشغال شده :d

داستانش کلمه مریض واقعا براش مناسبه

دوستان اگه بخوام از قسمت 9 به بعد owari no seraph برم مانگاش رو بخونم باید از کجا شروع کنم؟

و اینکه خبر ندارین مانگای one punch man ادامش کی میاد؟

9 قسمت از انیمه Heavy.Object رو دیدم و می تونم بگم عالی بود!!:d:bighug: فکر نمی کردم همچین انیمه توپی باشه با توجه به تصاویر و... دیدم ازش قبلا و بازم به این نتیجه رسیدم که یه کتاب رو نباید از رو جلدش قصاوت کرد!!!منطق داستان تا اینجا خوب بود و داستانش منو یه نمه یاد Aldnoah.Zero انداخت که نگرانم کرد که نکنه اینم مثله Aldnoah.Zero با سر بیوفته ته چاه!!!رسما واسم از یه انیمه خوب به یه انیمه افتضاح تبدیل شد با اون داستان ابکی و.... فصل اول که میشد تحمل کرد ولی فصل دوم اومد نابود کرد انیمه رو!!!!
خلاصه هرکی دنبال یه انیمه اکشن با مایه های طنز و.... حتما همین الا بره سراغ Heavy.Object که از دست نره!!!!!

اقا انصافا هرچی پادشاه بود تو این وان پانچ من زدن ناکار کردن ابروی کلمه ی پادشاه رفت :d

پادشاه زیرزمین و پادشاه دریا و پادشاه دایناسورها و پادشاه آسمان و ....

فقط پادشاه دریا چون مبارزه باهاش طول کشید با ابهت شد بقیه شون خیلی مسخره شکست خوردن مخصوصا پادشاه زیرزمین که با لگد کشته شد

البته خب تعجبی هم نداره چون قدرت یه پادشاه برای شکست دادن سایتاما کافی نیس

برای مبارزه باهاش خدایان لازم هستن

مثلا خدای دریا و خدای آسمان و .... که ممکنه در آینده توی انیمه بیان

بعد درباره ی این قسمت 10 هم بگم که مطمئنم اگه سایتاما نبود اون رئیس فضایی ها که یه چشم داره ( Lord Boros ) تنهایی کل قهرمان های S رو شکست میداد

چون قهرمانا برای شکست دادن محافظ سفینه هم مشکل داشتن چه برسه لیدر سفینه

بعد راستی دقت کردین دوبلور اون محافظ سفینه همون دوبلور پادشاه کیموراها در هانتر ایکس هانتر بود ؟؟؟ :)

آخرین ویرایش:
قراره یک انیمه از Gravity Rush ساخته باشه! :d متاسفانه نگفتن توسط کی! فقط گفتن :

It is in production by a “very excellent” company, and will release in 2016

به نظر خودم که هایپ بی خود کردن:-" حالا دوستانی که تجربه دارن ، بیان بگن معمولا کدوم استودیوها از بازی ها انیمه میسازن؟ :-" و ...به طور کلی میشه به اینجور انیمه ها امیدی داشت؟ (داستان خود بازی نیست! فاصله ی بین GR1 و GR2 رو قراره پوشش بدن:-" )

---
[MENTION=121261]Powerful King[/MENTION]
پستت پاک میشه:-" شماره ی قسمت رو توی عنوان نزاشتی:-"

دوستان owari no seraph فصل اول طبق مانگا بوده؟

آره خیالت راحت تنها کارشون کپی پیست کردن پنل های مانگا بوده :))

البته یه سری دیالوگا یه مقداری عوض شده که باعث شده بود از خفن بودن یه سری کاراکترا مثل میکا و گورن کم بشه (- -)

کلا نظر من اینه هرکی میخواد بشینه مانگا رو بخونه انیمه رو ول کنه مخصوصا فصل اول که فاجعه بود حتی فصل دوم هم مانگا بخونه بعد بشینه انیمه ببینه کاملا منو درک میکنه که چی دارم میکشم :d

آره خیالت راحت تنها کارشون کپی پیست کردن پنل های مانگا بوده :))

البته یه سری دیالوگا یه مقداری عوض شده که باعث شده بود از خفن بودن یه سری کاراکترا مثل میکا و گورن کم بشه (- -)

کلا نظر من اینه هرکی میخواد بشینه مانگا رو بخونه انیمه رو ول کنه مخصوصا فصل اول که فاجعه بود حتی فصل دوم هم مانگا بخونه بعد بشینه انیمه ببینه کاملا منو درک میکنه که چی دارم میکشم :d

ممنون فقط فصل اول رو هرچی سرچ کردم نتونستم مانگاشو پیدا کنم AW هم نمیدونم چرا نمیتونم دانلود کنم ازش :-?
==============================

درسته که با دیدن یک قسمت نباید در مورد انیمه قضاوت کرد :دی ولی کلا هیچی نداشت فقط یه دو نکته داشت
شهر ما خانه ی ما و تمرین زیاد باعث کچلی میشود :دی قسمت های بعدی قشنگ میشه ؟ ارزش داره یا همینجور مث قسمت اول هست ؟دی

Last edited by a moderator:
ممنون فقط فصل اول رو هرچی سرچ کردم نتونستم مانگاشو پیدا کنم AW هم نمیدونم چرا نمیتونم دانلود کنم ازش :-?
==============================
درسته که با دیدن یک قسمت نباید در مورد انیمه قضاوت کرد
biggrin1.gif
ولی کلا هیچی نداشت فقط یه دو نکته داشت
شهر ما خانه ی ما و تمرین زیاد باعث کچلی میشود
biggrin1.gif
قسمت های بعدی قشنگ میشه ؟ ارزش داره یا همینجور مث قسمت اول هست ؟دی

AW که دیگه کم کم باید از یاد ببریمش :d

در مورد One Punch هم که قسمت اولش خیلی مسخره بود اما از قسمت دوم به بعد بهتر میشه :d تا الان که غیر از داستان بقیه چیزای انیمه خیلی خوب داره پیش میره :d البته از نظر شخصیتا هم که تا الان شخصیت خفنی غیر خود کچل نداشته :d

Last edited by a moderator:
این واقعا گینتاماست؟ این قسمتی که دیدم واقعا گینتاما بود؟؟؟؟ :-o:-o:-o

اصن هیچجوره پیش بینی نمیکردم تا این حد خشونت داشته باشه اوفففففففففففففففففف

شاهکار بود این قسمت حرفی باقی نزاشت.تنها چیزی که میخوام اون افراد منفی مثل تاکاسوگی و برادر کاگورا در اخرین لحظات بهشون رحم نشه :d (نشون دادن گذشتشون از این چیزایی کلیشه ای)

واقعا این فصل گینتاما بینظیره از همه لحاظ هم کمدی هم اکشنش هم.... از کارگردان جدید واقعا انتظار نداشتم تا این حد فوقالعاده عمل کنه.

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or